Se migrationskrisen på väg

INVANDRING. Under bara de senaste 10 dagarna har cirka 76.000 människor passerat Slovenien, som har en befolkning på 2 miljoner. Andra centraleuropeiska stater visar liknande siffror. Makedonien, som liksom Slovenien är en före detta jugoslavisk  republiken såg 49.000 människor komma och gå bara i veckan. 300.000 personer har rest in i landet på 2 miljoner människor sedan början av året.  

Filmen tagen från en drönare visar migranter och flyktingar på väg genom Kroatien mot Slovenien.

Många av de invandrare och flyktingar flyr striderna i Syrien, Afghanistan, Eritrea, och på andra håll är på väg till Tyskland och andra länder i norra och västra Europa, men EU:s reaktion är splittrad. Länder som Tyskland och Sverige har välkomnat nykomlingarna; medan andra som Ungern och Tjeckien säger ifrån.

-Pettersson säger att vi kan vara hur humana som helst men det går inte längre, för varje miljon som kommer till EU står flera miljoner på kö. Vi klarar det inte, varken mänskligt eller ekonomiskt och det är inte rätt att tömma hela länder på unga män.

Lägg dessutom märke till att utländska medier skriver invandrare och flyktingar, i Sverige har alla helt plötsligt blivit flyktingar, jag vet i fan hur det går till…

The Atlantic

9 thoughts on “Se migrationskrisen på väg

  1. Sveriges gräns skall kontrolleras, asylrätten dras in, 90% kommer utan pass och ID och vill inte lämna fingeravtryck, det är i många fall LIVSFARLIGA MUSLIMSKA TERRORISTER OCH IS KRIGARE….Sverige står utan LEDNING, den ledning Sverige har bestående av Romson, Fridolin och svetsaren Stefan Löven är en KATASTROF FÖR SVERIGE, LIVSFARLIGARE LEDNING KAN INTE ETT LAND HA!!
    Undantagstillstånd borde utlysas, gränserna stängas, ledningen av Sverige tillfälligt tas över och ledas av ÖB.
    Sverige befinner sig i ett krigsliknande tillstånd och invaderas av våldsamma muslimer, vi borde följa Ungerns exempel. Tyvärr är den enda yrkeserfarenhet de som kommer har mord och terror, det är därför alla arabländer befinner sig på botten av utvecklingen.

  2. Den här människovågen drar fram på grund av brist på mat och livsrum.
    Inte flykt från krig.
    Ändå, föreställ er om fler afrikaner och/eller asiater och indier börjar röra på sig…då är den överskottsvåg som drar fram nu bara en apfis i jämförelse.

    För det är det som det handlar om: Ett människoöverskott på vandring. Skillnaden i dag mot för 20 år sedan är att den mest fattige afrikan kan äga en mobiltelefon, det vill säga att han når Europa med några knapptryckningar. ”Come to Europe, brother!” skickar brorsan i Sverige vilken har fått pengar och bostad…

    Alltså, vi måste och skall vara järnhårda. Annars går vi under. Vi kan inte lita till politikerna.

  3. Betänk att dessa raser kommer från så mycket bättre möjligheter klimatmässigt med behagligare väder och mycket bättre odlingsmöjligheter, inga behov av energi som vi på vintrarna etc. Och ÄNDÅ har de misslyckats med att bygga civilisation. Dessutom med den omoral och total avsaknad av heder att de planlägger att parasitera, utnyttja och tränga undan den ras som redan gett dem det mesta av det de inte knappt kunnat drömt om. Elektricitet, mobiltelefoner, datorer, alla sorters fordon och prylar, verktyg, värmepumpar, kylskåp kullager mm mm. Vilka jävla lågt stående as att invadera vårt livsrum för stt parasitera, våldta och stjäla det som är vårt. Tänk vad vår ras skulle uträtta om vi hade deras klimatmässiga paradis med gratis värme och sol och tre och fyrdubbla skördemöjligheter per år.

  4. Det är en invasion en krigsförklaring av muslimer dags att vår regeringing tar tag i problemet innan gemene man gör det för då lär det inte sluta bra alls tyvärr.
    Verkar som riddaren löfven vill ha inbördeskrig för det är så det kommer sluta.
    Kan man inte anmäla regeringen för Högförräderi.
    Högförräderi är enligt nu gällande svensk rätt brott mot rikets säkerhet i syfte att lägga landet under främmande välde. Förräderibrott kan falla under brott mot Tryckfrihetsförordningen.

    I Sverige styrs straffet av 19 kapitlet 1 § brottsbalken:
    Källa https://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%B6gf%C3%B6rr%C3%A4deri

  5. Ja till o med finska media säger ”flyktingar och migranter”, fast de i mångt o mycket samtidigt verkar nästan avundsjuka för att Sverige tar emot så många fler än Finland. Dublinregeln verkar alla ha glömt.

Kommentera