Asylboende

Min vän Hans Erling Jensen​ får det han för ett tag sedan skojade med vänner om, han får ett asylboende som närmsta granne i den lilla byn Lövestad i Skåne. Asylboenden ploppar upp lite överallt men de flesta blir vi aldrig informerade om, i min stad Malmö väljer man att fundera på att sekretessbelägga det vi ser.

Nu går det fort utför och det är inget att skoja om. De som likt Hans är ute i världen för att rädda människor ifrån Islamiska Statens klor rädes även för sina egna liv när man inte vet vem eller vilka av de nya grannarna som eventuellt vässar sina knivar och som är i islams tjänst. Hans är rädd på riktigt.

Hans skriver: ” Fem miljoner har min granne såld sig för! Jo jag fattar det är pengar. Men vad kostar det inte samhället att nu bli tvungna att ge mig 24/7/365 skydd? Byggmästaregatan 2, 27575 Lövestad blir nu flyktingboende. Av den värsta sorten! 8 oktober skrev jag en SMS till ägaren: Jag hoppas inte du hyr ut till flyktingbolig i Lövestad. I så fall sätter du mitt liv i fara. Du vet vilka typer som kommer. Ingen vet vem som är ISIS terrorister.

I dag fick jag brev från kommunen. Det är redan godkänd. Vi kan överklaga inom 3 veckor – när det är i laga kraft alltså – till länsstyrelsen. Vad skall jag klaga över? Att jag känner mig fruktansvärd utsatt? Att inte ens den SD försäkring som jag var med att dubbla i Sjöbo gäller för mig länger? Att jag ber så hemsk mycket om ursäkt för att jag kritiserat “profeten” och hans sjuka religion?

Om 3 veckor kommer det människor här som ingen papper har men Nike skor och smart phones. De kan ju söka mig på Google! Prova själv och se hur enkelt det är, att få upp där, vad jag står för! Tänk därefter på vad det kommer betyda i den kommande situation.”

Hans Erling Jensen är international director för Hautune Fondation, en välgörenhetsorganisation som gör allt vad den kan för att rädda kristna och yasidiska flickor och kvinnor ifrån sexlaveri hos Islamiska Staten. En liten film HÄR om de flickor och unga kvinnor som nu är räddade.12193555_10208310681423708_4411481562726080934_n

19 thoughts on “Asylboende

 1. Jag har samtidigt fått 7 dagars karantän från FaceBook. Jodå. Men nu har jag larm i hela huset och utanför.

  I dag läste jag, att Migverket nu vill hålla alla nya asylboenden hemliga för att man är rädd för attacker. Jamen herregud! Min adress är ju inte hemlig!

  Vilka dårar i detta land.

 2. Tyvärr, funkar inte länken. Försök skriva rubriken: O incursiune intr-un centru de azilanti din Bucuresti – och sök själva med hjälp av Bing eller Google och ser både text och bilder på ‘palatset’ alla nyligen tagna.

 3. Jag har omorganiserat materialet och delat översättningen så att Ni får läsa den i någon ordning.
  Hör och där i artikeln hittar Ni också mina åsikter.

  DEl 1

  Azilantii din Romania traiesc cu 1 euro pe zi

  http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/30854/Azilantii

  Nånstans i Bukarest, sektor 2, Vasile Stolnicu gatan nr.15, mitt i ett hyreshus bostatsområde bakom Gara Obor (Järnvägsstationen Obor) finns ett av National Refugees Centra. Ett i en av de 5 stora städerna Bukarest, Timisoara, Galati, Radauti och Constanta som tillsammans har 1500 platser.

  Asylboendet i Bukarest (se den ovanstående adressen) är ett 4 våningshus med 3 meters höga murar runt omkring försedda med övervakningskameror liknar ett fängelse, en öppen anstalt med 80 flyktingar från Irak, Iran, Kongo, Sudan, Serbien, Armenien, Palestina, Kamerun, Egypten, Somalia, varav flera påstår att ha varit lärare, ingenjörer, målare o s v. Alla säger at de blivit förföljda av regimen p g a ras, religion, krig, politiska övertygelser – hela boogie-woogie skiten – ni vet. Direktorn över social integration, Radu Mircea, säger att de haft där även desertörer från Saddam Husseins armé som inte fick utvisas (humanitära grunder !)

  Det finns också flera skumma individer – illegala – som får hjälp men är samtidigt under skarp bevakning. Det finns massor av vakter och poliser som skyddar befolkningen från flyktingarna genom att tvinga dem respektera strikta tidsregler när de får gå ut och komma tillbaka till förläggningen. Varje kväll: närvaro upprop. Den/de som blir ute 1 dygn eller flera, får dagens pengar indragna. De får inte ha knivar på sig, köpa alkohol eller skaffa knark.

  De får kuratorer, psykologer, juridiska ombud och gå på beteende kurser.

  Vad pengarna gäller, artikeln nämner beloppen i gamla lei (monetärenhet) eftersom många i Rumänien är fortfarande vana vid inflationssummorna efter revolutionen. Det har gått flera år sedan RON blivit officiell valuta i landet genom att radera fyra nollor ur de absurda astronomiska beloppen.

  Ni ser att varje flykting får 900 000 lei vechi (gamla lei) i månaden som är lika med 90 RON. 1 RON = ca 2 kr.

  Var inte skrämda, gott folk, det är lite pengar det, men matpriserna i Rumänien är extremt låga jämfört med Sverige. Dessutom, är maten god, god, god! Det står inte i artikeln något om halal mat eller andra krav från muslimerna.

  De som vägrar bo i en flykting förläggning får de ytterligare 45 RON + hygieniska artiklar och bo någon annanstans. Var – säger man inte, men ingen tryck görs på kommuner eller privata personer att inhysa dem. Barnfamiljer får nöja sig med en två rummare i de några få bostadsområden som inte är privat ägda.

  I Rumänien är alla hus och lägenheter privat egendom med elektroniskt lås + porttelefon – alla, även de i fattigare bostadsområden. Alla är utrustade mot inbrott och stölder.

 4. Del 2
  När de lärt sig rumänska och fått arbetstillstånd, blir de tvungna att söka arbete utan att vägra. De kan under tiden få tak över huvudet och pengar – men: de pengar de får i denna period ska returneras som vilket lån som helst. En viss tid senare, om de inte betalar tillbaka ‘lånet’, är de tvungna att ta emot en kvast och sopa gatorna för att hjälpa kommunen att spara en del av dieselbränslet för maskinerna avsedda för gaturengöring.

  Arbetsdepartementet ordnar kvalificeringskurser i olika yrken, men de flesta av flyktingarna har inte gått ur grundskolan, för att inte nämna de otaliga analfabeta flyktingar.

  Flyktingarna har rätt till vård – varje centrum har läkare och apotek.

  De som begår brott eller får inte uppehållstillstånd är utvisade utan dröjsmål. En del flyr och gömmer sig i kanaler som råttor. Polisen bara väntar ute och får tag på dem.

  Tro inte att det här är en polisstat. Nej, poliserna och gendarmerna är utbildade, är extremt snälla och har sinne för humor, som rumänerna brukar ha.

  En gång sade jag till en ung polis på gatan att övertyga kommunen att skaffa plats åt flera parkeringar. Han log vackert åt mig och lovade att fixa själv ett stort parkering ställe så snart han får nästa lön !

  Bilar är alldeles för många i Rumänien – det finns medelklassfamiljer som har 2 bilar, men inte garage – alla parkerar på trottoarer.

 5. Del 3

  Just den här bemärkelse får begreppet ‘spara’ här i hemlandet. De som vill ha hjälp får bidra till på alla sätt, hjälpa till om de vill ha hjälp. Våra skattepengar behövs för utbildning, vård och allt annat för våra barn våra gamla. Zigenarna får också bidrag och de köper bilar och husbilar för att komma till Sverige. Slit dem med hälsa, ni alla islamkonvertiter i regeringen!

  Nu, gott folk, ser ni skillnaden mellan ett ‘skitfattigt’ land som Rumänien och den stora makten Sverige?

  VI ÄR KRISTNA! Vi vill inte besudla vårt blod med islamisk kamelpiss. Vi har tron och kyrkan till stöd. Ni, ateister eller agnostiker (bombastiskt ord!) får inte skratta eller håna oss. Rumänerna föraktar öppet social demokraterna. Journalister, radio och TV – alla medier – säger vad de och folket tänker. Ingen är rädd längre som man var under Ceausescus tid.

  Det finns inget kommunist parti (lagförbjudet efter revolutionen) och inget miljöparti. Rumänska sossarna är snart ett minne blott. Inget Potatisansikte till statsminister som tvingar folk att svälta ihjäl för att han behöver väljare.

  Rumänerna tillåter inte längre tyranni. Kyrkan är med på folkets sida.

  Har mycket mer vackra saker att berätta och visa när jag överför bilderna från kameran till datorn.

  Cheerio and good night!

 6. Kommer bli konfrontation i Lövestad. Sist var det en match som urartade.
  Svenskarnas partis ordförande bor eller bodde i Lövestad.
  Finns väl inte mer?
  Svårt tänka mig invandrare vill bo kvar i denna lilla by. Hoppas han har brandförsäkring. Antingen bränner migranterna själv ner stället för att komma därifrån, eller blir det kanske någon från f.d. Svenskarnas parti som fjuttar på. Går verkligen utför med detta land.
  Hoppas vi snart ser början på slutet på eländet.

 7. Det är så sorgligt att jag gråter. En efter en intad våra små samhällen och byar av en främmande makt. Och INGEN tar vår rädsla på allvar… tvärtom. Vissa vill förbjuda den, vissa skrattar åt den och folk i rännstensmedia hänger ut oss så vi kan bli bespottade och slagna av pk.

  • Godnatt Mimi! 🙂 Feministerna är lyckliga. Jag har kommenterat lite längre upp i bloggen. Schyman säger att det bara är några få som kommer. Små kommuner behöver folk och staten ska ta ansvaret. Låna är bra, det är en investering.
   Det är bedrövligt!

 8. Sverige styrs av feminister och de beundrar råa / ociviliserade typer av icke kvinnligt kön. Det som de krävde av svenska män för några decennier sedan velour i huvudet och på kroppen, har de nu bytt ut till importerade, råbarkade skäggiga och våldsamma typer !
  Det är så galet att landet går under finns ingen återvändo.

  • Där uttryckte du något som jag fullständigt håller med om Lena! De här jävla myspyskillarna som krävdes av släng BH kvinnorna och 68-rörelserna är en produkt av deras framfart. 🙁

 9. My G_D – jag delar hans ångest. Om han inte får bevakning och de förstår vilka han hjälper, är han illa ute. Ingen har ju koll på vilka som kommerin i landet! Jag tycker det här är fruktansvärt! Jag hoppas att överklagandet räcker för att avslå hela “operationen”. Det är väl Sveriges egna befolkning vi ska skydda i första hand? En man som hjälper kristna och som kritiserat profeten som nu får muslimer (ingen vet vem de är på riktigt) till grannar…..
  Kan det bli mycket värre?????

 10. Den moraliska kompassen har totalt havererat hos de svenskar som säljer sin själ och framförallt säljer ut sina barn och barnbarns framtid.
  Att de inte har förmåga att tänka längre än till lättförtjänta pengar, den svenska skolan och alla myndigheter har en stor skuld, i eländet.
  Förstår om Hans är orolig för sin säkerhet av just de skäl du skriver.

Kommentera