5 thoughts on “Dom är inte flyktingar

  1. Ekonomiska migranter och verkliga flyktingar vandrar sida vid sida med asylturister och vanliga asylterrorister. I UG i afton framkom det med önskvärd tydlighet att syrierna själva mycket väl känner till knepet att bl a penningstinna pakistanier och afghaner uppger sig vara syrier för att komma in i asylanternas gräddfil. Också för EUs migrationskommisionär var det ett välkänt fenomen. Dock verkar knepet vara officiellt fullkomligt obekant för Asyldiktaturens satans kreatur. Om de inte är rent blinda idioter sitter antagligen Morgan och Stefan vid sina morgonberedningar och hoppas att i alla fall en av tio skulle kunna vara en syrier med giltigt asylskäl!

    • Vi väntar bara på den första apan som rymt från ett zoo och söker asyl i Sverige. Våra välbetalda tjänstemän välkomnar säkert den också.

  2. Tar landets statsminister ansvar för alla brott dessa stackars skäggiga “barn” begår. Men Stefan Röfven vänder nog andra sidan till och genom media får han aldrig reda på alla våldtäkter som utförs av “barnen”.

  3. Han har ju rätt! Varför ser Sverige mellan fingrarna på dessa ekonomiska migranter och låter dessa utarma landet? Dessa personer kan inte söka lyckan på vår bekostnad. Vi har nog med att göra att ta hand om de personer som har asylrätt och flytt för sina liv. Detta gäller inte de andra, de ekonomiska migranterna ska och kan vi inte ge ett bättre liv på vår egen bekostnad. Det är helt uteslutet!

  4. Man kan bara drömma om att vi hade en sån statsminister med sån stake i, istället för den sillmjölken vi dras med.

Kommentera