Stäng

Demonstration mot asylboende

INVANDRING. På lördag planeras det för en demonstration i Sunne mot att hotell Selma Lagerlöf ska bli asylboende. Initiativet till demonstrationen kommer från Daniel Björklund.

– Det är jag som privatperson som ligger bakom. Jag är bekymrad över hur vi i Sunne ska klara äldrevården, skolan och sjukvården med den ökade flyktingströmmen.

Först var det tänkt att Sunne kommun skulle köpa det nedlagda hotellet för att bygga äldreboende. Men det blev ingen affär. Ägarna beslutade i stället att hyra ut hotellet till Migrationsverket. Det planeras nu för ett asylboende med 350 platser.

– Jag är ingen rasist men oroas över framtiden. Äldrevården är redan som den är inte mycket att skryta med, anser Daniel Björklund. Ett 100-tal personer har aviserat att de ska delta i demonstrationen, enligt Daniel Björklund.

-Pettersson är inte förvånad över protesterna, snarare förvånad över att landet ännu inte exploderat. Äldreboende och landsortsskolor läggs ned på löpande band för att skattepengarna inte räcker sedan öppnas asylboenden i lokalerna som finansieras med de skattepengar som inte räcker till äldrevård och skolor. Politiken som bedrivs splittrar landet, det är bara dom och dom…

SVT rapporterar om kraftiga besparingar på ledsagare för blinda medan det finns obegränsat med resurser till daddor åt ensamkommande ljugande unga män som av någon anledning kallas ensamkommande flyktingbarn…det kallas visst humanism enligt statsministern.

20 reaktioner på “Demonstration mot asylboende

 1. Om nu det skulle vara så lönsamt med invandrare varför tar fler länder emot minimalt. Grundtanken är att politiker ljuger. Om bostäder saknas varför öppnar inte det rikaste vi har i landet? Kyrkan. Det är ändå så få som besöker kyrkorna. Dop och begravningen kunde hållas i kommunhuset. Där springer man bara runt med pappershögar.

 2. Det måste vara skönt att vräka ur sej det man vill på nätet.Ni som gör det ,är rasrena vackra människor ev ariska rent av var rädda om er för rädda är ni stackare

 3. Planerad demonstration?Ja,mer än planering blir det inte.
  Hur många gånger har vi inte hört detta?Hittills har det inte
  blivit något och det blir inget denna gång heller.
  Svenskarna låter sig hellre mördas än att de protesterar.

 4. Det bådar gott för vintersportande turister i Sverige nu när alla hotell och vintersportanläggningar blir asylboende.
  Utlänska turister som hade tänkt åka till Sverige på vintersemester göre sig inte besvär för det finns ingenstans att bo.

  1. Grune:
   Oroa dig inte,de event. utländska turister som hade kunnat tänkt sig åka till Sverige,har nu valt andra resmål.Finns inte en europeisk dagstidning,som inte dagligen rapporterar om det kaos som råder i
   Absurdistan.Hur det står till i Kina och Japan vet jag inte då jag inte kan tyda deras tecken.

 5. Det är ett bra initiativ att demonstrera mot galenskapen som sker i landet.

  Hoppas att många kommer och att flera orter/samhällen visar sitt missnöje mot rådande politik.

 6. SKRÄMMANDE passivitet att inte Sveriges befolkning sätter ner bägge fötterna och säger ifrån!
  Bra initiativ i Sunne, lycka till!

 7. Många är de små orter som bara helt plötsligt får hundratals blattar på halsen utan förvarning och får hela sin boendemiljö förstörd.

 8. Det är ju bara för Sossarna att ge upp. De är inte och kommer aldrig att vara goda. De är alltså onda!

  Att kort redogöra orsaken till detta skulle ta för lång tid men de har inte rätt att straffa hela Sveriges befolkning för vad deras parti gjort.

  Huruvida ”WV” eller något annat tjafs har gjort sig skyldiga till något skiter jag i..

  Men Socialdemokraterna har lurat svenska folket så totalt som det överhuvudtaget går.

  Sluta med landsförräderiet nu och avgå istället!

  Avgå sjuklövern! För landets bästa!

 9. Tillsammans är vi, vi.
  Vi som blir allt mer indignerade av att se monetära, personella och sociala resurser föras över från OSS som slitit och arbetat ihop dem till främlingar från fjärran länder.
  Vi som blir allt högljuddare, trötta på att få våra munnar förtejpade med ljugmedias klisterband.

 10. Det är nu ganska många år sedan min man och jag besökte Sunne. Vi var imponerade över hur vackert där är och sa till varandra, undrar hur länge de vackra bronsstatyerna få stå orörda i parken.
  Hur kan svenskarna betala för att bli av med sitt fäderneland
  SVENSKAR är fan i mig inte riktigt kloka !
  Ja det sista står står jag för, svenskar är dårar !

  1. Jag får be om ursäkt, uppmärksammade inte att det finns en hederlig man Daniel Björklund som kämpar för sin kultur .
   Ursäkta mig Daniel jag blev så upprörd över inledningen, ordet asylboende gjorde att det rann över !

   1. Malin :
    Jaha då vet jag det, dock har jag fortfarande förstånd till att be om ursäkt.
    Behöver nog inte bekymra mig så länge tid, Sverige faller samman.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: