Gruppvåldtagen i Syrien flydde till Tyskland där hon mördades för att hon var oren

INVANDRING. Ett offer för en gruppvåldtäkt i Syrien flydde till Tyskland. Där blev hon knivhuggen till döds ”i ett hedersmord beställt av sin egen mor för att hon sågs som oren efter att ha blivit gruppvåldtagen av sina landsmän”

 

2015-10-07_1712

Kvinnan vars familj märkt henne som ”oren” efter att ha gruppvåldtagits av tre män i sitt syriska hemland har hittats mördad i Tyskland – mordet påstås ha skett på order av hennes egen mor.

Polisen tror att offret, som endast namnges som Rokstan M, 20, knivhöggs till döds av sin far och sina bröder i den Mellanösternlogik som menar att hon har dragit skam över sin familj efter våldtäkten.

Strax innan hon hittades död i en koloniträdgård i den östtyska staden Dessau, hon hade tydligen en föraning om hennes öde. På sin WhatsApp profil, skrev hon: ”Jag väntar döden. Men jag är för ung för att dö.” Rokstan hade bott i ett hus för ensamstående kvinnor innan han återvände till sin familj bara några dagar innan hon mördades och begravdes i en grund grav.

Mordet har bidragit till att fokusera på kulturklyftan mellan tyskar och de närmare en miljon flyktingar som väntas komma till landet i år.

Rokstan hade kommit till Tyskland för två år sedan efter våldtäkten. Myndigheterna säger att hon var väl integrerad i samhället och arbetade som översättare för asylsökande och hjälpte dem navigera sig igenom den tyska byråkratin.

Författaren Mark Krüger, som anställd henne för att tolka intervjuer han genomförde med flyktingar för en bok han skriver, sade: ”Rokstan berättade om sitt hemska öde efter att hon hade hjälpt mig med översättningar.”

-Pettersson säger att det är inget att tjafsa om. Det är mångkultur och det är bra har 87:an bestämt…

Daily Mail

12 thoughts on “Gruppvåldtagen i Syrien flydde till Tyskland där hon mördades för att hon var oren

  1. Det utfördes av fredrik och stefan jugge bästa vänner i sju klövern tror jag. Samma dårar som kommer till Sverige. Dessa idioter som styr Sverige rakt in i Helvetet.

  2. Dessa inkräktare hatar välfungerande civilsamhällen, de är avundsjuka och svartsjuka när andra lyckas i livet, de hatar när en kvinna unnar sig livet, och då när systern,svågern,mostern,mamman och fastern blir våldagen av sina landsmän eller kusiner, ja då är det mord som gäller!! Jävla hycklar folk deras Gud är en gangster och en maffiaboss, al capone och alla de andra Chicago outfits måste ha gestaltat Allah under sina dagar då de härjade.

    • Ahmed:
      Var försiktig tror inte att du är speciellt välsedd,i de absurdska islamisternas ghetton ! Sanningen kring deras medeltida seder,skall helst hållas hemliga….

      • Jag har blivit antastad av vissa islamister, jag bor ju i malmö! men planerar att flytta därifrån jag kan ju försvara mig själv både fysiskt och verbalt så jag klarar mig i denna ghetto stad Malmö.

  3. Ja då! det är väl så att våra kavaj män kommer att fortsätta att förneka denna import av Fadime liknande hedersbrott, må alla som varit med om en sådan djävulskap få vila i frid😭.

    • Måste fråga Ahmed, hur i all världen kan sådana kräk tro att europeiska kvinnor betraktar dem som manliga? Någon sa att deras heder fanns i deras kvinnors trosor. Har de ingen heder i sin egen kropp? I hjärta, hjärna eller ryggrad?

  4. Vänligen; informera alla ignoranter ni kan –
    personligen eller sociala medier.

    Det är bråttom!

  5. Och INGEN i Sverige boende muslim eller dess slickare kommer att publicera denna nyhet, än mindre fördöma den eller visa någon som helst sympati för den mördade kvinnan.

  6. ANN BARNHARD utbildar om islam på YOUTUBE….-”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”
    Hon tar bl.a upp könsstympning och visar bilder så man verkligen förstår vad det innebär för de som drabbas samt muslimernas efterblivna sexualitet i stort.

Kommentera