Stäng

Andel muslimer i olika länder och hur fredliga de är

ISLAM. ”Dar-es-Salaam” – är inte bara en stad i Tamzania, det betyder också det islamiska Fredens Hus.

Det finns många miljoner bra och arbetsamma muslimer, jag känner några av dem men vad hjälper det så länge vi har islam och facit.

Muslimer bråkar med allt och alla. Muslimer slåss med judar och kristna, med sikher, buddister och hinduer, de är osams med ateister och andra muslimer. I 90 procent av världens konflikter är muslimer inblandade, de slåss i Kina, Thailand, Indien, Ryssland, Sydöstra Europa och på många andra håll. De islamska länderna från Gibraltar till Indonesien är mänskliga katastrofer. Vi har facit, varför envisas vår regering med att ta hit fler?

Så länge den muslimska befolkningen är lägre eller omkring 1 % av den totala befolkningen i ett land kommer muslimerna att betraktas som en fredsälskande minoritet och inte som ett hot mot någon.

Nation procent muslimer (gäller även regioner eller städer)

USA 1,0%
Australien 1,5%
Italien 1,5%
Norge 1,8%
Kanada 1,9%
Kina 2,0%
När de blir 2% och 3% börjar de missionera för att värva andra etniska minoriteter och missnöjda grupper och rekrytera från fängelser och gatugäng.

Danmark 2,0%
Storbritannien 2,7%
Tyskland 3,7%
Spanien 4,0%
Thailand 4,6%

Vid 5 % börjar på de utöva och kräva ett orimligt inflytande i förhållande till deras andel av befolkningen. De kommer att verka för införandet av halal och andra islamska normer och därigenom säkra arbetstillfällen för muslimer. De kommer att öka trycket på varuhuskedjorna för att de ska presentera varorna på sina hyllor – tillsammans med hot för den som inte följer kraven.

Schweiz 4,3%
Filippinerna 5,0%
Sverige 5,0% (kanske 6-7 %)
Nederländerna 5,5%
Trinidad och Tobago 5,8%
Frankrike 8,0%

Vid denna punkt kommer de att kräva av den styrande regeringen att tillåta dem att utöva sharia, den islamska lagen. Det slutliga målet för islam är inte att omvända världen utan att etablera sharia över hela världen.

När muslimerna når 10 % av befolkningen, kommer de att öka laglösheten som ett sätt att klaga över sina villkor. Alla icke-muslimska åtgärder som kränker islam kommer att leda till uppror, hot och våld.

Guyana 10,0%
Indien 13,4%
Israel 16,0%
Kenya 10,0%
Ryssland 15,0%

Efter att ha nått 20 % blir det grova upplopp. Milisgrupper, mord på icke önskvärda och brinnande kyrkor och synagogor.

Etiopien 32,8%

Vid 40 % får vi se omfattande massakrer, terrorattacker och pågående jihadkrigföring.

Bosnien 40,0%
Tchad 50,1%
Libanon 59,7% (som var Mellanösterns pärla innan muslimerna blev i majoritet)

Från 60 % kan vi räkna med förföljelse av alla icke troende och andra religioner, etnisk rensning, användning av sharialagar som vapen och Jizya, den skatt som placeras på otrogna.

Albanien 70,0%
Malaysia 60,4%
Qatar 77,5%
Sudan 70,0%

Efter 80 % sanktionerar staten etnisk rensning.

Bangladesh 83,0%
Egypten 90,0%
Gaza 98,7%
Indonesien 86,1%
Iran 98,0%
Irak 97,0%
Jordanien 92,0%
Marocko 98,7%
Pakistan 97,0%
Syrien 90,0%
Tadzjikistan 90,0%
Turkiet 99,8%
Förenade arabemiraten 96,0%

Vid 100 % muslimer är vi framme vid paradiset i ”Dar-es-Salaam” – det islamiska Fredens Hus – evig fred eftersom alla är muslimer – ni ser själva vilka paradis

Jemen 99,9%
Afghanistan 100,0%
Saudiarabien 100,0%
Somalia 100,0%

15 reaktioner på “Andel muslimer i olika länder och hur fredliga de är

 1. Hej Pettersson
  Jag brukar läsa och uppskatta vad jag läser på din blogg. Denna artikel är mycket intressant och verkar stämma bra. Vill du dela med dig av dina källor till detta. Skulle vilja dela dessa fakta med några vänner som jag vet är lite skeptiska till vissa bloggar.
  Mvh Tomas Hellberg

 2. Med tanke på hur jävla många som kommer in i Sverige och hur muslimer gillar att knulla fram många barn så tror jag nog att vi svenskar kommer bli en minioritet på det här viset….

 3. De länder du nämner med en majoritet av muslimska invånare råkar ju också vara just MUSLIMSKA länder, även om det verkar vara lite för svårt att forcera in i din tröga skalle. Förutom i uppenbara diktaturer så finns det ingenting som tyder på att muslimska länder skulle bedriva etnisk eller religiös rensning i större skala än kristna. Tänk bara Tyskland på 30-talet eller dagens USA.

  Läs på.

 4. Det går bra med källkritiken ser jag? Kanske dags att du läser på LITE innan du skämmer ut dig på Internet.

 5. Det här var det minst nyanserade jag läst i hela mitt liv, hur kan du vara så korkad? Det du säger är som att säga att alla kristna är likadana – PRECIS LIKADANA. Att alla kristna är våldsamma. Att det tillhör den kristna religionen att mörda. Tänk steget längre och se att alla människor är människor och det går inte generalisera som du gör just nu. Sluta sprid hat och se inåt vad det är som gör att du är så här rädd. Rädsla är vad jag ser när jag läser det här, besök en psykolog istället för att hata oskyldiga människor.

  Dessutom hjälper det ju inte att du helt och hållet saknar källor eller några som helst belägg för dina påståenden.

  TLDR; Du är en sådan person som svenskläraren gav F- direkt.

  1. Var hade din svensklärare sin politiska hemvist? Din kommentar var
   den mest naiva ” jag läst i hela mitt liv”!
   Förnekelse är det signum vilket du delar med alla förnekare av
   såväl nazismens som kommunismens illdåd.
   Helt okey för mig om du ändå föredrar att krama muslimer.

  2. Tag reda pa hur varldenb ser ut ..ak och bo ett tag i ett Islamiserat land dar det finns andra minoriteter som Pakistan eller Egypten eller Bangladesh sa ser du att artikeln inte alls ar felaktig….ditt Astrid Lindgren-puss o kram snack biter inte pa Muslimer..

 6. Behövs ingen ytterligare kommentar.

  ”Muslim (19:4294) – ”When you meet your enemies who are polytheists [Christians], invite them to three courses of action. If they respond to any one of these, you also accept it and withhold yourself from doing them any harm. Invite them to (accept) Islam; if they respond to you, accept it from them and desist from fighting against them … If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah’s help and fight them”

  Jag är rädd! — för vad muslimerna ska göra med vårt fosterland!

  Den fina beskrivningen beskriver vilka muslimer som är muslimer.

 7. 100% islam, 100% förtryck, sociala orättvisor, sharialagar med extremt kvinnoförtryck, avrättningar, analfabetism, tvångsgiften, inavel, könsstympning, oskuldskrav, odemokratiskt, bara att fylla på med allt sjukt du kan hitta. Muslimer har det som kultur och något vi måste acceptera, annars är det kulturrasism och vi rasister!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: