Vems värde har mest värde?

INSÄNDARE. Jag bara känner mig mycket kränkt av det brev där ”utländska kändisar” kräver skydd mot terrorister och rasism.

Men svenskarna då!
Vilka försvarar svenskar?
Ingen!

  • 1500 pensionärer rånas varje år av icke svenskar.
  • Skolungdomar rånas på telefoner, dyra kläder mm av icke svenskar.
  • Inbrott i hela landet i svenskarnas hus, sommarstugor mm av icke svenskar.
  • Rån av värdetransporter, butiker, guldaffärer, telefonbutiker mm av icke svenskar.
  • Skjutande på allmänna platser, vapenbrott med dödsfall av icke svenskar.
  • Våldtäkter gjorda av icke svenskar.
  • Våldsamma demostrationer och skadegörelse gjorda av icke svenskar.

Den här listan skulle bli hur lång som helst där man kan peka att människor födda utanför Sverige orsakar mycket lidande.

Så jag bara frågar. Vilka skyddar och stöder svenskar, skötsamma arbetande, skattebetalande och fredsamma medborgare i Sverige

Mvh H

-Pettersson säger att det var hårda ord, kanske med viss rätt för Den socialdemokratiska regeringen beslutade år 2001 att förbjuda kriminalvården att föra statistik över etniskt ursprung. Anledningen till det får ni fundera på.

Vi får heller aldrig se sådan reportage i TV som gjordes förr…

Ett mångkulturellt samhälle från 1999 SVT2. ”det är invandrarungdomar som rånar svenska ungdomar, integrationspolitiken har fullständigt misslyckat”

”…-Medan vi stämplade rasist i pannan på de som protesterade…”(!) Detta ovanligt frispråkiga program gick på SVT den 23:e oktober 2007.

Vi ser bl a Janne Josefsson titta på YouTube-klipp och analysera den katastrofala svenska invandringspolitiken mellan åren 1991-2007.

Han konstaterar att ”nya” och ”gamla” svenskar är väldigt svåra att integrera i det nya mångkulturella Sverige.

– ”…Flykting och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet…”

5 thoughts on “Vems värde har mest värde?

  1. Den här sista mannen i bastun uttalade sig perfect när han sa att det är bara invandrarna som gäller. För varge tusenlapp som satsas på Sverige och Svenskarna så satsas det en miljon på invandrarna.

Kommentera