15 thoughts on “Suck

  1. Sverige är allvarligt sjukt. Det beror på Sverige har en grovt kriminella styrande i sju klövern. Märkligt att Svenska folket och alla de som kom till Sverige vill acceptera detta. T O M Rumäniens folk reste sig mot Ceausesco = Rumäniens president. denna ceausesco har inte gjort eller skadat landet Rumänien mindre än en miljard om vi jämför med vad sju klövern skadat Sverige. Svenska folket res er innan det är försent. Ta plocka fram samtliga grovt kriminella Landsförrädare i sju klövern och ställ den inför en folkdomstol som man gjort i Rumänien t ex. Gör inte den Svenska befolkningen något för att stoppa dessa grovt kriminella sjuorna så kommer det bli värre än på 30 talets hunger o katastrof = det har r redan börjat något måste göras snabbt.

  2. ” Suck ”
    Jag tänker på den engelska betydelsen, att Mig suger in med enorm kraft allt i ett stort rör. Snart ligger hela Sverige i en dammsugarpåse.

  3. 60 flyktingar demonstrerade på torget i Borgholm idag. De är missnöjda med maten och blir illa behandlade och bemötta på boendet på Guntorps herrgård. De saknar kylskåp och spis på rummen. De vill kunna laga mat på tider som passar dem. Man baxnar! Finns det ingen vet och sans i dessa förbannade lycksökare? En spark i arslet ut i Östersjön är vad de skulle ha! Inte ett uns av tacksamhet finns det i dem. PK-Sverige står som nickedockor och stryker medhårs. Kommunalrådet säger till Barometern att detta måste Migrationsverket lösa. Fy fan!

      • I Amazonfloden. Dit är det långt men de kan ta en simtur dit eller så fixar Löfvén transport med regeringsplanet.

    • Så en herrgård där svenska turister med glädje betalar 1000kr per nattvav sina hårt beskattade inkomster duger inte….
      Bortskämda jävla parasiter. Kan ingen ha en motdemo och be dem dra åt helvete?

  4. 3 timmars varsel…. tänk om några till frågor (hemlösas situation, sjukas situation, pensionärers situation mm.) skulle lösas med samma energi och på samma tid….

  5. Jag har ringt Hotell Ankaret i Oxelösund, ingen svarar, jag har mejlat hotellet, inget svar.

    Anledningen är att jag vill veta hur det går för alla dem som bakat rum i oktober och om jag själv kan boka fyra rum som jag brukar. Fast jag vet svaret. Hotell som inte svarar vill nog inte ha några gäster.

    http://petterssonsblogg.se/2015/09/30/inflyttningen-har-borjat-pa-hotell-ankaret-ultima-thules-gaster-som-har-bokat-hotellet-blir-sakert-glada/

    Ingenting på deras hemsida heller.

    http://hotellankaret.se/

    • Kungen ville ju också hjälpa till. Drottningholm är stort med många rum, och parken rymmer många tält. Så har vi Stockholms slott, Solliden, Haga m fl ställen, så nog borde det finnas plats alltid.

  6. Varje dag, plus 1%-enhet till SD, verklighetens parti.

    Människor ser. Människor känner.

    • Bara hoppas på att det blir avbokningar på idrottsanläggningarna i Stockholm så folk vaknar.

Kommentera