Hjältemodig fotograf griper rånare i Malmö


GRANSKNING SVERIGE. Denna dramatiska bildserie visar hur fotografen Freddy Mardell blir vittne till ett rån, hur han dokumenterar det och samtidigt griper rånaren. Denna hjältemodiga insats sker utanför ICA – Västra Hamnen i Malmö, där handlarna upplever liknande händelser dagligen.

Bilderna visar också hur några anarkistiska tjejer står och spottar och skriker ”rasist” åt de modiga personerna, som griper och håller fast rånaren i väntan på polisen.
Granskning Sverige vill gärna komma i kontakt med dessa tjejer, för att fråga vilken värdegrund och samhällssyn man har när man spottar på människor som griper en rånare.

Hjälten Freddy Mardell, är en rutinerad storfotograf, som bl a tog en av 1900-talets mest berömda bilder, på fackpampen Hans Ericson, när han lyxsemestrade i det då, av facket, bojkottade Spanien.

Trots att han dagligen fortfarande tar sensationella bilder, vill inte någon tidning ha hans bilder längre. Gammelmedia vill nämligen mörklägga verkligheten.

Freddy Mardell lever idag som bostadslös och tvingas sova i sin bil p g a att vissa människor, som t ex rånaren i denna bildserien, är lite mer värda och därför får gå före i bostadskön.

Men Freddy Mardell viker sig inte. Han visar den kraft och beslutsamhet som svenska folket så väl behöver mot de mörka krafterna som vill förstöra och förinta Sverige.

Vi behöver fler hjältar som Freddy Mardell. Fram med kameran och dokumentera Sverige.


19 responses to “Hjältemodig fotograf griper rånare i Malmö

 • Anders

  De gånger som jag har blivit påhoppad av muslimer för att de ville ha det jag äger så har ingen opponerat sig men de när jag slår ner dem i nödvärn så rings det polisen och man har åsikter. Det är mest kvinnor som är ”modiga” dessa luder som särar för benen för svartingar och muslimer medan deras ”pojkvänner” fattar att de kommer att åka på en smäll om de försöker något, Om man har slagit ner tre av fyra eller två av fyra är sannolikheten hög att om man öppnar foderluckan så finns risken att man åker på en propp så de vita ”män” som hänger kvar brukar hålla sig på avstånd, går därifrån eller ringer polisen….medan deras luder är aggressiva. Malmö är nerlusat, av kriminella patrask så att i deras ögon så gör muslimerna och svartingarna inget fel för dessa luder håller också på med snatteri eller så mudrar de någon man när han är full eller när de lurat av någon någons husnyckel. I Malmö är normen att man är slug, listig och smart om man är socialfall/kriminell.

  Gilla

  • Per Svensk

   I Stockholm är 90% av befolkningen Socialdemokratisk muslimsk slödderimport, de tycker inte det räcker och det är vi som ser dessa problem sossarna tycker har fel! Kan inte sådana som Löven bara försvinna i ett hål i marken?!!

   Gilla

 • Anders

  Oonsdag kväll, Södervärns busshållplats. Två svartingar från Afrika där en svarting går och bär på en luftkonditionering ska med buss 130 mot Lund. Svartingarna har satt i spel att de betalar för en och chauffören har tröttnat på dem för att de tjuvåker hela tiden på den linjen. Jag hjälper chauffören att tolka men de ger sig inte. De är aggressiva och hotfull och hotar mig så när svartingen börjar hota mig för att det inte
  gick vägen (dessa äckel är ju inte inte ens i närheten av normal intelligens) så hotar jag tillbaka och när jag avslutar med att ”go fuck yourself retard” så ger han upp. Först stjäl de någon luftkonditionering och sedan ska de åka gratis och så ska man ha medlidande med tjuvar och lögnare…kan de inte åka hem och ägna sig åt sådant där?

  Så blir det när äcklig obildad vilde och bastard som Löfven bjuder in alla kriminella från jordens alla hörn.

  Gilla

  • Per Svensk

   Ibland lurar arabernas luder någon kille i en fälla, då kan allt hända, som exempelvis den skötsamma 30 åring som blev knivmördad för några år sedan, straffen blir löjligt låga.

   Gilla

 • ÅMÅL

  6 killar i Södertälje räddade en flicka från att bli ihjälslagen av ett gäng:

  http://annhelenarudberg2.blogspot.se/2015/10/svart-att-skriva.html

  Gilla

 • Naivtive

  Våld är en av de saker som kommer att öka.

  Vi får bara inte glömma vem som ansvarat för utvecklingen även om kappor nu börjar att vändas i desperation. Aldrig!

  Gilla

 • Tony

  Ni som känner till dessa två subbor, upplys gärna om namnet
  på dem!

  Gilla

 • Lena

  Det finns även finska kvinnor som kan, gör givetvis inte Mardells insats mindre.


  Finland kommer inte att ha Sveriges problem !

  Gilla

 • age

  Ren tillfällighet att han var neger förstås.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Freddy Mardell är en hjälte, det behövs fler som Freddy, men det gäller att se upp för knivar och ev. kompisar. Detta är en av många snattare/rånare, polisen släpper ibland exempelvis zigenare från Rumänien direkt om de inte kan legitimera sig, undrar om polisen agerar lagligt ?
  Sverige har blivit en riktig avskrädeshög tack vare EU och SOCIALDEMOKRATERNAS massinvandringspolitik.
  Dessa UFO:n som spottar och skriker rasister har tittat för mycket på SVT som mörkar den tragiska sanningen!

  Gilla

 • Pica pica

  Jäklar vad snopen han blev som landade i backen. Hade Sverige lite flera karlar av Freddys kaliber så skulle det göra skillnad.

  Nu är jag ingen vän av våld men det är ju det språk de själva använder och kanske förstår.

  Gilla

 • huginomunin

  Som negern ser ut i ögonen är han hög som ett hus…..Klar pensionsräddare…

  Gilla

 • Svensk lösen

  Vi måste ta reda vilka dessa ‘damer’ är. Någon som läser här måste väl känna igen dem?

  Gilla

 • Blackout

  Heder åt Freddy Mardell!

  Han är en av dem som tappert kämpar för att Sverige fortfarande ska vara civiliserat.
  (Vilket man INTE kan säga om slaskmedia, sjukkartellen och pk-etablissemanget.)

  Jag tvivlar på att ”GranskningSverige” kan få något vettigt ur afa-ludren; texten på den asfula T-shirten säger: ”LALALA I can`t hear you”, vilket tyder på att denna ”white trash” blivit gravt hörselskadad av sin egen Vuvuzela i samband med frekvent deltagande i anarkistiska kravaller.

  Att den andra slasktratten är, om möjligt, ännu mera rabiat, beror sannolikt på att det är hennes neger som arresterades.

  Beteendet visar, bättre än någon PISA-undersökning, på hur den Svenska skolan degenererats de senaste åren.

  Gilla

 • TheMinimizer

  Varför är det oftast tjejer som uppträder så här korkat?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: