AFA Malmö: Tävling! Att kränka Dan Park


VÄNSTERKRIMINALITET. I Malmö bor “konstnären” Dan Park. Dan är inte så mycket konstnär i vanlig bemärkelse, han är mer person som döljer sin rasism bakom sitt varumärke som provokatör. I åratal har Dan vandrat runt på malmös gator och täckt otaliga elskåp med affischer. Alltid provocerande och de senaste fem åren med udden framförallt riktad mot någon av Malmös minoriteter.

2015-10-20_0932

För dessa affischer och även annat har han blivit dömd för hets mot folkgrupp vid ett flertal tillfällen. Första gången han dömdes var när Dan i januari 2009 satte upp en konservburk med texten “Zyklon B” bredvid judiska församlingen i Malmö (Zyklon B var den gas som primärt användes för att mörda människor i nazitysklands koncentrationsläger). Fler domar följde. Dan är en person vars hela livsgärning handlar om att kränka andra människor. Han betraktar sitt liv som ett konstverk.

Vi i Antifascistisk Aktion Malmö känner att det är på tiden att Dan får skörda vad han sår. Vi utmanar Dig på tävlingen “Att kränka en konstnär”! Målet med tävlingen är att förvandla Dans liv till en enda lång kränkning. Men istället för att, som Dan, sparka neråt, så väljer vi att sparka på Dan. Det är också precis vad vi uppmanar Dig att göra.

För att delta i tävlingen behöver du hitta Dan och kränka honom. Ingen kränkning är för liten och småaktig för oss och självklart finns det inte heller någon övre gräns för hur mycket vi tycker att Du kan kränka honom. Kränkningar gör sig bäst i grupp, så ta med några vänner på jakt efter Dan!

Vill Du dessutom ha chans att vinna tävlingen behöver Du förmedla ditt bidrag till oss. För att göra detta måste Du skicka ett krypterat mail till afa-malmo@riseup.net Okrypterade mail riskerar att kunna läsas av fel personer. Tänk också på att Du kanske inte vill maila från Din privata mailadress. Vår PGP-nyckel hittar du här: PGP-nyckel

Vi kommer också hålla ett öga på den blogg som Dan själv driver för att se hur kränkt han känner sig. Det viktiga är ju inte att vinna, utan att delta!

Vinnaren/na utses av vår hemliga jury och vinsten är en funktionabel teleskopbatong för framtida bruk – om en t:ex känner för att kränka Dan riktigt ordentligt.

Man hittar lättast Dan på eller i närheten av någon av de här adresserna:

Senast kända bostadsadress:

Här skriver Afa Dans adress

Folkbokföringsadress:

Här skriver Afa Dans adress där också hans flickvän bor.

För dig som vill ha tips med att komma igång, testa här några av våra tips.
Testa att…
…stjäla Dans glasögon
…trycka tuggummi i Dans hår
…spilla en valfri dryck över Dan
…ge Dan en tjuvsmäll
…riva ner Dans “konst”

Good luck, have fun!

AFA Malmö

-Pettersson undrar hur länge de hatande flickorna och pojkarna i Afa ska få gå lösa? Dan är gatukonstnär och använder sin yttrande- och åsiktsfrihet. Ibland går han över gränsen enligt domstolarna men därifrån till att Afa ska vara både domare, polis och bödel är det rätt långt. Polisen borde arrestera detta våldsbejakande antidemokratiska kriminella vänsterpack omgående.

Något av Parks bilder nedan. HÄR kan du läsa om vad vi skrivit på bloggen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 


8 responses to “AFA Malmö: Tävling! Att kränka Dan Park

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: