SD-politiker ”avslöjar” planer på asylboende enligt SN


INVANDRINGEN. Nyköpings kommun håller planerade asylboenden hemliga. Trots det skrev kommun-politikern Thom Zetterström (SD) på sin Facebook-sida att kommunen planerar asylboende på äldreboendet Myntan. Något beslut är dock inte taget.

2015-10-31_0646

På Myntan finns tre demensavdelningar som lades i malpåse när boendet öppnade i oktober 2014. Totalt gäller det cirka 25 platser.

Ovanstående är början på ett som vanligt kraftigt vinklat reportage i den före detta lokaltidningen Södermanlands Nyheter. ”Journalisten” Lasse Ringdahl gör vad han kan för att inte följa pressens etiska regler om att vara saklig och opartisk. Igår var det ett liknande vinkat reportage fullt av insinuationer och faktafel.  Tyvärr förekommer det dagligen i den av Eskilstuna styrda tidningen. De går maktens ärendet i stället för att granska den.

Jag är övertygad om att Thom Zetterström (SD) liksom Petterssons tycker att det är kriminellt och vidrigt att anlägga bränder på asylboenden, men vad som aldrig framgår är de flesta bränderna orsakas av de asylboende själva.

Politik går ut på att prioritera och att ställa grupper av människor mot varandra.

SN och 7-klövern prioriterar lycksökande migranter, ljugande unga män och flyktingar som inte är flyktingar eftersom de passerat mängder av säkra länder innan de kom till bidragsparadiset Sverige för att söka asyl.

Petterssons och tror att SD föredrar att sätta svenska medborgares intressen främst, och det är svinaktigt att som 7-klöverna låta äldre svaga människor betala för invandringen.

Man kan också undra hur SN tänkt sig att den politiska debatten ska föras när de har infört kraftig censur av oliktänkandes åsikter och allt avvikande från invandrarvänliga linjen stämplas som rasism…

Det ”roliga” är att SN i samma artikel själva avslöjar planerna.

Screenshot2

Thoms Facebook-sida har förmodligen färre besökare än SN och därför har SN spridit den ”sekretessbelagda” uppgiften till fler.

 

 


15 responses to “SD-politiker ”avslöjar” planer på asylboende enligt SN

 • Vart tog barnen vägen? | Petterssons gör skillnad!

  […] gick lokaltidningen bananas när en lokal SD-politiker avslöjade på Facebook att den tomma avdelningen på Myntan skulle tas över av ensamkommande från fjärran länder. Det […]

  Gilla

 • Jan

  Hej , can you do a birthday gift for me ? I have not been given any presents, because my family is not rich. Have you any old mobile phone with web browser (possibility of internet connection) ? I have no internet at home, because the landline access outside big cities (where I live) is expensive, too high for me The GSM internet is not good but cheap. However I cannot afford to buy simple mobilphone. If you or anyone from your family has one, let me know, mail or sms+48783371250 . I would be happy.
  Med hilsen , Jan —
  —Tack för att läsa detta mail

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Jag har naturligtvis inget emot Peking Zoologen. Staden ligger bara sju mil från Oxelösund där jag bor. Redan 1958 blott tio år gammal började jag hålla på Blåvitt. Bebben o Fölet var mina idoler då. Jag kommer inte att gråta om Peking vinner guldet. Men jubla om Blåvitt tar det. Därför håller jag på MFF idag och nästa vecka när dom spelar i Ukraina. Trevlig Helg på Dig!

  Gilla

 • Zorro

  Det var riktigt bra att Thom avslöjade detta så det kan stoppas genom protester. Ett beslut taget av lågutbildade politiker som inte har någon som helst kunskap om sjukvård och vad som kommer att hända när man blandar sjuka åldringar med okända från afrika och mellanöstern.

  Anhöriga kan inte flytta sina sjuka släktingar till något annat boende för det finns inget alternativ.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  För mig räcker det med att jag hälsar eller pratar med Thom Zetterström för att vänsterns folk skall gå i taket. Har försökt förklara för dom att jag gillar Thom. Men det förstår inte ”dom begåvade”. Detta hade kommit ut ändå och jag o många med mig vill ha ett öppet samhälle. Idag avgörs allsvenskan. Nervös jag? Skakar snart av oro. HEJA BLÅVITT!

  Gilla

  • Zoologen

   Vad har du emot ”Peking” Roland ? Själv håller jag som skåning mina tummar för Norping… Ett lag som i varje fall söker spela fotboll,och inte som många andra rugby på plan !

   Gilla

 • Grune

  Det är väl jättebra om det talas om var dessa boenden skall öppnas. Svenska folket har ju rätt att veta om dom skall bli grannar med mördare och våldtäcksmän.

  Gilla

 • mari

  Vi får ju hoppas att dessa journalister har övervakare i hemmet.
  Deras bristande tankeförmåga gör dom farliga både för sej själva
  och inte minst för sin omgivning

  Gilla

 • Sven S

  Det är ju uppenbart att invandrare är mer brandfarliga, se på deras boende, moskéer och skolor. Varför då inte bygga åt dem i asbest?

  Gilla

 • Sven S

  Det lär ju bli problematiskt för kommuner och myndigheter att förklara nedbrunna asylmissbrukarboenden som hemlighållits… Men det blir väl som med de 500 skolor som brinner varje år, det skriver man helt enkelt inte om.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Det är lite ”komiskt” med Södermanlands Nyheter.

  Samma journalist på SN, som skriver artikeln om den lokala SD-politikern, som enligt SN ”avslöjar” kommande planer på asylboenden. Har samma dag en egen artikel om ett nytt asylboendes öppnade i Nyköping.

  http://www.sn.se/nyheter/nykoping/1.3562112

  Tidigare från samma journalist……

  http://www.sn.se/nyheter/sormland/1.3547249

  Gilla

  • Mary Agnes

   Det handlar inte längre om ”nyheter” utan om möjligheten att ge SD en magsugare; och DEN chansen utnyttjar media alltid. Därför är all logik och sans borta.

   Gilla

 • Mary Agnes

  Och annars brukar visselblåsare HYLLAS i media, som Snowdon och Assange. Fast, när man vänder timglaset, så försvinner SNs empati. Märkligt…

  Gilla

 • lofas

  Undrar om asylboendena också hålls hemliga för dom asylsökande med tanke på att dom flesta bränderna är anlagda av dom själva…

  Gilla

  • Mary Agnes

   Politikerna tror alltså att om asylboendena är hemliga, kommer asylanterna inte att kunna hitta tändstickorna…? 🙂

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: