Artister utan verklighetsförankring

När artister, varav flera avdankade, görs till språkrör i invandringspolitiken, vet man att den andra sidan förlorat.

Som dessa tre figurer, men varför så deppiga?

Capture

Ni tillhör ju den rika elit som ständigt får göra era röster hörda, så upp med mungiporna. Miljonerna på banken bara väntar på att spenderas.

Det roliga, eller det tråkiga om ni så vill, är att kvinnliga blondiner, bögar och misslyckade komiker tillhör de kategorier av människor som har mest att förlora när islam nu gör entré i stor skala. Ni förstår det inte än, men ni kommer att bli smärtsamt påminda.

Fast, då kanske ni redan tagit era miljoner och lämnat landet.

Förresten, har ni tre på bilden antagit Migrationsverkets vädjan om att öppna era hem för asylsökande araber och afrikaner? Bra i sådana fall, men om inte…varför?

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.

26 thoughts on “Artister utan verklighetsförankring

 1. ”Fast, då kanske ni redan tagit era miljoner och lämnat landet.”

  Och lyncharna är hak i häl, det kan jag lova!!

 2. Alla dessa galor ger många föredettingar chansen till gratis marknadsföring och dessutom få vara ”goda”, bläh!

 3. Läste någonstans, att vi i Sverige har 17.000 asylsökare som ICKE har fått beviljat asyl och är blivit utvista, men vägrar att resa. Vad har myndigheterna tänkt sig med dom? Ska dom ha fri sjukvård, bostäder och skola och fortsätta leva loppan på svenska skattebetalares bekostnad? Nej självklart inte. Dom ska UT så fort som möjligt.

 4. Hej ni gamla bittra människor. Ni lyckas verkligen med bedriften att hata allt och alla. Tror ni alla skulle behöva en stor kram och lite kärlek!

  • Älskar du alla människor Peter? Inkluderar det även alla på Petterssons blogg, alla Sverigedemokrater, alla som är kritiska till Sveriges asylpolitik, eller älskar du bara de som tycker som du?

   • Älskar alla gör jag inte. Men tycker oftast synd om människor som kommer in på fel väg. Terrorister som blir lurade av någon som tror dom känner Gud, eller varför inte inskränkta sverigedemokrater som vägrar se fakta och historia utan går efter ”känsla”.
    Jag hoppas ni vaknar upp en dag och inser att PK nog är aningens bättre än hat och inskränkthet. Men jag har inte stora förhoppningar att så är fallet

 5. Stefan Löven saknar verklighetsförankring och är den sämsta statsministern i Sveriges historia, de här ”artisterna” ställer upp på SVT:s propagandabluff, en bluff som skulle få nazisternas Josef Goebels grön av avund.
  NADA kritik att unga män i sina bästa år flyr och lämnar kvinnor och barn kvar i det krigets helvete de skapat där och som kommer att bli verklighet här om inte massinvandringen och islam stoppas.
  STÖD BLOGGEN OCH PETTERSSONS KAMP I RÄTTEN MOT SEXFÖRBRYTAREN!! Swisha en hundring, jag ska göra det också.

 6. Tre bojsänken som aldrig har sett massinvandringens verkliga ansikte.
  Hoppas dom inte är höjdrädda när hustaket blir slutet innan dom möter frälsaren.

 7. Nej precis ingen bryr sig om dessa personer längre , dom ser sin chans att synas men kan ingenting om det andliga krig som pågår , fattar inget om islams vålds budskap , ser inget eller bryr sig inte om alla brott av alla slag vi som jobbar med detta dagligen möter.

 8. Kan de räkna? Känner de till basala naturlagar? Eller vill de fortsatt vara främmande för realiteter.

  40 miljoner kr
  Räcker till att hjälpa 1 600 000 flyktingar i närområdet under en dag. I närområdet finns 4 miljoner och för att alla skulle fått hjälp en dag skulle insamlingen ha behövt ge 100 miljoner. För varje miljard som överlämnas till UNHCR kommer de 4 milj flyktingarna att få hjälp i 10 dagar.

  Sveriges regering har valt att ta pengar från bistånd och avsätta till att bygga upp en samling av bostads- och arbetslösa människor i vårt närområde. För att göra våld på den obalansen har man tidigare använt skohornet rasism som förklaring till att migranter nu inte integreras som socker i en vattenlösning. Ibland blir det för sött och då gynnas opportunister som människosmugglare och asylbaroner.

  Samtidigt satsar alltså regeringen miljarder på flyktingar som kommer hit om möjligt än mer traumatiserade genom den livsfarliga resa de stimuleras att göra.

  Vi jobbade gratis säger de. Hur mycket menar de att uppmärksamheten i media på bästa sändning är värd? Det är inte gratis. Absolut långt från gratis.

  Darin sjunger mycket vackert och har personliga kopplingar till det område som av hans ålder att döma har haft konflikter under lång tid. Som avslutning på sitt uppträdande sträcker han upp händerna och gör segertåget. Är det en slump att han gör ett tecken som är en religiös signal. Islam sträcker upp sitt pekfinger för monteringen och andra religiösa företrädare väljer v-tecknet. Vad vill Darin säga med de tecken han valde att visa på bästa sändningar. Hur gör man för att underhålla konflikter pm och om igen. Är det bra att SVT understödjer den här typen av religiösa demonstrationer när just de religiösa gränserna just nu försvaras genom att många liv spills?

 9. Till att börja med skall inte Kjell Bergkvist öppna låda om fattiga med sina två hus i Thailand. Hur många ”flyktingar” tar han med sig dit?

  • Det finns inte en enda av de miljonärer som tigger i massmedia som skänker så mycket som en ettöring till invasionsstyrkan eller till dom som denna styrka har lämnat kvar som kanonmat.

 10. De vill väl se tuffa ut, men blir de losers de är. PK- töntar som älskar att se fattiga och arbetslösa svenskar, det är en fin humanitär stormakt de står som representanter för. Magstarkt!

 11. Tre skithögar på samma bild, vem lyssnar på skrikhalsen Malena Ernman, när det finns Fina sångerskor som Carmen Monarca,
  eller på gummiansiktet Riksbögen när han drar sina trista skämt,
  eller den löjlige så kallade komikern, som själv har väldigt
  roligt åt sina dåliga skämt? Inte jag i alla fall!

Kommentera