Från Eva-Maries Facebook

Från Eva-Maries Facebook

Kom precis hem och urförbannad på mesiga politiker och på zigenartiggare.

Ponera att du kommer cyklande på Södra Förstadsgatan i Malmö i höjd med Triangeln, på din högra sida på trottoaren ser du något som drar till sig din uppmärksamhet.

Eftersom jag är handlingens kvinna vände jag om för att varna den svenska man som precis blev antastad av en zigenarkärring som låtsade att hon var döv och ville ha pengar av honom i storleksordning hundralappar.

Kanske har ni också sett de zigenarpatrask som drar gata upp och gata ner med sina hemmasnickrade handikappsymboler på namninsamlingsblankett för att just Du ska tycka synd och ge av Dina pengar, det är lurendrejeri.

Såklart blev det sura miner då jag stannade till och upplyste mannen att detta är lurendrejeri. Detta zigenska rumänska folk som vår regering är så rädda för har ingen skam i kroppen, den förhärdade zigenarkärringen räcke tunga åt mig och gjorde sig än mer ful än vad hon var i sig själv.

Hon väste som en galen katta samtidigt som hon räckte ut sin tunga, jag stod still och såg henne gå vidare genom den livligt trafikerade trottoaren, ingen tycktes se mer än jag.

Zigenskan och jag höll koll på varandra, hon vände sig om ett flertal gånger för att se ifall jag höll koll, hon fräste och räckte ut sin tunga…………jag borde bli ordningspolis, eller politiker

( Bilden är en rumpa som sitter på en annan zigenarkärring och hon bor på sin alldeles egen ockuperade mark på Industrigatan i Malmö)

Eva-Marie, Malmö

2015-10-22_0700

19 thoughts on “Från Eva-Maries Facebook

 1. Borde inte den fasta befolkningen på samma sätt som i föregångslandet Saudiarabien använda EU-migranterna och Asylmigranterna som gästarbetare?

  De får självklart boende, mat för dagen, klädbidrag, och en symbolisk summa av femhundra kronor i månaden att skicka hem till patriarkatet eller huvudmannen! Då kunde vi svenskar och fastboende fortsätta att bygga vår välfärd. Tänk vad vi skulle kunna arbeta och skapa om vi hade en eller två migranter hemmahossare som skötte våra vardagssyslor?

  Dessutom slapp migranterna leva som djur och förstöra för oss hårtarbetande svenskar! En riktig vinn vinn situation för alla!

  Nuvarande problem vore lösta på ett kick! Migranter som gästarbetare helt perfekt! Inga kostnader alls för varken stat eller kommun. Som gäst-arbetare måste du självklart uppföra dig, annars riskerar du att få lämna landet!

 2. När jag var i stan med min klass och när jag satt på en uteservering i Göteborg kom det fram en zigenare till mig och skaka muggen, jag svara PISS OFF! Till henne och räckte ut tungarn och gjorde något oförklarligt råmande som svar till mig, sen trava hon vidare medan hon blängde på mig, jag är bara 22 år men har varit med och en annan grej, en manlig zigenare som låtsades vara dövstum kom fram till mig och min mamma och krävde pengar mamma röt till honom och jag var 4 meter bakom henne och han gick fram till mig jag sa nej stick! Men han var påstridig så mamma fick hjälpa mig och sa stick din skit! Han gick men medan han gick sa han jävla hora till mig

 3. Vem faaaan kan tycka att dessa tiggare TILLFÖR något till samhället? När vänsterfjantarna tweetar ut sin “allas lika värde” och att som i Lund där man curlar värre än en-barns-förälder dessa markockupanter, så undrar man:
  säg EN sak som de tillför samhället !.
  Säg EN sak som blir bättre av att dessa individer antastar folk på gatan ! Säg EN sak som berikar samhället

  —- mer än att du som kommunistisk samhällsomstörtare kan få ännu en att titta ned på, ännu en som du är bättre än.

  Tack Eva-Marie.

  • I Lund pågår något kring Lunds C som är i än större magnitud än i Malmö. Zigenarna vill förmå folk att stanna till så att man kan muddra folk på värdesaker, Medan en snackar med en för att se om man kan lista ut var man har plånbok och annat av värde så tar den andre vid antingen på plats eller lite senare. De snattar också i butikerna intill och försöker sälja det (ex mediciner de snattat från Apoteket) för att kunna förmå folk att stanna till. En annan variant är att de håller fram en läkemedelsförpackning och säger att de behöver pengar för att köpa mediciner. Det är därför polisen parkerar sina bilar utanför Lund C. Stanna inte till när de vill snacka med dig utan bara gå vidare utan att säga något. Det är Stefan Löfven och Batra som har bjudit in zigenarna så han kan ta in ett par stycken om han nu anser sig vilja dela på bördan med alla andra som tvingas bli utsatta för zigenarnas framfart.

   • Han donerar inte ens en krona så att ta in en kommer aldrig att hända. Han är lika stort slödder och avskum som zigenarna och alla de mördare och kriminella som han har bjudit in. Batra och de andra patrasken är inte bättre.

   • De samlar också på en massa annat…som till 99,9999% tillhör någon annan men zigenarna anser sig ha mer rätt till det än de som slitit hårt för att försöka skrapa ihop något så att nästa generation har något att ta avstamp i. Du kan ta in en eller två zigenare så kan du berätta för oss andra hur det har gått om en vecka eller två.

   • Om inte du och ditt menlösa folk hade slängt burkar och annat skit runtomkring er hade du inte ens haft denna ursäkten!

   • Det är bara blattar som huttar mög på gatan; svenskar går 50 meter till skrällespannen.

Kommentera