Polisen söker mörkhyad man för ofredande av barn


Från Polisen Nordvästra Skånes Facebook

INVANDRARBROTT. Lördagen den 10 oktober mellan klockan 15 och 17 inträffade ett sexuellt ofredande mot barn under 15 år i Hembygdsparken i Ängelholm. Gärningsmannen lyckades springande komma undan trots ett förföljande.

Vi söker nu vittnen till händelsen som kan ha sett en mörkklädd man, ålder 30 till 40 år med längden 180-185 centimeter. Håret var kortklippt och han var mörkhyad. Vid tillfället var han iklädd svart skinnkeps, mörka byxor, skor okänt.

Mannen observerades vid hjorthänget Hembygdsparken där han försvann i riktning upp mot Daniellundsgatan , Haradal och Violgatan. Trolig riktning var mot Irisgatan.

Såg du eller någon annan något? Vet du något om händelsen? Kontakta Polisens tipstelefon på 114 14 eller HÄR.


8 responses to “Polisen söker mörkhyad man för ofredande av barn

 • Pica pica

  Hörde att en skolpojke blev kontaktad i Östersund av en man som talade om för honom att hans mamma hade råkat ut för en olycka och åkt ambulans till sjukhuset. Mannen skulle hämta pojken och ta med honom dit. Men så kom pojken på att fråga efter lösenordet och det kunde inte mannen så pojken lyckades cykla ifrån honom.

  Smart idé tycker jag. Mamman och sonen hade tidigare kommit överens om ett lösenord om någon kom och försökte lura med honom.

  Gilla

 • suzie

  Man blir så förbannad.En afrikan arbetstränade på ett av kommunen drivet mini zoo i samhället där jag bor,han hade försökt att röva bort flera barn,min egen dotter sommarjobbade där och då kom han med flera skamliga förslag,försökte tafsa på henne.Kommunen gjorde absolut ingenting åt detta sjuka beteendet,aset fick vara kvar bra länge till.Fick höra att det fanns minst två dömda och frisläppta pedofiler i samhället som numera levde under skyddad identitet.Helt galet!!Jag anser att vi som är föräldrar måste få veta vilka farliga brottslingar/pedofiler det finns lösa där vi bor.Häng ut dem!Våra barns liv och välmående är viktigare än att skydda barnaförövare.Förbannade skurkstat!!

  Gilla

 • Mimi N

  Ett nytt ord i polisernas ordförråd: SIGNALEMENT !!

  Gilla

 • Synonymen

  13-åring knivrånad i Örgryte

  ”En 13-årig pojke knivrånades på fredagseftermiddagen vid Sankt Sigfrids plan i Örgryte. Polishunder söker nu efter förövaren, som uppges vara 14-17 år med en badmössa på huvudet”

  http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2866463-13-aring-knivranad-i-orgryte

  Örgryte. Ingen går längre säker.

  Undrar vem gärningsnegern är?

  Gilla

 • Bosse

  Aaaa, ett ensamkommande barn som vart i farten?

  Gilla

 • Mary Agnes

  Det är IDAG som de går ut med ”mörkhyad”, nu när det inte kom in några tips. Innan stod inget signalement.

  Gilla

  • Lena

   Mary-Agnes, jag befinner mig ofta i södra Europa det är frapperande att det här på landet är betydligt ljusare bland befolkningen än i Sverige !
   Det har faktiskt varit så under de 30 år som jag kan minnas.

   Gilla

   • Mary Agnes

    Ja, tänk som det har blitt. I varje liten svensk ort vandrar numera dessa tröstlösa horder av varelser planlöst runt i samhällena. Inga jobb men ack så synliga.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: