Vi förstår asylsökande som vägrar kliva av bussen

INVANDRING. Vi hör ofta om asylsökande som vägrar kliva av bussen som transporterat dem till deras tillfälliga asylboende. Några tillfällen skriver vi om HÄR. Nyligen ville några migranter inte kliva av i Trängslet och det har vi och Mathias Jones, integrationschef i Älvdalens kommun…

Miljöombyte

47 thoughts on “Vi förstår asylsökande som vägrar kliva av bussen

 1. I came to Sweden to work at the university and I sometimes envied refugees because they are given the opportunity to learn Swedish and integrate into the society (on other people’s expense). But the more I learn about politics in Sweden, the more I feel disappointed. That is insane to spend tax money on refugees who have no respect for Western values such as secularism, democracy, or freedom of speech. The sad part is that they never even try to integrate in the new society despite receiving all the benefits from day one. I still haven’t figured out why Swedes are committing a silent suicide in this way. That’s why I’m reading different blogs to find the answer because the mainstream media does not seem to tell the truth.

  • Detta har jag sagt flera gånger. Integrering är inte enkelriktad utan måste ske från båda parter.

   Framför allt har Mona Sahlin pratat om att integreringen ska utföras av svenskarna. Även Batra har pratat om att invandringen inte är något problem utan bara integreringen. Statistik har visat att det inte fungerar i Sverige. Kanske det beror på vilka vi tar in?

   • Det här är från Paris men hur integrerar något civiliserat land dessa aggressiva och våldsamma typerna, skrämmande !

   • Ja du Lena, jag har sett den videon och fler från Paris och många andra vackra städer på kontinenten. Jag är glad att jag fått uppleva Paris innan de berikades med mångkultur av dessa stenåldersfolk.

    Hjälp! De kommer att rasera vår civilisation.

 2. Fattar inte riktigt psykologien här. Om jag själv skulle ha lyckats fly från krig, terror och skräck skulle jag vara ödmjuk och tacksam mot värdlandet och människorna som tog emot mig och skulle ge mig skydd och trygghet! Här verkar man vara kräsen och ställer krav och ultimatum.

 3. Asylrätten, asylrätten, asylrätten tjatar den efterblivna svetsaren….Dessa skulle STOPPATS vid gränsen, 90% sakas pass och ID….UUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!! KOM ALDRIG TILLBAKA!!!

  • “Asyl” är snart likställt med “kultur” och vem var det som en gång sa: “varje gång någon nämner ordet kultur osäkrar jag min revolver?”?

 4. Denna idyl kan snabbt ändra skepnad, något som försäkringsbolagen nu har uppmärksammat, höga premier på brandförsäkringen. Kanske otryggheten hos invasiverna består i det faktum att man nästa morgon kan stå i liknande scener som hemma! Sen är det ju förfärligt att behöva gå i 25 minuter till närmaste buss, hur jäkla långt är de inte beredda att vandra för att ta sig hit?

  • Samma tanke här: “vi har fotvandrat från Damaskus till Malmö så vi tycker naturligtvis det är långt att gå 20 minuer till butiken, obekvämt och dålig service”. “Vi har inte tid heller, vi har så mycket att göra”.

   Undrar hur trafiksäkerheten blir längs stora vägen påverkas (rv 66 som är ganska smal, och enormt trafikerad mellan Sälen och Malung) när lyxasylanterna går som brukligt fyra i bredd utan reflexer. Det blir väl SDs fel det också när nån av dem mosas av en jäktad stockholmare i suv med skidbox.

 5. Flatheten är HÄPNADSVÄCKANDE: “vi bestämmer när och om bussen åker härifrån…” “Vi inspekterar boendet och säger om det duger…”

  • Oberhausen är sedan länge,liksom Duisburg förlorade städer,som nu behärskas av islamister,zigenare och en massa annat pack !

 6. Nu börjar nordtyskarna att darra…Danmark har nu infört en skarp kontroll på tågen mellan Tyskland/Danmark.Detta innebär att inga “flyktingar” kan åka denna väg,på sina resa till lyckans land Absurdistan.
  Enligt NDR`s utsände är tågtrafiken just inställd,och c:a 1.000 äventyrare sitter fast i Flensburg och Lübeck.Vidare påstods i nyheterna att Sverige, (vad som finns kvar) har för avsikt att införa gränskontroller !
  Hoppas det ligger någon sanning i detta reportage…..

  • Sverige ska införa gränskontroller, hur då …………ockupanterna har ju inga personbevis, de ligger i gyttjan någonstans om de ens en gång fanns !
   Tycker att det låter som musen som röt !

   • Lena:
    Kan bara återge vad som sades,och visades i NDR….Man t.o.m. hänvisade till,att någon absurdsk minister skulle ha sagt,att gränsen kommer att stängas.
    Själv fick jag uppfattningen,att detta skulle ske mycket snart, och tänkte på samma historia,som när muren föll !
    DDR är ju en förebild för Kalle Ankaregimen även om man översätter tyskan helt fel….

   • Lars Å Månsson :
    En viktig fråga kräver svar OM gränsen stängs, vad tusan gör vi med de som redan finns, på falska utsagor !
    En aldrig sinande ström av anhöriga, inga DNA inga bevis överhuvudtaget, tusan också, jag vill inte vara med i förfallet!

   • Lena:
    Vet vad jag skulle ha gjort,eller skulle göra…. Men om inskränkta absurdska “politiker” begriper detta,är jag mycket tveksam till.Nu har ju “nya Moderaterna” stulit stora delar av SD`s partiprogram och kanske kan Beata på så vis,skapa oro i boet ?
    Idag lär hon ha föreslagit,det SD i åratal kämpat för nämligen, att införa ålderstester på alla de “skäggiga barnen”,som i år beräknas uppgå till 30.000 !

   • Lars Å Månsson :
    Jag ska inte gnälla mest, jag har en utväg det gäller bara att ta sig dit och hissa seglen, det gäller för min del ensam eller att övertyga en annan.
    Vi står inför val konstant i livet, jag funderar en stund till och hoppas fortfarande på en sund och klok reaktion från svenskarna. Allt annat är katastrofalt !

 7. Ut ur landet omgående! Migrationsverket kan chartra bussen och köra den åtminstone till ett land utanför Europa!

  Är man flykting eller turist?

  Gränsen för vad vi svenskar accepterar är snart nådd! Ingenting är gratis, utan kostar oerhörda pengar! Går inte komma som asylsökande och ställa krav!

  • ÅMÅL : Tack för din varning det blev motsatsen för min del skrattade tills tårarna rann…………….de icke kloka svenskarna, ha det era dårar !

   • Men vad är svenskarna för idi~~~~????
    En man bankade (eller knackade?) på den ockuperade bussen och sa att ockupanterna skulle åka hem!
    Ja, ock?
    Han blev polisanmäld för hot!
    Då kunde väl hela mänskligheten polisanmälas?
    Detta blev en jättesak i TV-nyheterna.
    Vad tänker folk hemma i stugorna?

   • ÅMÅL :
    Det blir alltmer galet i landet undrar med spänning, vilket är nästa steg ?
    Hur tusan får de vatten och mat och hur sköter de naturbehoven, framförallt VAR ?

  • Det här är överklass, inget snack om det. Pengar har de och de nöjer sig inte med annat än bättre boende i en större stad.
   De vill alltså fort som fan in på arbetsmarknaden och positionera sig, få hit vissa anhöriga men även leverera pengar hem till arabien. Med andra ord, konkurrera ut svenskar om jobben. Rätt lätt att begripa.

   Tro inte att de har förbarmande över att vi är svenskar, de är araber och tänker och resonerar annorlunda än oss. Att vi drabbas av deras invasion är inget de bryr sig om. Tro mig. De är araber, ett gammalt krigar- och härskarfolk.

   • Och som än i dag har slavar och tycker att det är rätt !
    Förstå ni PK-folk som läser här !

   • Jag tror ju förstås inte att dom vill arbeta. Det finns väl ingen anledning att slita ut sig på ett jobb när man kan ligga hemma i sängen och få allt gratis.

  • Dårhusen är officiellt avskaffade och värnplikten avskaffad.
   Dårarna är fria och ute och har tagit plats i maktens korridorer.
   De svenska pojkar som förr testades intellektuellt och fysiskt och matchades fram till rått tjänster i det militära baserat på resultat, färdigheter och förmågor och som senare tillsatte höga chefsposter i näringslivet är ett minne blott. Värnplikten är avskaffad och mönstringen likaså. De svenska pojkar som skulle bli uttagna till kompanibefäl etc och senare på meriter tagit plats på höga chefspositioner i näringslivet, en ordning som byggde det meritokratiska f.d. Sverige vet inte ens om vilka förmågor de har och befattningarna tillsätts istället av inkvoterade feminister blattar och nigg3rs. Är det någon som undrar varför det blir som det blir?

 8. Jag kan inte låta bli att tänka på Fredrik Reinfeldt som hade flugit över Sverige och sett hur mycket tomrum (skogar) det fanns där “flyktingarna” kunde rymmas.

  En av de boende på Munkedal (där branden startade inomhus och brandvarnaren var övertäckt) sade att det var mycket skrämmande att bo ute i skogen och att de ville ha något annat.

 9. Finns ingen anledning att forsla dessa till Älvdalen. De ska till Öresundsbron för vidare trsp. söderut.
  Sverige är fullt, här finns inga möjligheter till framtid. Våra barn går före, det är knappt att vi får ut dem på arbetsmarknaden.

  Ja, det kanske låter hårt men faktum är att de får skylla sig själva när de inte har vett att hålla samman landet. Det samma gäller även oss, det är just därför jag skriver som jag gör. Vårt land, vårt ansvar…

  Korruption och envälde har vi hållit oss hyfsat långt ifrån oss och vi kommer att få kämpa för att ta landet ur utförsbacken. Annars är vi snart där, vi också.
  Vårt land, vårt ansvar…

 10. Detta är en oerhört bra anledning till varför dom just skall skickas tillbaka och inte skall få sätta sin fot här, för om man tittar på den övre bilden så är det precis så det kommer att se ut här i Sverige inom några år om detta vansinne får fortsätta.

Kommentera