Minst 86 döda vid kraftiga explosioner i Ankara


ISLAM. Minst 30 personer har dött och 120 skadats efter två explosioner vid en demonstration i Turkiets huvudstad Ankara, bekräftar landets inrikesdepartement. Enligt uppgifter i turkisk media rör det sig om två självmordsbomber.

UPPDATERAT: De senaste siffror talar om 86 döda och över 200 skadade och det kan vara det blodigaste terrordådet i Turkiets historia. Den kurdiska gerillan PKK har utlyst vapenvila.

Den planerade manifestationen var en fredsdemonstration i protest mot konflikten mellan den turkiska staten och den kurdiska PKK-gerillan.
Explosionerna inträffade vid den centrala järnvägsstationen.

BBC


5 responses to “Minst 86 döda vid kraftiga explosioner i Ankara

 • Niklas

  ”Ahmed” börja med att åka ner till din familj och fixa ditt land istället för att se på skiten. Du har ett muslimskt namn och hör hemma utanför Europa.

  Gilla

  • Ahmed

   Niklas tyvärr så är jag född i Sverige! Och min skylldighet gentemot Sverige är egentligen viktigare! Jag har mina rötter i ett annat land ja! Men det betyder inte att mina identitets uppgifter är lagrade där! Varför? För att jag inte är född där, simpelt och klart men du Niklas har det mycket svårt att förstå det, du kan inte ens beskydda Sverige och dina efterblivna landsmän som nu är politiker har förstört Sverige! Vi infödda med invandrar bakgrund kommer att ta ut såna som dig från detta misär! Det kan jag lova dig, efteråt då kan Jag och de som är välutbildade människor bygga upp landet som mina rötter härstammar ifrån.

   Gilla

  • Ahmed

   Jag tror inte på något, hur visste du att jag är muslim? Om du ni heter Niklas så kan jag inte påstå direkt att du är en praktiserande kristen? Iallafall så tror jag inte på någon organiserad religion.

   Gilla

 • Ahmed

  Vi måste stänga gränserna! Vi har PKK redan i Sverige, de begick extrema brott under 80-talet och 90-talet, turkar och kurder kommer att börja slåss här i svenska städer, vi har isis sympatisörer också som väntar på rätt tillfälle att angripa! Jag är själv född i Sverige fast med invandrar bakgrund, jag är emot extrem mångkultur eftersom den riskerar att ersätta den etniska befolkningen i landet, jag vill inte se ett upprepande av indianernas situation igen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: