Resten då?

Den frågan är ganska relevant.

Stefan Löfven, ni vet han som kallar sig statsminister, flaggade igår för att asylsökande ska placeras i tält.

185 tält finns för närvarande att tillgå och dessa kan tydligen härbärgera 1 000 personer (5-6 personer per tält). Hmmm….

Just nu kommer runt 2 000 asylsökande till Sverige varje dag, så dessa tält täcker inte ens ett dagsbehov. Nu utlovar visserligen regeringen att beställa fler tält, men hur tänker vår “statsminister”? Det krävs cirka 2 700 tält för att ge logi till alla de som anländer nästa vecka och sedan krävs det ytterligare 2 700 tält för de som kommer vecka 43 osv……

Källa: SVT

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.

26 thoughts on “Resten då?

 1. Om Sverige tar emot 1 miljon av de här asylturisterna, sedan står det 1 miljon till i kön och så fortsätter det.
  Det finns ingen lösning att ta emot människor och ge dem generösa bidrag och bostäder, den kön kommer aldrig att ta slut.

 2. Utanför Skogaholms bageri i utkanten av Eskilstuna fanns för ett antal år sedan ett stort tält i form av en Skogaholmslimpa.

 3. Ja,tankeförmåga är inte regeringens starka sida.
  Dom har för övrigt ingen förmåga alls annat än att lyfta sina
  feta löner.

 4. Den karln har ju visat förr att det där med siffror inte är hans grej. Vad är det med alla runt honom, vill de driva med honom. Dåliga rådgivare, usel statsman. Vilken stab av töntar han måste ha till sitt förfogande, tycker vi ska klandra dem. Han är bara en staffage- figur.

  • ÅMÅL :
   Uppgiven är ett ord, sorg inför barn och barnbarn som stannar i Sverige, förakt över det politiskt korrekta etablissemanget som saknar sunt förnuft, förfall av ett en gång fungerande land. Arma svenskar som bevisligen har förlorat sin självbevarelsedrift.
   Korruption bland folk i myndigheter och en “industri” med människohandel som snurrar, allt betalt med skattepengar från svenska skatteträlar.
   Vi delar en del av eländet med andra länder i Europa, den här intervjun med en polischef i Tyskland, visar dock vilket land som är mest galet.
   http://www.liveleak.com/view?i=351_1444454633

  • Vanmakt, frustration och en oerhörd besvikelse över de dilettanter som ger tillåtelse åt det här slöddret att etablera sig i vårt Fosterland.

 5. Vad tycker de asylsökande om att fly från det ena tältlägret till det andra och inte få det ett dugg bätre där. Det enda som har hänt är att dom gått miste om hundra tusen kronor per skalle.

 6. Reinfelt’s profetier om hur stort Sverige verkar vara, i alla fall sett lite gran från ovan, kanske slår in. Rökpelare resar sig från varje glänta i de vidsträckta skogarna, snöen ligger som ett jungfrueligt täcke och döljar högarna av ihjälfrusna som inte i enligthet med muslimsk sed kan komma begravas innan tjälan har släppt. Ja, svenska regeringens Sverige är fantastiskt!

  • Men. hur går det då med vargfrågan!?

   Varg och flyktingar ska dela på samma områden ( dessa oändliga fält och skogar ) och om Östersund är för farligt för dessa ekonomiska migranter, vad ska då inte oändliga fält och skogar vara om vargstammen ska bevaras och ökas i antal?

   Kommer inte dessa två kolliderande tankar orsaka enorma utmattningssyndrom och sjukskrivningar hos de miljökommunister som driver dessa frågor?

 7. Försvarets gamla lager på tält och tillhörande kaminer i vilka man kunde bosätta hundratusentals personer är slopat sedan länge. Nu skulle de tälten ha behövts…

  • Sett historiskt i backspegeln tror jag vi kan se fram emot en än sämre ledare i samtliga 7K partier, allteftersom de som växt upp i 68 vänsterns flumskola avancerar i den politiska adelshierarkin.

   Så de ledare vi har idag är mest troligt långt bättre än de vi kommer att se i morgon.

 8. Jag kräver att Löfven flyttar in i ett av dessa tält och att han vid prövning befinns icke värdig vistas i detta land. Han ska utvisas.

 9. Ut med packet Löfvens!
  Gör Rosenbad till flyktingförläggning och låt “regeringen” “styra” från ett tält nånstans i lappland!

 10. Tälten är bra på flera sätt
  1 De leder till färre asylsökare som vill komma till Sverige.
  2 De mjukar upp motsträviga svenskars vilja att hjälpa till.
  3 De är avsedda att öka möjligheterna för expropriation av svenskarnas fritidshus.

 11. Det finns väl cirkustält, mötestält, partytält men huvudlöst när man kan ha folk i närområdet i behagligare klimat till en bråkdel av kostnaderna här.

 12. Vadå tänker ”vår statsminister” det har han väl aldrig gjort, varför ska han göra det nu? Dessutom har han inte kapacitet för sådan verksamhet.

  • Vadå tänker. För att kunna göra det fodras att man har mer än två hjärnceller och att dom dessutom kan arbeta tillsammans.

Kommentera