ISIS sprängde sprängde triumfbåge i Palmyra

ISLAM. Den kriminella muslimska terrorgruppen Islamiska staten har sprängt en 2 000 år gammal romersk triumfbåge i den antika syriska staden Palmyra.

– Triumfbågen har pulvriserats, IS har förstört den, säger aktivisten Mohammad Hassal al-Homsi. Förstörelsen bekräftas av Syriens chef för historiska föremål. IS har tidigare förstört begravningstorn och det berömda Bel-templet i Palmyra.

Triumfbågen The Arch of Triumph byggdes av romarna för 2000 år sedan.

2015-10-05_0654

-Pettersson vill gärna tipsa ISIS om andra föremål att spränga i luften. Vad sägs om Kaba, en ihålig byggnad utan innehåll som påstås vara islams heligaste plats. Kaba byggdes långt före Muhammeds tid och var en helgedom för de otrogna araberna. Spräng den hedniska skiten…

 

2015-10-05_0656

5 thoughts on “ISIS sprängde sprängde triumfbåge i Palmyra

 1. Jag skiter i triumfbågen det är värre med kristna.
  Vore något för Löven att fundera kring.
  Men vi får kanske inte störa honom, han har ju skrivit brev till volkswagen och väntar på svar.

 2. Men ändå, asså tänk seriöst, skit i en jävla skrabbig antik triumfbåge… skadan som islam orsakar OSS i väst, vårt sätt att leva, vår rätt att tänka, vår frihet att tycka, kvinnans rätt att vara jämlik, kvinnans rätt att själv bestämma över sig, vår icke-våldskuktur, hur vi klär oss, vårt koncept med att förlåta och gå vidare, vårt juridiska system, vår rätt att äta vad vi önskar osv osv – detta är en skada tiotusenfalt större och med konsekvenser för många generationer framöver.

  • Vi måste få STARKA LEDARE som tar ANSVAR för Sverige och inte sådana pajasar som Löven&Wallström och Romson&Kaplan, dessa nötter blir kristendomen, judendomen, humanismen och vår demokrati och mänskliga rättigheters undergång!
   Snart har vi 10,000 tals islamister som tillsammans med vänsternazisterna kommer att starta upplopp på gator och torg och kräva makt åt imamer…..
   Jag tror inte vår ”demokrati” som hela tiden viker ner sig för det mångkriminella Sverige kommer att stå emot islamiseringen….87:an bestämmer men sover nog sött vidare!!!

  • —— => och vi importerar dessa individer till vårt land, SVERIGE, utan minsta selektering.
   ALLA MUSLIMER ÄR MUSLIMER!
   ALLA MUSLIMER HAR KORANEN SOM LAG!
   ALLA MUSLIMER HAR SOM SIN LIVSUPPGIFT ATT FÖLJA KORANEN,
   KORANEN SÄGER ATT ISLAM SKA TA ÖVER VÄRLDEN!
   KORANEN SÄGER ATT MUSLIM SKA DÖDA ICKEMUSLIM.

   Jag är rädd! —– att detta bara är början…….till slutet för oss.
   (vilka länder har de tagit över redan, och på hur lång tid?)
   När är det dags för oss?

Kommentera