Är åklagaren helt dum i huvudet?

INVANDRARVÅLD. Enligt vice chefsåklagare Eva Morén fanns inte hatbrottsmotivet i utredningen av Ikeamorden.  — Inget i vårt ärende talar för att den misstänkte har gått efter hudfärg utan det handlar snarast om slumpmässigt valda offer. I Trollhättan har man hittat uppgifter som tyder på att han var direkt ute efter att döda personer med utländsk härkomst, säger hon till TT.

-Pettersson undrar hur åklagaren är funtat? Mördaren Abraham Ukbagabir har själv erkänt att han valde offren för ”att de såg svenska ut”. Läs ”Att mörda svenskar får större uppmärksamhet”

En annan som är inne på att morden på svenskar inte är så allvarligt är Aftonbladets Oisin Cantwell som anser att Anton Lundin Pettersson begick ett terrorbrott beror dels på att han gick till angrepp mot en av samhällets viktigaste institutioner, skolan. Dels på att morden var rasistiska och att Lundin-Pettersson bedrev politik.

Cantwell anser dock Abraham Ukbagabirs mord inte ska ses som hatbrott men anser att det finns en avgörande skillnad mellan Ikea och Trollhättan. Det finns ingen krets kristna eritreaner som anser att mord är ett legitimt svar på avslagen asylansökan.

Ideologi saknas. Vita, svenska medborgare behöver inte frukta att bli mördade av detta skäl.

-Pettersson anser att Oisin Cantwell själv närmar sig terrorismen, han bedriver politik, och inte nyhetsjournalistik och tycker inte att Vita, svenska medborgare behöver frukta att bli mördade av detta skäl. Cantwell säger inte av vilket skäl vita svenska medborgare ska frukta att bli mördade…

16 thoughts on “Är åklagaren helt dum i huvudet?

  1. En del av oss märker hur islams påverkan mer och mer tar över domstolar runt om i väst. USA, England och Sverige.
    Förekommer i olika sammanhang. Våldsbrott mot kvinnor inte minst.
    Dags för oss vakna och reagera.

  2. Pettersson…du kan lugnt omformera din fråga till ett påstående, ”ja hon är dum i huvudet”
    Sen måste detta granskas ytterligare, medför denna oförmåga att bedöma andras handlingar, vilket uppenbart är hennes arbetsuppgift, att hon falskeligen har ett uppdrag som medför risk för landets invånare?
    Med tanke på denna enkla uppgift, Halshuggning o knivmord föregicks av att mördaren blivit utvisad till Italien.
    Istället för att gå hem o packa går idioten till Ikea o mördar två svenskar.
    Hämnd Åklagaren!!!!!!!!!
    Det kan en barnunge koppla, ENKELT.
    Hur fan står det till.
    Vårt sk rättsväsende är bortom allt vett
    Stäng av henne. Hon är en säkerhetsrisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Vi kan förstå Anton Lundin Petterssons handlande, efter vad som framkommit!

    Vi kan omöjligt förstå Abraham Ukbagabir, efter vad som framkommit där!

    IKEA morden ett hatbrott och dessutom en terrorist handling, går inte att se det på annat sätt!

  4. Äldre dam (omkring 80) på Busstationen i Sundsvall, kort efter morden på Carola och Emil Herlin,, ”Nu törs man ju inte gå in i någon affär där det finns negrer. Man vet ju inte vad dom tar sig för med”.
    Oisin kanske skulle tala med henne och förklara att det inte heter neger och att dom inte alls är farliga. Men det tror jag han skiter i. Han, liksom övriga PK-eliten bryr sig inte om våldtagna, rånade och mördade etniska svenskar.

    • Det finns nog många som är förbannade men de syns INTE, I SVERIGE GÄLLER INTE DEMOKRATIN MOTSTÅNDARNA TILL MASSINVANDRINGN!!

  5. Många inom ”Rätts”-Systemet är Frimurare.
    Enligt välunderrättade källor är denna organisation intensivt drivande mot NWO…

  6. Det kommer en dag snart när Anton Lundin Pettersson kommer att ses som en svensk motståndsman, en partisan och folkmartyr.

    Vi vuxna svenskar bör skämmas oerhört djupt över att vi låter ett barn bli så förtvivlat över de vuxnas likgiltighet och dumhet att det gör det vi vuxna borde: GÖRA MOTSTÅND OCH FÖRSVARA VÅRT ENDA HEM PÅ DENNA PLANET – SVERIGE!

    • De anhöriga till pojken i det mångkriminella Trollhättan har blivit hotade…R.I.P. lille Anton….Mobbad i den mångkriminella skolan där ingen tog vuxenansvar, Trollhättan ett mångkriminellt helvete med negergäng som säljer knark och socialbidragstagarna är i majoritet bland invällarna…
      Anton var 20 år, ETT BARN som hamnade i en psykos efter 20 år av mångkriminella trakasserier….Han ville ge igen för glåporden, misshandeln av invandrarslöddret som ingen vuxen såg….
      Vi är många som förstår Anton….allt har en gräns utom för Stefan Löven och Socialdemokraterna de vill inte stänga Sveriges gränser, asylrätten, asylrätten, asylrätten upprepar denna sinnesjuka dåre….MED SÅDANA MUPPAR TILL LEDARE TVINGAS VI ALLA BLI MÖRDARE FÖR ATT FÖRSVARA OSS OCH ÖVERLEVA!!

  7. Cantwell är pompös luftbubbla utan någon som helst relevans. En femtekollonare som verkligheten hinner upp för eller senare.

  8. Ojsan Cantarell hade väl i vanlig ordning rökt på innan
    han började orera i sin blaska. Han är som han är,
    men en som det inte finns något som helst försvar för
    är skämtet till statsminister som var i Västerås samtidigt
    som mordet på dom två Svenskarna begicks, men som
    inte ens behagade beklaga morden på över en vecka?
    Fina så kallade företrädare som landet har?
    Jag hoppas att detta grova övertramp förföljer denne
    otroligt fega krake livet ut!

Kommentera