Den förbannade blatten


Många av er har säkert sätt videoinslagen med ”En arg blatte talar”.

Blatten har också en blogg som är läsvärd. I det senaste inlägget beskriver han hur politikerna medvetet raserar den välfärd som generationer av svenskar byggt upp.

Svensk asylinvandring har inget med humanism att göra, menar blatten. Svensk asylinvandring är en medveten handling som i slutändan ska rasera det svenska välfärdssamhället. Fredrik Reinfeldt har bl.a. erkänt att detta var hans mål och fått det bekräftat av förre moderatledaren Bo Lundgren i ett inslag av Granskning Sverige.

Detta raserande är ivrigt påhejat av det kapitalistiska Sverige som ser stora vinster inom asylindustrin, lönedumpningar och stigande aktiemarknader.

Partierna ser också en möjlighet att locka nya väljargrupper och därför ser vi hur parti efter parti i den s.k. 7-klövern utlovar guld, gröna skogar och nya miljardprojekt som prioriterar de nyanlända framför den egna befolkningen. Inte minst ser vi hur Socialdemokraterna har ett stort stöd i förorterna, mycket beroende på att merparten av alla nyanlända kommer från socialistiska länder.

Jag ska inte närmare recensera den förbannade blattens utmärkta inlägg som jag råder er att läsa, men jag råder er också att tänka igenom det som skett i Sverige de senaste decennierna och som fortfarande sker. Det blatten skriver i sitt inlägg framkallar kalla kårar.

De politiker vi röstar fram vart fjärde år är inte intresserade av oss väljare, den svenska välfärden och landet Sverige. De är mer intresserade av sina egna karriärer, väl medvetna om att de sett till att trygga sin framtid med generösa pensionsavtal, förmåner och karriärer som bygger på ”klappar du min rygg så klappar jag din”.

Källa: EABT

Säg den uppriktige journalist som inte skulle vilja gräva i det som blatten skriver. Snacka om scoop…om det nu inte vore så att etablissemanget såg till att tysta journalisten i fråga.

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.


3 responses to “Den förbannade blatten

 • facio g

  Muslimer hotar europa demografiskt, titta på följande larmerande rapport

  Gilla

 • eva

  Jag har ännu inte sett några reaktioner från etablissemanget, media, politiker ang. En arg blatte talar. (De borde ju hata honom, kalla honom rasist men han kanske är skyddad av sin invandrarbakgrund. Dessutom är han för intelligent för de flesta av dem.)
  Någon som vet. Han bryter ner deras argument och det som händer i småbitar och påpekar det absurda i Absurdistan. Nu blev jag inte själv förvånad över innehållet i det han skrivit om politiker, bankerna och agendan. Den goda socialdemokratin med tanken om en välfärdsstat och den goda politiska demokratin är försvunnen sedan länge. Detta oavsett vad media och politiker försöker trumfa i oss. Frågan är hur det här kommer att sluta, vilka som till slut tar makten. Globaliseringen har underlättat detta.

  Gilla

 • ÅMÅL

  En klarsynt, skicklig kommunikatör!

  Hans YT-inlägg på engelska har en mycket stor lyssnarskara.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: