Svenskar snart i minoritet


Hur länge dröjer det innan vi etniska svenskar är i minoritet i det land vi betecknar som vårt och vad händer då?

Granskning Sverige kontaktade Kristdemokraternas partikansli för att ställa frågan. Samtalet kanske inte var Granskning Sveriges bästa, men svaret från Kd:s talesperson, Fredrik Hartz, var ändå intressant.

Hartz vill inte lyssna på att vi etniska svenskar snart är i minoritet i vårt eget land, men…

Även Niklas Orrenius på DN avfärdade detta redan 2014, när han i en artikel påtalade att detta bara var ett rykte i ”nätets mest illaluktande gölar”, men den utmärkte Affe bekräftade att etniska svenskar redan är i minoritet i Malmö.

Nationalekonomen Tino Sanandaji skrev nyligen på sin Facebook-sida att etniska svenskar kommer att vara i minoritet i Sverige redan om 10-15 år.

Hur det verkligen ligger till lär vi nog få veta, men faktum är att nuvarande asylinvandring kommer att påverka det svenska samhället på ett ytterst påtagligt sätt. Just nu kommer det över 1 000 asylsökande varje dag och fortsätter det tillströmningen det närmaste året, talar vi om 365 000 asylsökande från icke-fungerande länder, plus ett lika stort antal anhöriga. Eftersom bedömare säger att vi kanske bara sett början, kan vi nog förvänta oss att siffran stiger till över 1 500 asylsökande per dag inom kort och då talar vi plötsligt om 547 500 på ett år. Ni får själva räkna ut vad det innebär om siffran fortsätter att stiga ännu mer.

Att krigen och konflikterna i Mellanöstern och delar av Afrika upphör inom en snar framtid, finns det ingen som tror. Så betänk då om denna asyltillströmning fortsätter även de kommande tio åren. Inget otroligt scenario och med den svenska inställningen med generösa bidrag till de som lockas hit, en generellt sätt naiv syn på de som flyr och vördnaden om asylrätten, så är framtiden minst sagt mörk.

Med nuvarande takt på asyltillströmningen skulle det innebära 3 650 000 araber och afrikaner (främst muslimer) fram till 2025 och skulle takten eskalera kan vi tala om det dubbla antalet och kanske fler. Jodå, då lär vi etniska svenskar vara i minoritet 2025, sedan kan Niklas Orrenius tala om ”nätets gölar” hur mycket han vill och Fredrik Hartz kan låta så där oförstående som bara en svensk politiker kan.

Vad som sker med landet Sverige när antalet afrikaner och araber mångdubblas är väl knappast något som frammanar positiva känslor? Vi talar om människor från länder som inte fungerar, där ständiga konflikter blossar upp, där man inte vet vad demokrati innebär och där synen på samhället skiljer sig rejält från det Sverige du och jag vuxit upp i.

Vad som händer med oss etniska svenskar, vår kultur och vår vardag är ännu mer skrämmande…

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.


15 responses to “Svenskar snart i minoritet

 • lofas!

  Svenskarna är sedan innan en minoritet i världen. Nu ska vi dessutom bli minoritet i vårat egna land med!

  Gilla

  • Joy

   Precis! Det kallas etnisk rensning och är bara katastrofalt då det handlar om menaländer och andra det är synd om. Svenskar är inget att ha. Vi är inte unika, det är bara alla andra som är det. Det finns inget svenskt, det finns bara muslimskt som måste bevaras till varje pris, annars är det rasism.

   Gilla

 • Pica pica

  Bra att det kom ut att detta förekommer i Sverige. Visserligen sade reportern Per att det inte hade med islam att göra utan förekom inom alla religioner och kulturer!!! Men hur många etniska svenska föräldrar har tagit sina döttrar på kontroll för att få ett oskuldsintyg?
  Tänker på alla feminister från Schyman till Löfven som är så falska och fega.

  Gilla

 • Kaj Lind

  Så här ser det ut i världen i dag (2014) enligt FN:s HDI (index för välstånd, dvs utbildning (läskunnighet etc), BNP och medellivslängd (=hälsa).

  Se bl a tabellen längre ner, där Sverige har plats 14 i ligan, Norge plats 1, Australien 2, Syrien 118, Gambia 172, Etiopien 173 och Eritrea 182 – av totalt 187 poängsatta länder:

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_Human_Development_Index

  Gilla

 • jockfall

  Vi riktiga svenskar har bara dagar kvar. Tack Stefan Röfven som hjälper till att fördärva landet.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Hartz förstår väl att svenskarna är ett litet folkslag och kan med lätthet bli minoritet i sitt eget land på grund av politiska beslut.

  Gilla

 • Kattsand

  Om svenskarna blir i minoritet så blir det som resultat av en medveten politik.
  Fast när det gäller invandring skall man bara vara naiv och inte tro att det finns några problem, även om man ser varningstecken.

  Gilla

 • ossie

  Snart är vi som Nord Amerikas indianer i reservat.

  Gilla

 • Galten

  Kalla fakta hade ett intressant program igår om ”oskuldskontroller” som utförs av svenska skattefinansierade vårdcentraler, även ”oskuldsintyg” skrivs ut. Hur länge dröjer det innan svenska tjejer även tvingas utstå den nesliga kontrollen?
  http://www.sydsvenskan.se/malmo/politiker-reagerar-pa-oskuldskontroller/

  Gilla

  • Joy

   Minister Nyamko Sabuni ville tvinga alla svenska, i Sverige boende, 15- åringar till gynkontroll i början av 2000- talet, för att förhindra könsstympning. Jag gjorde intervjuer med muslimska organisationer som stöttade henne, bland annat Glöm aldrig Pela och Fadime- organisationen. Vi svenska kvinnor skulle dras ner i den muslimska skiten! Jag skrev en debattartikel om det, och blev påhoppad av Sara Mohammad, muslimska kvinnor ska till varje pris ge sig på oss svenska. T o m för att få det bättre själva. De ska kliva på oss och använda oss som maktmedel!

   Malin Pekgul är också ett skräckexempel på hur muslimer drar ner det svenska samhället i sin egen grop, och tvingar oss till lagstiftning och vård och behandlingar vi ALDRIG haft i Sverige någonsin! Vansinnigt att ge sig på svenska kvinnors kroppar och den svenska lagstiftningen!

   Pratade också med Socialstyrelsen och socialdepartementet, de var förstummade respektive menade att det inte fanns pengar till sådan screening av befolkningen. Dessa muslimer, det är mest de som håller på med oskuldsdravlet, går bakom ryggen på svenska myndigheter, har länge gjort det. De har inget samvete gentemot svensk lagstiftning, det är islam som gäller.

   Ut med dem, de drar bara ner oss svenska kvinnor som kämpat för rätten till vår egen kropp! Islamisera inte vårt land, låt inte ens så kallade frihetskämpar få plats i den svenska debatten, de vill bara dra ner oss och ha oss som vapen mot muslimska män och islam. Jag vägrar att sympatisera med dessa organisationer, de har ingen respekt för oss svenska kvinnor och den svenska lagstiftningen!

   Gilla

   • Joy

    Blev påhoppad med tillmälen om mig som person och synpunkter på vem jag var. Och en evig litiana om hur synd det är om muslimska flickor och kvinnor.

    Gilla

   • Galten

    Det är makalöst att som beskådare få se deras morbida och horribla ”kultur” sakta men säkert få fäste i samhällskroppen. Den gör det med inkompetenta beslutsfattares och naiva godhetsapostlars tillåtelse.
    Fy Fan säger jag bara…

    Gilla

 • Mary Agnes

  Snart lär de vita IS-Toyota-bilarna rulla i städer som Malmö.
  Snart kommer horder av invandrare att dra genom mindre städer på rena plundrings- och våldtäktståg. Med två poliser i tjänst i en stor region, finns det inget att sätta mot.
  När jag ser bilder på bussar ut vilka det VÄLLER ut hundratals svarta, så blir jag riktigt rädd.

  Gilla

 • Joy

  Och inte ska politikerna inbilla sig att den svenska lagstiftningen ska gälla. Muslimer lever redan under sharialagarna i utanförskap områden, klansystemet styr vardagen och svenskhatet är enormt. Det är bara att läsa alla kommentarer här av muslimer som måste visa sitt förakt mot oss. De har 57 länder att leva i, men ändå måste Sverige bli muslimskt för att passa dessa gaphalsar.

  Politikerna har att göra framöver när de ska få ordning på landet, de har inte snälla, lydiga svenskar att regera över. Tilliten mellan människor är borta, och våldet breder ut sig. Men de svenska politikerna ville ha det så här, det är bara att gratulera dem och önska dem lycka till med sin nya befolkning.

  Gilla

 • Nisse

  Ja om detta vansinne skall fortsätta så kommer nog etniska Svenskar snart att vara i minoritet. Man ställer frågan vad ska muslimerna då leva utav. …….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: