Gotland öppnar

Region Gotlands Cecilia Krook meddelar att Gotland nu öppnar upp på allvar.

De 250 platser för asylsökande som ön tilldelats är sedan länge överspelat, säger Krook. Nu kan öns samtliga fastighetsägare lämna in anbud till Migrationsverket och gissa att så kommer att ske. Asylbranschen är oerhört lönsam och vilken fastighetsägare nappar inte på detta?

Nu återstår att se om samtliga nybyggen går till nyanlända, eller om man tänker kasta ut befintliga hyresgäster. Det har hänt förr som vi alla vet.

Källa: SVT

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.

9 thoughts on “Gotland öppnar

  1. Såvitt jag hört har gamla svinstior byggts om till semesterhus – för svenskar. Dags för svensken att lämna över sitt semesterparadis.

  2. Hade det funnits skarpa hjärnor i Kalle Anka-regeringen,skulle man kunna tänka sig att det var av militärpolitiska skäl. Rent försvarsmässigt som en påbyggnad,till de två Jas-planen,DC3.an och de fyra gamla tanksen.
    Inte f-n vill Putte ta över en massa lyckosökare,ute på en ö i Östersjön !

  3. En ide kunne ju vara att göra om Gotland till ett stort läger för alla hitkomna lycksökare, och därigenom säkre ön för framtida angrepp. Ingen vid deras fulla fem skulle få för sig att invadera!

    • Kul för stockholmarna. Nu slipper de definitivt inte undan massinvandringen. Visby är inte stort! Tänk Almedalen med massinvandrare i krökarna, multikulti i sin prydno.

Kommentera