Ännu en otrevlig socialdemokrat

Från Eva-Maries Facebook

Låt mig presentera min granne Anders Nilsson (S) Malmö, en politiker som endast servar och är behjälplig åt sitt eget partis medlemmar.

Denna man är en väldigt otrevlig man och nu har han gått alldeles för långt i sitt hat mot andra än just socialdemokrater. Denna goda socialdemokrat när på ett hat och människoförakt av sällan skådat slag mot en del av sina medmänniskor och landsmän.

Anders NIlsson (S)
Anders NIlsson (S)

Tillsammans betalar vi malmöbor för alla hans politiska arvoden och borde om allt stått rätt till mötas med respekt. Jag skrev igår angående en omförvandling av vårt gemensamma bostadsområde och skriver till honom som orolig granne. Eftersom han med sin position inom den politiska världen sitter inne med svaren på mina frågor anser jag att det är helt rätt av mig att vända mig till just honom.

Nu govänner på facebook ska ni få ta del av en liten mejlkonversation mellan oss två som är offentliga handlingar och som då är helt legalt för den skattefinansierade hatmedian att ta tag i och göra ett drev av. ” AVLÖNAD SOCIALDEMOKRATISK POLITIKER I MALMÖ SVARAR INTE ALLA MALMÖBOR”
————————————–

Hej Anders!

Detta är din granne som skriver till dig och eftersom du tillhör det politiska toppskiktet i stan så vill jag att du informerar mig.

Vem eller vilka är det som Malmö stad tecknat avtal med om flyktingboende i det före detta vandrarhemmet på Backavägen?

Vad heter företaget/bolaget?

Hur långt sträcker sig avtalet?

Vad kostar detta Malmö kommun?

Vänliga hälsningar

Eva-Marie Olsson
——————————————–

Från: Anders Nilsson <anders.s.nilsson@malmo.se>

Hej Eva-Marie!
Jag har inte svaren på dina frågor utan föreslår att du vänder dig till dom som jag förmodar du valt ska företräda dig i Malmö stad.
Dom har både ett oppositionsråd och en politisk sekreterare som har all tid i världen att serva sina väljare.
Vänliga hälsningar

Anders Nilsson.

13 thoughts on “Ännu en otrevlig socialdemokrat

 1. Man känner igen “sosse-typen”, sedan urminnes tider.

  Inget nytt för en arbetarkille .

 2. Hur länge ska dom Svenska skattebetalarna stödja det sosse styrda Malmö med milijarder nu jävlar måste det bli ett stopp på bidragen dit låt dom betala ur egen kassa tillsammans med LO Dom har många milijarder i kassan………………

 3. Hur kan Anders Nilsson veta vilket parti Eva-Marie Olsson röstat på?
  Är valhemligheten i farozonen eller förekommer någon form av åsiktsreistrering?

 4. En man som uppträder med denna maktfullkomliga arrogans, kommer snart att snubbla och slå sig rejält. I mitt liv har jag lärt mig att det finns en rättvisa trots allt. Alla as som jag stött på, har förr eller senare fått vad de förtjänar, så vänta och se.

  • Håller med dig “CarinaFina”.

   Jag brukar leva efter devisen….”Det kommer en dag…..vänta bara”.

 5. Detta borde du vidarebefordra till sossarnas kansli i Stockholm med en fråga om det är så här pampar skall uppträda mot sina kommuninnevånare? Sossarna hade en kampanj för flera år sedan där det hette “alla skall med”. Tydligen gäller denna inte längre. F.ö. tycker jag tyvärr att mannen på bilden ser ut att stämma väl överens med hur texten i hans svar till dig är formulerat. Inga kommentarer i övrigt kring bilden.

  • Hörde en troende farmor trösta sitt barnbarn som fått orättvis behandling i skolan. Farmor sa att han får sitt straff i himlen. Nä, sa grabben, jag vill se att han får det NU!

 6. Det är typiskt för egenberikarna. När man synar dem närmre i sömmarna och börjar rota bland deras skumraskaffärer så att det börjar osa “hitt”, flyr de med svansen mellan benen och överlåter ansvaret åt andra.
  Heder åt dig Eva- Marie! 😉

 7. Färsk intervju i YT-kanalen Granskning Sverige:

  S-politiker hoppade av och gick till SD!

  “S är en sekt” som förstör Sverige! anser hon.

 8. Otrevliga sossar går 13 på dussinet, de är så bittra för att deras chanser att åter igen bli ett statsbärande parti på 40-45% är helt utraderade. Sen att de gjort alla fel som tänkas kan och att det är helt självförvållat det kan deras små bittra ärthjärnor inte ta in.

 9. Bra Eva-Marie, typiskt sossesvar, fegt, oansvarigt och försöka skylla någon annan för sina STORA misstag och kostsamma idiotförslag när man inte klarar att svara. På med stora dumstruten alla sossar inklusive hövdingen himself.

Kommentera