Aftonbladet sprider hat mot flyktingbarn och påstår att de är gruppvåldtäktsmän


INVANDRARVÅLD. Natten till den 9 september gruppvåldtogs en 23-årig kvinna i centrala Stockholm. Vi skrev om det HÄR. I flera timmar misstänks de fyra unga männen ha turats om att misshandla och våldta kvinnan. I går åtalades tre araber för grov våldtäkt.

Ovanstående är inte en ovanlig händelse i det nya Sverige, där gruppvåldtäkter verkar ha blivit en nationalsport.

Det ovanliga med detta är att slasktidningen Aftonbladet inte skriver att det är svenskar, som de brukar utan talar om pojkar från Nordafrika. De fyra har uppgett att de är mellan 13 och 16 år gamla. Men det tror inte polis och åklagare på. – Vi har haft en läkare som gjort bedömningen att de alla är minst 15 år gamla, och att en av dem sannolikt är 18 år, säger Christina Voigt, åklagare i målet.

Hon säger att det är ett stort problem med misstänkta vars riktiga identitet inte är känd. – I det här fallet har vi funnit att flera av de misstänkta förekommit i tidigare utredningar, med helt andra namn och uppgifter. Vi har kunnat konstatera detta med fingeravtryck.

Hon säger att flera av de fyra är misstänkta för andra brott, både i Sverige och utomlands. – Jag vet inte exakt vilken typ av brott det rör sig om, men det är inga sexualbrott.

Tre av de misstänkta har suttit häktade för gruppvåldtäkten, medan en av de misstänkta, som även är misstänkta för andra brott, släpptes på grund av sin låga ålder.

-Pettersson tackar Aftonbladet för uppgifterna om Nordafrikanerna, visserligen sex veckor efter att vi skrev om fallet och att det var araber som låg bakom. Men ändå, man kan inte begära allt av en skittidning.

Aftonbladet skriver också att de uppgett fel identitet, att de ljuger om sin ålder och att de begått brott tidigare. Alltså sådant som vi har skrivit i flera år och då anklagats för att sprida hat.  

Märkligt att åklagaren släppte den yngste på grund av den låga åldern som inte stämde så han är nu ute i det nya Sverige och begår nya brott. Det är inget att klaga över, bara det 87:an har beställt.


2 responses to “Aftonbladet sprider hat mot flyktingbarn och påstår att de är gruppvåldtäktsmän

  • Jonas

    Marockaner, tunisier och algerier är smuts folk som förtjänar en plågsam död.

    Gilla

  • anna

    Ha ha, Aftonhatet gör skillnad på folk o folk! Nu har de bara subsaharier kvar att skydda nästa gång de ska mörka ursprung. Många menafolk som känner sig förrådda och svikna nu.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: