Sandor om Sverige brinner


INSÄNDARE Malmö 18-10-2015

Till kommunchef Roland Eiman, Ljungby

Såg dig i Rapport igår där du beklagade att skolan i Kånna utanför Ljungby har brunnit ner.Troligtvis är branden anlagd. Jag vill påpeka att det inte är skolan som har brunnit ner, utan det är asylboendet som var planerat i skollokalerna som brann ner. Hade ni inte planerat ett asylboende i lokalerna så hade dessa säkerligen stått intakta idag.

Det är naturligtvis beklagligt att byggnader bränns ner, men om vi nu utgår ifrån att branden var anlagd så måste jag ändå säga att detta är ett sundhetstecken på att svenska folket börjar reagera över att behandlas som mer eller mindre boskap i sitt eget land av sina egna politiker. Och att det händer i Ljungby är, i stället för att beklaga er, något som ni kan känna er stolta över. Ni kan känna er stolta över att ha medborgare i er kommun som istället för att knyta nävarna i byxfickorna agerar när snart allt inom den kommunala verksamhetens fastighetsbestånd förvandlas till flyktingboenden. Gymnastiksalar, äldreboenden, förskolor och t om hyresfastigheter därifrån dom boende svenskarna tvingas att flytta förvandlas till flyktingboenden. Det är väl bara en tidsfråga innan svenskar även tvingas att ta emot asylsökanden i sina egna villor också.

Den anlagda branden hade i varje fall ett gott syfte, nämligen att visa att nu är det nog med diskriminering av urbefolkningen.

Roland Eiman, jag vet inte hur många anlagda bränder på skolor och förskolor som har skett i min egen kommun Malmö och det i princip så gott som uteslutande i stadsdelar där majoriteten av dom boende är s k flyktingar och invandrare. Dessa bränder har inte haft något annat syfte än att ställa till skada och åsamka kostnader för kommunen, alltså totalt meningslösa. Om man nu inte tycker att det är meningsfullt att utsätta både brandkår och polis för stenkastning när dessa kommer till platsen. Anlagda bilbränder i dessa stadsdelar skall vi bara inte tala om. Och märk väl, här skriver jag bara om bränder, för hade jag skrivit om alla skjutningar, rån, misshandel, väskryckningar, sprängningar och t om mord som i huvudsak utförs av s k nysvenskar så hade jag fått sitta vid datorn en mycket lång stund.

Men när sådana här illdåd utförs så är det vad jag vet inte en enda kommunpolitiker eller tjänsteman som har beklagat sig i massmedia. Men det räcker med att ett planerat flyktingboende brinner ner så är politiker ute och beklagar det hela.

Så Roland Eiman, jag är övertygad om att en stor del av Sveriges befolkning sympatiserar med den eller de personer som äntligen – om än på ett något drastiskt sätt – reagerade över det som pågår i vårt land. Det var som sagt inte skolan som brändes ner,det var det blivande asylboendet.

Sandor Herold, Malmö


14 responses to “Sandor om Sverige brinner

 • Naivtive

  Jag vet inte om jag är ensam i detta, men har inte ovanligt många hus brunnit ner i år?

  Jag har reagerat på frekvensen, men inte hört om någon som helst reaktion från någon. Fler som reagerat på detta eller har jag fel?

  Gilla

 • Roland Karlsson

  En mordbrand är alltid en mordbrand.

  Gilla

 • bjornwiklund

  En spade är en spade . . . skriv då det i tidningarna . . .
  . . .

  Gilla

 • Tony

  Helt rätt, för att få någon högre potentat att reagera på
  något så är det om något riktas mot flyktingar, för något
  år sedan brann det 87 bilar i ett storgarage i Malmö. Anlagt
  av dom nya pensionsräddarna. Reaktion? En liten notis i
  tidningarna, inga uttalanden från några politiker inte.
  Men för Helvete, det brinner upp c:a 10000 bilar i
  Sverige om året, visst är det märkligt att trots att bilarna
  har blivit säkrare med åren , så ökar hela tiden bilbränderna
  i takt med den skenande invandringen. Kan inte se någon
  annat syfte med detta mer än att det är att skapa oro i
  samhället!

  Gilla

 • Grune

  Det är inte alls konstigt att sådana här saker händer. När våra folkvalda skiter fullständigt i Sverige och svenskarna så tar dom saken i egna händer och då blir det så här.
  Detta var absolut inte sista asylboendet som brann, utan detta kommer att fortsätta så länge idioten sitter kvar.

  Gilla

 • volse

  I min fantasi tänker jag följande:
  O Palme och A Lindh råkade riktigt illa ut. I det ena fallet möjligen en konspiration och i det andra ett oöverlagt vansinnesdåd. Dock högst förkastligt och beklagligt på många sätt. Naturligtvis var de med fog föraktade politiker!
  Vi får dock inte glömma att många av dagens toppolitiker gått betydligt längre i politisk korrekt manipulation av lagstiftning och propagandamaskineri. Framförallt beträffande den vulgärgenerösa asyl- och flyktingpolitiken. Idag har PK-elitens satans hycklare gjort det påtvingade asylmottagandet till en språngbräda för politisk karriär där man i förlängningen är beredd att offra allt på skenhelighetens altare. Man förnedrar och exkluderar de parlamentariska motståndarna och idiotförklarar det svenska folkets majoritetsyttringar! Att sparka ut våra egna skolungdomar, sjuka och åldringar i ytterligare missär, fattigdom och förkrympta ytor samtidigt som man vrålar ut över kontinenten: -O ni stackars flyende och krigshärjade, välkommen till vårt paradis och smörgåsbord i norr, kom och berika oss, kom och ge oss framtidshopp!
  Ja, då är sannerligen ett antal nerbrända så kallade asylboenden rena bagateller i förhållande till vad de yttersta beslutsfattarna ackumulerat. De förtjänar ett avsevärt större politikerförakt än företrädarna!

  Gilla

 • Ådärkomdenja

  Gärna fler brandtal, Sandor.

  Gilla

 • Svenne

  Live från Ljungby !

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Vad är det som säger att en svensk anlagt? Den gamla skolbyggnaden är väl inte 5-stjärning?

  Gilla

 • Stenbock

  Kan bara än en gång lyfta på mössan för dig Sandor…
  Det märks att du stammar från ett gammalt genuint Kaiserreich och som framför allt inte låter dig tystas….Fega medlöpande ”politiker”,har landet Absurdistan själv fostrat fram nog av.

  Gilla

 • svensson

  Heja Sandor du är modig och SVENSK på riktigt.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Sandor, du har helt rätt. Det är nog bara miljövänstern och några rikemäns fruar som beklagar att de inte fick ett asylboende inpå knuten.

  Vad som är oroande, är att detta kanske är början på det inbördeskrig som VI PÅ VÅR SIDA varnat kommer dom en konsekvens, i flera år. Svenskar (inkl invandrare som du och jag) blir rädda. Rädda människor får panik. Panikslagna blir desperata. Och det yttrar sig på detta viset. Några i Ljungby tog till brandvapen.

  Men glöm inte det som Pettersson skrev i dag morse, att hatmedia går i spinn när tre planerade asylboende brinner, men gäspar när 500 Skolor brinner per år. Brandstiftan är rasistisk, tydligen.

  Gilla

  • age

   ”Mary Agnes”
   Jag måste kommentera din fina artikel – och Sandors suveräna inlägg.

   Helt rätt, vi är nog många som är rädda.
   Dock inte för ”invandrare”.
   Jag skrev ett inlägg tidigare och jag sänder det igen.
   Läs och känn dig uppskattad!:

   ”Vi pratar om ”invandrare” förr och nu.
   Skillnaden är enorm:
   De människor som har kommit till vårt land från Finland, Grekland, Ungern, Baltiska länderna och övriga europa är ju våra grannar och har, i huvudsak, samma eller liknande kultur som vi har.
   De individer vi importerar nu är från länder med helt annan kultur, många av dem är t.o.m. MUSLIMER!
   Jag har aldrig hört eller läst att våra tidigare inflyttade grannar skulle haft för avsikt att ta över vårt land och att döda oss.
   I stället har de tillfört arbetskraft, utökade vänskapskretsar, kunnande och mycket mer.
   ”De är inte, sedan länge, ”de”, utan en helt naturlig del av ”vi”!
   Både vänner och arbetskamrater sedan och under många år har bekräftar det senare.
   Vilka av de invällande muslimerna är muslimer?
   Jag är rädd! — för muslimer!”

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: