Stäng

Snart vågar folk inte gå ut

Asylkaoset får nu följder för den annars så trygga landsbygden.

Allt fler upprörda och rädda röster hörs från Sveriges alla hörn, inte minst från mindre orter i landet.

I lilla Nissafors ska ortens skola förvandlas till ett asylboende och detta utan att ortsborna fått veta någonting. Kommunen och Migrationsverket har inte informerat om boendet, utan beskedet kom via media. Föräldrar som har barn i samma byggnad är nu oroliga och besvikna över beslutet.

Källa: VN

I lilla Ljungbyhed med sina cirka 1 500 invånare har Migrationsverket placerat 1 000 asylsökande i den gamla flygflottiljen. Nu vittnar ortsborna om att kvinnor inte längre vågar gå ut p.g.a. rädsla för de unga män som i klungor visar vad de anser att kvinnor är och föräldrar låter inte länge sina döttrar gå ute ensamma.

Källa: HD

Sverige är numera ett land där rädslan sprider sig och den är nog tyvärr ganska befogad. Varje dag anländer 1-2 000 personer och majoriteten av dessa utan id-handlingar och från länder där terrorismen frodas och kvinnosynen är lika modern som stentavlor.

24 reaktioner på “Snart vågar folk inte gå ut

 1. Vi levar i spännande tider, – numera är sena kvällspromenaden, inte med fru och en eller flera hundar, däremot en rejäl stavlampa, 6 element, och en skarpladdad revolver i handen! Detta har vi tyvärr ansett som nödvändigt sen ett temporärt??? asylcenter plötsligt fanns i vårt närområde.
  Blånegre bussades hit mitt i natten, svenska kyrkan hade naturligtvis stått bakom denna fristad för islamister, som knappast kan stava till detta, och redan efter en vecka började konstiga sakar att hända.
  Grannens soptunna blev föremål för granskning? Innehållet vältes utt på backen, och allt rotades igenom. Då det tydligen inte gav någon utdelning gav man sig på garaget, och här tillgrepp man en fiskeutrustning, vilken av okänt orsak inte höll måttet. Jag hittade grejorna på min tomt dagen därpå.
  Lokaltrafikken vill av någon orsak inte forsla folk utan giltig biljett. Nu kryllar det av afrikaner på alla småvägar som leder till det lite störra samhälle, där bidragen omsättas i läsk och tobak. Skojigt nog brukar de lokala gästarbetare, zigenarna, få returburkar och petflaskor av asylanterna. På så sätt går en del av mina skattepengar till dessa oönskade individer.
  Ett annat, bizart inslag i vardagen är att dagligen få se mindra grupper av svarta som valfarter till klädinsamlingen, en container som brukar hemsökas av nämnda zigenare, där man slänger mängder med kläder? Kanske är det kläder som de har haft med på den långa vandringen, och nu är kasserade, men närmare till hands är mistanken om att kyrkans hjälpinsamling inte faller dom i smaken, jag vet inte?
  Allt medan dessa aktiviteter pågår får man lyssna på våra ledare som utan att förträcka en min, inbillar oss att läget är under kontroll, att vi? står in för en ansträngning, en utmaning, och om vi? bara hjälps åt blir allting bra. Halleluja!

  1. Bara början på det mångkriminella helvetet som komma skall….Gissar att polisen knappt kommer om någon av er ringer och räkna med att fru och dotter kan bli våldtagen och mördad…Kommer SVT, Expressen, Aftonbladet, Metro att rapportera sanningsenligt då det händer ? NEJ NI ÄR JU ”RASISTER” HELA GÄNGET….Skaffa en strategi för att stoppa detta annars kommer Sverige att gå ett grymt öde till mötes…
   Det kilar nog för svetsaren och utrikesblondinen när de sr vilket helvete de håller på att skapar!

 2. 87:an borde snart fatta vartåt det barkar, hur dumma i huvudet är människorna ?
  En tidsfråga innan deras barn slaktas eller våldtas och politiskt korrekt media kommer då att lägga locket på i det längsta! NÄR DE FÖRSVARAR SIG KOMMER SVT KALLA DEM RASISTER!

  1. Det räcker med vapenlicens. När muslimer märker att du inte backar och att det kommer att göra ont på ett eller annat sätt så ryggar de. De är modiga i hord men ensamma så springer de sin väg. Det är därför de altid är minst tre när de ska begå brott eller rån. Vid ett tillfälle var de fyra (vid Folkets Park, Malmö) och de ville ha mina saker. Jag varnade dem två gånger att det kommer att göra ont men de trodde inte på mig för muslimer ljuger om allt så det är klart att det är svårt att ta in sanningen då. Så jag slog ner två av dem och de andra två försvann när de fattade att det kommer att svida till ordentligt och att det kommer att bli ett speciellt minne som kommer att göra sig påmint. 🙂 Polisen dök aldrig upp fast vänsterpatrask stod och pratade med polisen medan jag slogs med muslimerna. Ingen hjälpte mig men folk stod och tittade på och tyckte synd om muslimerna. Som brukligt iMalmö. Jag antar att dessa vänsterpatrask var på väg till sina knarkleverantörer lite längre upp på gatan.

   1. Bra gjort fortsätt så. Våld är det enda språket inaveln förstår. Det är väl känt att de skyggar för fysiskt hot och hårt arbete.

   2. Det går lika bra utan vapenlicens nu för tiden. Ingen skillnad på träffbilden. För övrigt…. en koja i skogen, ett hagelgevär och en färdiggrävd grop. Jag är ledsen, men mitt godmodiga jag har övergått till att ha blivit rädd och hatisk,. Och rädda människor kan vara farliga.

 3. Det är tyvärr omöjligt att få 7-klövern att ändra uppfattning eftersom dom inte kan få sina två hjänceller att jobba ihop. 7-klövern är och förblir idioter och borde därför låsas i och så skall man kasta bort nyckeln.

 4. Så går det när Stockholm får bestämma för inte tar dom in tusen flyktingar i slottet där det fins plats för långt fler utan att det märks KANSKE tid börja intressera sig för hur politiken fungerar,. Vem ska lyda vem? Ska folket lyda politikerna eller ska politikerna lyda folket? VAD VÄNTAR VI PÅ?

 5. TYDLIGEN FLER ÄN JAG SOM ÄR RÄDDA!

  Kan vara värt att repetera en text jag skrivit tidigare:

  Ett inlägg jag skrev i juni:
  ”Varför döljer sig reportrar bakom de beslöjade orden, ”radikaliserade extremister” – så snart det händer det som är en naturlig följd av koranens budskap och direktiv?
  Orden betyder ju bara att det är människor som tolkar koranens text, d.v.s. DE ÄR MUSLIMER.
  En person som erkänt sig till islam har ingen återvändo. (endast döden kan lösgöra dem )
  En person som erkänt sig till islam måste följa koranen (men gör det kanske inte alltid för tillfället)
  En person som erkänt sig till islam kan vänta till ”den rätta dagen”. – enligt koranen!
  En person som erkänt sig till islam har rätt att döda en ”otrogen” – och enligt koranen: skyldighet.
  De flesta muslimer döljer sig bakom orden ”jag är inte praktiserande muslim”.
  Jag har hört orden från så många att jag är övertygad om att de har sin grund i direktiv från ”kyrkan”.
  Vilka muslimer i Sverige är muslimer?
  Kommer muslimer i Sverige att försvara Sverige mot islam (IS)?
  Kommer muslimer i Sverige att försvara islam när det är dags för Sverige?
  Mitt logiska svar är att ALLA MUSLIMER I SVERIGE KOMMER ATT FÖLJA KORANEN!!!!!
  Jag uppmanar alla att läsa sura 9:29 i Koranen.
  Läs också denna översättning från Koranen!
  ”Islam wishes to destroy all States and Governments anywhere on the face of the earth which are opposed to the ideology and programme of Islam regardless of the country or the Nation which rules it. Islam requires the earth-not just a portion, but the whole planet. Towards this end, Islam wishes to press into service all forces which can bring about a revolution and a composite term for the use of all these forces is ‘Jihad.’
  (Pamphlet: ”Jihad in Islam,” pp.9 -10. Syed Abul A’al Maududi [founder of JI terrorist organization].

  Muslim (19:4294) – ”When you meet your enemies who are polytheists [Christians], invite them to three courses of action. If they respond to any one of these, you also accept it and withhold yourself from doing them any harm. Invite them to (accept) Islam; if they respond to you, accept it from them and desist from fighting against them … If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah’s help and fight them”
  => Hur många Muslimer är Muslimer?
  Vi befinner oss i en skräcktid.
  Det är kanske dags att sprida Koranens budskap. => Vi kommer alla att bli drabbade.
  Vi har två alternativ:
  1. Vänta tills katastrofen är ett faktum.
  2. Informera om verkligheten och vad som kommer – och agera.”
  Jag är mer rädd nu – och det verkar som jag hade rätt redan då?
  Kanske behövs ett nytt ”styre” för vårt fosterland medan det fortfarande finns ett fosterland?
  Är det rätt att vi straffas för andras dumhet?

  Jag är rädd!

   1. Du kan vara hur rädd som helst men att polisen kommer och räddar dig från muslimerna kommer aldrig att hända. Om du har tur så kommer de efter faktum…på Malmö C står det mellan 8-12 poliser och vaktar butikerna för muslimerna brukar trakassera de som jobbar där och stjäl.

  1. Jag befinner mig i Skåne och där är de som mest aggressiva. De trakasserar både svarta och vita. Åker man från Danmark så börjar trakasserierna nästan omgående när tåget passerar den svenska gränsen. Har varit med om flera gånger när äckliga muslimer hotar svenska par och svenskar på arabiska…på tåget, att de ska våldta kvinnan och skära halsen av dem. Helt oprovocerat. jag förstår vad han sagt men jag vågar inte säga det till dem. Araberna, detta äckliga patrask tror att bara för att man är vit så förstår man inte vad de säger och att även vita kanske kan deras skitspråk. Säger en del om muslimer. Har du bil, så använd den istället för buss, tåg etc. Stanna aldrig för något nattetid eller dagtid. Det pågår bilkapningar i Malmö speciellt om du kör en finare bil. Åker jag kommunalt låter jag alla svartingar och muslimer gå före (de brukar tränga sig så det är smartare att låta dem känna som om de förnedrat dig) så jag kan se var de sitter och att jag slipper sitta bredvid dem.

   1. En krökt rygg ser jag. Personligen så låter jag aldrig en avart såsom en musse förnedra mig. Jag skulle aldrig kunna se mig i spegeln då.

   2. Om du tittar lite längre upp så vet du att jag inte backar men det finns lägen då man inte kan spela slagskämpe. Jag bjuder dem på vissa saker och tar det ifrån dem i andra lägen. Att kunna gasa i rätt läge och bromsa i exakt rätt läge är något som man inte kan lära sig på internet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: