Våldsbejakande Invandrare


Fjärranösternrapportören undrar: Hur många pensioner kommer dessa våldsbejakande ”mycket mörkt mörkhyade afrikaner” (Pk omskrivning för neger) att rädda?


4 responses to “Våldsbejakande Invandrare

 • BH

  Synd att man inte var där då, skulle vara intressant att få höra hur han låter med en revolverkula i magen?

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Filmen visar fredrik reinfeldt o juggens stefan röfen gäster som de välkomnar till Sverige. sju klövern är Sveriges värsta sjukdom genom alla tider Folket måste resa sig upp och göra som gjorde i Rumänien med Ceausesco o hans fru. !

  Gilla

 • jockfall

  Stefan Röfven är en korkskalle. Bakslag för S idag när KD lämnar DÖ. Hurra!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  Det är den här typen av människor Stefan Löven och Socialdemokraterna välkomnar till Sverige, de påstås ”fly för sina liv”.
  Kostnaderna som man lånar till, exempelvis går Malmö back med 4,5miljarder per år, – det kommer att sätta Sverige riktigt på pottan förr eller senare….
  ”Vinsten” med denna ”godhet” ser vi idag över hela Sverige men SVT och hatmedia totalvägrar att rapportera sanningsenligt om den masskriminalitet av grova våldbrott som vi ser över hela Sverige. DET FINNS INGEN VETTIG PLAN….Att skydda Sveriges befolkning, våra kvinnor och våra barn och barnbarn finns inte på kartan….
  Dysfunktionella muslimer och kriminella har släppts in i Sverige utan att ens pass och ID har kontrollerats, – man utsätter härmed allmänheten för stora risker.
  SVT och hatmedia kommer att lägga locket på vid en allvarlig terrorattack mot ett köpcentrum i Stockholm eller mot Tunnelbanan….Det är då vi kommer att kunna läsa sanningen på Petterssonsblogg….Stöd bloggen med 500:-kr!
  Om vi inte bidrar på annat sätt för att få ett stopp på utvecklingen så kan vi åtminstone göra en insats på det sättet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: