Pettersson fick besök av lokaltidningen


Idag kom Södermanlands Nyheters reporter Tommy Kägo och en annan person på besök till min arbetsplats och ville göra ett reportage om Petterssons blogg. Det fick han inte och jag var inte intresserad av att kommentera något utan hänvisade till OM bloggen. Tommy ringde även straxt efter besöket och gjorde ett nytt försök med samma resultat. 

Anledningen till detta är att Kägo och andra på SN tidigare intervjuat mig och kraftigt vinklat reportagen så att det passar deras agenda i stället för att försöka återge verkligheten och vad jag sagt. Södermanlands Nyheter har även skrivit mängder med osanningar och vinklingar om bloggen och kommer säkert att göra det nu också. De har säkert letat upp något som de tycker är ofördelaktigt på denna ”rasistiska” blogg som driver en öppen debatt där folk får skriva vad de tycker i stället för att som SN och andra media lägga locket på om vad som händer i vårt samhälle.

Det är lite synd, för jag är den första att erkänna att en bra lokaltidning behövs.

Det är dessutom riktigt dålig journalistik att oanmäld dyka upp på en arbetsplats med det uppenbara syftet att göra ett skandalreportage, inte om mitt jobb eller min arbetsplats, utan om bloggen som är en fritidssyssättning och hobbyverksamhet.

SN kommer säkert att koppla vår ”hatblogg” till bränderna på asylboenden som har skett den senaste tiden men då glömma att rapportera att asylboenden har brunnit i många år och de flesta bränderna är orsakade av de asylsökande själva. SN kommer heller inte att nämna att det brann i nästan 500 skolor i Sverige  under år 2014 och att det bara förra helgen brann i tio skolor i Malmö. Sådant passar inte in i det mångkulturella paradiset som SN försöker förmedla bilden av.

Nåväl, SN driver sin agenda och skriver naturligtvis vad de vill i tidningen, nästan i varje fall, för numera styrs SN från Eskilstuna, och det var tyvärr länge sedan de hade den lokala prägel man kan förvänta sig av en lokaltidning och det har straffat sig i sjunkande upplaga och drastiskt minskade annonsintäkter.

– Pettersson vill även passa på att tacka Tommy Kägo och de andra på SN för all reklam genom åren. Det har inneburit att Petterssons numerar har betydligt fler läsare än SN.se. Tack en än gång.

Skriver man Södermanlands Nyheter i Sökrutan till höger kommer detta upp.

Här påstår opartiska SN att vår blogg ÄR rasistisk trots att jag blev frikänd för andra gången. Undrar om inte det kan ligga till grund för en förtalsanmälan eller en anmälan till PO.

Här påstår opartiska SN att vår blogg ÄR rasistisk trots att jag blev frikänd för andra gången.
Undrar om inte det kan ligga till grund för en förtalsanmälan eller en anmälan till PO.


33 responses to “Pettersson fick besök av lokaltidningen

 • Är de etablerade medierna troll? | Petterssons gör skillnad!

  […] Nyheters reporter Tommy Kägo som med sällskap av en annan person ville intervjua mig. Det fick han inte, han och andra på SN har ljugit och vinklat tidigare när de intervjuat mig, resultatet blev så […]

  Gilla

 • anon

  Prata inte med socialistisk hatmedia.

  Gilla

 • Skandalreportage om Petterssons blogg i hatmedia | Petterssons gör skillnad

  […] Efter dagens besök av Södermanlands Nyheters skjutjärnsjournalist så kan vi vänta oss ett reportage om Petterssons blogg som inte är så […]

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  SVINAKTIGT att besöka en privatpersons arbetsplats utan att fråga i förväg, detta är inte journalister utan ryggradslösa kräk!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  I det här fallet gjorde du naturligtvis helt rätt, Pettersson.

  Om nu SN:s journalist inte kan bemöda sig med att ringa eller maila dig , för att höra efter, om du är intresserad av att ställa upp för ett reportage de ska göra. Istället då gör ett oanmält besök på din arbetsplats.

  Så har väl de som journalister redan satt respekten och nivån på en alldeles för låg nivå, för den de hade tänkts sig en intervju med och även att skriva om.

  Om man dessutom som du har dåliga erfarenheter sedan tidigare, av lokaltidningens ”vinklade” skildringar. Så är det väl inte så konstigt , att man som enskild människa i ett demokratiskt samhälle, tackar nej.

  Ett svenskt gammalt ordspråk lyder……..

  ” Var fågel sjunger efter sin egen näbb.”

  Gilla

 • malmobon

  Bra Pettersson. Ge dessa pk tidningar ingenting att skriva om. Försvinner dem snart. Gäller för folk att inte klicka på deras sidor. Tjänat dem pengar.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Onödigt att göra hembesök när…
  http://mediacreeper.com/site/petterssonsblogg.se

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Jag undrar en sak: Petterssons blogg och SN gillar inte varandra. Det är precis som med dom rödgröna, alliansen och SD. Ingen gillar den andra eller den tredje. Kommer samhället framåt då? Just pga. detta slutar gumman o jag att rösta. Ingen har rätt i allt. Ingen har fel i allt. Tror att inom vår familj röstas det på alla tre blocken. Enade vi stå. Söndrade vi falla. Tommy Kägo den tidigare Oxelösundaren är väl idag Nyköpingsbo. Det lilla jag har haft med honom att göra tycker jag han är bra. Det var jag som tipsade TK om den sk. arvodesaffären. Den körde han länge tills ”rättvisan” konstaterade att allt gått korrekt till. Sen borde han ringt dig INNAN han knackade på dörren. Du är mer kunnig än jag o kanske gjorde en korrekt bedömning. Men någon dag måste vi kunna mötas om dom problem vi har skall kunna lösas. Trevlig Helg TP! Min dator släcks ner vid årsskiftet och för dagen skriver jag inga mer insändare till SN. Tror inte dom gillar mig längre. Fick inte ens försvara vår OK-mack. Knepigt!

  Gilla

 • Observator X

  Kom ihåg att konflikter och hat och ”främlingsfientlighet” säljer. Säljer upplagor.
  Det en bidragande orsak till att aftontabloiderna och lokalblaskorna skriver som de gör samt att de överhuvudtaget skriver om det hela.

  Det gillar svensken i allmänhet, att läsa om bråk och oroligheter men sedan att bara stänga tidningen och dricka kaffe och prata om vädret och grannens nya bil…och hålla allt otäckt på avstånd.
  Lyckligtvis börjar fler och fler att få upp ögonen och använda skallen men det går väldigt trögt i det i bomull inlindade och skyddade landet Sverige.

  Jag står bakom Pettersson allt jag kan! Det är starkt att stå upp mot krafter såsom kontrollerad media. Riktigt starkt!

  Gilla

 • Malmöbo

  Pettersson: jag tycker att det var fegt av dig att inte bemöta journalisterna. Du som alltid vill ställa de rätta frågorna till de här, hade ju kunnat göra framför de.
  Sen vet vi ju alla hur mycket bloggens ”om” efterlevs i verkligheten.

  Gilla

  • Mr Q

   Du vaknar till Ali,när fredagen är i annalkande ! 😦

   Gilla

  • Pettersson

   Malmöbo. De så kallade journalisterna har fått ställa frågor till mig flera gånger tidigare men de skriver inte vad jag svarar utan vad de vill att jag skulle ha svarat och då kan de lika gärna skriva direkt.

   Vi får se vad de letar upp för ”skandaler”

   Gilla

   • Malmöbo

    Du kan spela in intervjun och skulle den avvika från det du har sagt så kan du spela upp den. Men jag tror att du inte vågar helt enkelt. Du är inte så dum som du låter ibland.

    Gilla

   • Mr Q

    Alltså raka mosatsen till dig Ali ! 🙂

    Gilla

  • Göran Lundbom

   Malmöbo, man ska inte behöva svara på frågor från oannonserat uppdykande journalister på sin arbetsplats! Att dyka upp så är både dumt och ohyfsat. Och borde vara olagligt, det är ju en sorts ofredande.

   Gilla

   • Malmöbo

    Göran L: har man rent mjöl i påsen så behöver man inte vara orolig för något. Men Pettersson vet att hans blogg inte håller måttet, och därför backar.

    BT: din kommentar är off-topic, men vad är det jag inte fattar inte ett skit om? Bara för att jag inte tycker och tänker som er så är jag vänster-hjärntvättad?

    Gilla

  • BT

   Du är typiskt en vänster-hjärntättad-Malmö-bo som inte fattar ett skit.
   Du förstår inte ens genom att titta – hur Sverige faller, och det är bla a p g a sådana som DU.

   Stackars våra barn o barnbarn.
   Jesus bevara oss från idioter.

   Gilla

 • Pica pica

  Jag upplever att det händer så mycket i Sverige just nu att skriva om. Men i Södermanland råder det tydligen nyhetstorka.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Snorrenius?

  Gilla

 • Egon

  Journalist-patrasket känner att mattan under dem glider sakta bort.
  Flertalet är under utredning för att rationaliseras bort.
  Inga annonsinntäkter, ingen tidning.
  Man gömmer sig bakom pressetiska regler,
  men resultatet blir att bli frilansande jornalist och författare.
  Om de inte lyckas stoppa de fria medierna.

  Gilla

 • Fiona1177

  Kommer osökt att tänka på de så kallade journalister som stövlade hem till Julia Caesar för att få en intervju. Vilket dom inte fick. Sen vet vi ju alla vad de skrev efteråt samt att de dessutom, för att djävlas, avslöjade hennes alias. Svinaktigt är bara förnamnet.

  Gilla

 • jgarn

  Drägg och patrask från slaskmedia håller man på armlängds avstånd.

  Gilla

 • Jens Myller

  Tänk vilken makt du har Pettersson. Gammelmedia vill intervjua dig, det betyder faktiskt att du är duktig.

  Gilla

 • Thor

  Sådana här tölpfasoner som tillämpas av Södermanlands Nyheter tillämpas tyvärr även av polismakten i syfte att komma åt att trakassera en privatperson som inte böjer sig för överheten genom att t.ex. ifrågasätta en påstådd
  hastighetsöverträdelse. Då kan polisen göra oanmält hembesök under förevändning att man vill informera sig om eventuella iakttagelser kring ett påstått struntbrott i grannskapet. Det finns kanske en handbok i tölpaktigt beteende. SN kunde ägna sin tid åt att granska politiken i Eskilstuna, enfaldig i sin strävan att nå 100 000 invånare, att det sker genom att fylla på genom massinflyttning av totalt oanställningsbara somalier gör tydligen ingenting. I en gammal knegarstad som förr präglades av hårt arbete.

  Gilla

 • Stefan K

  Ett tips.
  Ta intervjun via mejl och spara det som skrivs på skärmdumpar så att det inte finns någon möjlighet till att förvanska…

  …eller…

  …ta intervjun via telefon, men ladda först ned en app som spelar in allt som sägs och spara filerna på datorn så att ingen i efterhand kan förvrida det som sagts.

  Anser media att man kan kliva in på folks arbetsplatser för att göra oannonserade intervjuer, kan man väl klampa in på deras i samma ärende?

  Gilla

 • ossie

  Håll patrasket på avstånd dom vill bara skriva skit och förvränga allt.

  Gilla

 • Martin

  Bravo!

  Gilla

 • Joy

  Att de bara orkar! Och orkar med sig själva! Se sig i spegeln varje morgon och tänka, jag är god, jag är inte rasist. Jag älskar mångkulturen oavsett vad som händer med svenskar.

  Eller, de tänker inte alls! Vilket är mer troligt.

  Gilla

  • Stenbock

   Försöka duger ju…Men SN skribenter har tydligen aldrig hört talas om ordspråket, ”av misstagen blir man klok”…(eller som i andra landsdelar ”lär man”) 🙂

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: