Stäng

Lek med ballonger

Muhamedanska Raketforskare.

Några påhittiga ”moderata terrorister” har tillverkat ett större antal balonger som försetts med en mindre sprängladdning, man avser tydligen att släppa upp dem när det är anfallande flygplan eller helikoptrar i närheten. Att man skulle kunna träffa ett flygplan eller en helikopter med dessa ”leksaker” kräver nog att man har en orimligt stor tur, Men kanske om man ropae ”allah aukbar” högt o länge?

14 reaktioner på “Lek med ballonger

 1. En variant på andra världskrigets spärrballonger. Dessa visar tydligt på varför muslimerna saknas bland Nobelpristagarna.

  Islam förbjöd forskning på 11-hundra talet och det var hyfsat illa ställt redan innan och inte fasen har det blivit bättre med åren.

  1. Naturligtvis tillhör varje hjärntvättad individ den grupp som är dummare än snittet.
   Dumma individer är också farliga individer!

   Jag är rädd! — för muslimer.

 2. Rätt lyckat – för att spåra idioterna. Detonationen lär kunna upptäckas på håll och sedan är det bara att dirigera eskadern mot dem.

 3. Hade deras fäder haft begrip att använda ett ballongliknande
  föremål när dom går i klinch med tanten, så hade
  många fördelar vunnits!

 4. Ser ganska ofarligt ut.

  Värre att hantera kan vara små leksaksdrönare utrustade med handgranater. Kan bringas att detonera på typ 4-5 m höjd över folksamlingar. Bara att ställa in koordinaterna och skicka iväg.
  Kanske nästa projekt för Clock-Bomb-Boy? Efter ett framgångsrikt attentat kommer bara åsynen av en drönare att orsaka att folk springer ner varandra. Tyvärr svårt för samhället att skydda sig mot.

 5. Tror att det är komiker vilket ju är ovanligt men det är fruktansvärt svårt att inte skratta?

  1. Om du är pilot och flyga i över 400km och få detta i motorn insug kan du nog hålla dig för skratt, en liten fågel i motorn kan få ett plan att störta! Iden är faktisk inte helt dum.

   1. Nej, det räcker inte med småfåglar att få ett flygplan att största. Senaste kända kraschen krävde ett antal kanadagäss för att få ner. I certifieringen av turbofanmotorer ingår att skjuta in frysta kycklingar i en rusande motor och inget får penetrera skalet. Motorerna i de flesta stridsflygplan har lägre bypass-ratio för att kunna operera i överljudsfart och därför mindre fläktar vilket ger lägre kinetisk energi som kan komma på avvägar.

    Dessutom tror jag inte att lågpannorna är kapabla att tillverka zonrör som är en förutsättning för effektivt luftvärn då direktträffar hör till ovanligheterna. Om, mot all förmodan, ”stridsladdningen” skulle hamna i motorn så krävs att den briserar i samma ögonblick för att uppnå full effekt då de flesta sprängmedel med potens är okänsliga för rimligt fysiskt våld och skulle troligen hinna passera motorn innan fläkten träffar tändhatten.

   1. Det är ändå dessa genier som ska ”tillföra så mycket” till
    vårt fosterland.
    Vi är naturligtvis tacksamma att de kommer så att vi får höja
    pensionsåldern till 70 år så att vi har råd att utbilda dem.
    Ett bra mål är väl att sikta på att de ska kunna börja i lågstadiet.

    Jag är rädd!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: