Ta emot flyktingar i hemmet


I dagens Ipsos som beställts av propaganda-tidningen DN står följande att läsa.

Skärmklipp

Bra i sig, för nu kan Migrationsverket sluta leta hotell, vandrarhem, herrgårdar och annat. 3 miljoner svenskar vill öppna sina hem för flyktingar och det borde täcka behovet åtminstone de närmaste två åren. Dock tror jag det är skitsnack, men ta tillfället i akt att fråga varje person du möter som är positiv till ett ökat flyktingmottagande och börja med dina lokalpolitiker, lokala journalister och arbetskamrater. Vi på Petterssons tar gärna emot svaren ni får.

Under tiden kör vi en egen omröstning.


28 responses to “Ta emot flyktingar i hemmet

 • Matsini

  Uppsala län: 350.000 inv.
  Jönköpngs län: 340.000 inv
  Hallands län: 310.000 inv
  Dalarna, Gävle, Örebro, Värmland, Norrbotten, Västerbotten LÄN: ~ 250.000 inv, var.
  För nå’t år sedan var SKRÄCKSIFFRORNA ca 150.000 inkomna främlingar/ÅR! – Var skulle de hysas?! Det är MÅNGA!!!
  Idag är siffrorna annorlunda: vi pratar om över 1.000 FRÄMLINGAR/DAG!!! -> 350.000 främlingar/ÅR!

  NÄR BÖRJAR VÅRA KYRKOR BRINNA…?

  VISA DIN ÅSIKT!!
  https://www.facebook.com/groups/TOTALFORBJUD.ISLAM/?fref=ts

  Gilla

 • Glenn Sehlin

  Frågeställningen var: ”kan du tänka dig att ha en inneboende? ” och följdfrågan: ”kan du tänka dig att låta en bekant bo hos dig?” Inte ett ord om flyktingar.. Tidningarna har tolkat undersökningen som fan läser bibeln..

  Gilla

 • Lillemorsan

  De bara ”väller in en massa flyktingar” inte undra på att de vill hit om de blir lovade
  bostad å jobb till alla. Men hur kan man göra de inte finns jobb till oss svenskar?

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  Hatmedia och VÄNSTERNAZISTERNA med SVT i spetsen är fantastisk,- de rapporterade denna lögn så att Adolf Hitlers propagandaminister Goebels skulle blivit grön av avund, – i samma nyhetssändning framträdde den ”store” statsmannen Stefan Röven från New Y. (USA) och sa att han leder världens bästa feministiska regering och att 9 miljoner svenskar ska ordna toaletter åt 60 miljoner människor….Han tog i rejält, detta är en GALEN REGERING som vill vara bäst!! Det är ingen hejd på vilken stor statsman Röven tycker att han är OCH ATT DE MINSANN KAN LÖSA ALLA PROBLEM FÖR ALLA MÄNISKOR PÅ DENNA JORD!!
  Trots att Röven är liten till växten är det inte något fel på ambitionerna, – samma syndrom lider Annie Löf av – VI ÄR MINSANN EN STORMAKT….Då får det kosta!! SKATTEBETALARNA/ STATENS KASSA ÄR OUTTÖMLIG…..! Små fuskarföretag ska drivas till 80% med bidrag från staten, det är företagande det!
  JAG SKÄMDES ÖVER ATT VARA SVENSK NÄR JAG HÖRDE TOMTE-RÖVEN!!!
  AVGÅ STEFAN LÖVEN!!!!

  Gilla

 • farbror brz

  Ja man får 18000 kr i mån per import.minst 5 kv yta ska de ha.så 5 skäggiga barn i et rum på 25 kv ger 90000 kr i månaden! 1080000 lr per år. Varför jobba!?

  Gilla

 • Thomas.B.

  Det stod här om dagen i slask tidningen SN. som första sida nyhet
  att en stackars AHMED hade fått lägenhet hos en LOKAL kändis
  i Nyköping som av en händelse hittat ett tomt rum på vinden
  det är otroligt många unga som är infödda Svenskar som letar
  lägenhet men då finns inget att erbjuda och är det någon som
  höjer rösten för att hjälpa alla stackars uteliggare det är ett sådant
  fjäskande i massmedia hur duktig man är att hjälpa flyktingar
  Jag föreslår att ALLA bojkottar färgaffären Brunelius i Nyköping
  som innehas av den Generöse Nyköping Kändisen så han
  får det att svida lite i skinnet

  Gilla

 • Tony

  Den dag jag får se ett bevis på att någon av dessa
  propangandister själva tar emot flyktingar i sina hem
  ska jag tänka på det. OBS bara tänka på det!

  Gilla

 • Argus

  Egentligen är det korrekta svaret ”Det är bra som det är” om blott ens någon enstaka procent kan katigoriseras som flykting. Det skulle vara kvotflyktingarna i så fall då man inte längre är flykting då man nått första säkra land. Enligt flyktingkonventionen och Dublinförordningen.

  Gilla

 • Hans Jonsson

  Låt det gå från snack till verkstad så får du se hur mycket det blir kvar av de där ”nästan var tredje svensk”.
  En skvätt i havet! Tro mej!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Hemskt vad ni håller på! Jag är helt säker på att undersökningen stämmer, den är nog till och med i underkant! Jag är helt säker på att dom flesta svenskar hade hjälpt en flykting i nöd, det hade jag själv gjort om det verkligen hade rört sig om flyktingar. Använda undersökningen för att bedriva propaganda för muslimsk massinvällning är däremot vidrigt!

  Gilla

  • Vigor

   Precis! Jag skulle gärna hjälpa en verklig flykting. Men det stora problemet nu är ju att Sverige tar emot allt som rör sig urskiljningslöst. Min vilja att ta hand om snyltare och lycksökare är obefintlig, och i dagsläget går det inte att skilja dem åt.

   Gilla

 • Grune

  Jag har lösningen på invandrarproblemet. Allihopa flyttar hem till Stefan Lövén, där får dom både bostad och mat resten av livet.

  Gilla

 • Lena

  De ”godhjärtade” kan då se till att underlätta för grekerna på infernot Lesbos, fullständigt vidrigt för befolkningen.

  Gilla

 • buccaneer14

  Alldeles utmärkt. 3 miljoner svenskar som vill ha immigranter inneboende. Då kan vi lämna tillbaka vårdanläggningar, skolor, hotell, herrgårdar, slott och kojor dit de hör hemma. Alla kontrakt med Bert Karlsson sägs upp med omedelbar verkan. Vi börjar en IDS (Immigration Deployment Service) på Södermalm, för att sedan arbeta oss utåt. Eftersom praktiskt taget samtliga immigranter har oerhört stor kompetensbank med sig, så kan de i väntan på högre tjänster inom näringslivet, hjälpa till med läxhjälp och agera bollplank för familjens barn i deras kunskapstörst. Peter Wolodarski på Dagen Nyheter administrerar allt.

  Gilla

 • Lena

  Det kan inte möjligtvis bero på att svenskens ekonomi är så usel att det är i det närmaste tvingande för att få kostnaderna att gå ihop. Med den höga skatten och dåliga lönerna som råder i landet, så sprider desperationen sig.
  Har under lång tid trott att det politiskt korrekta etablissemanget, funderat ut en lösning som är förödande för det skattetyngda folket i Sverige !

  Gilla

 • Jane Andersen

  Veckan roliga historia 😀

  Gilla

 • Naivtive

  Då är ju allt klart, och i solidaritetens namn så får ju även dessa godhjärtade fina människor även ta och stå för uppehället.

  Gilla

 • Grune

  Man kanske skulle göra som 100% av dom som säger sig vara villig att ta emot snyltgästerna, begära att få 15 000 kr skattefritt i månaden per person.
  Nej! Över min döda kropp kommer det in någon amöba i mitt hem.

  Gilla

 • Galten

  Jo men det finns säkert en hel del utan skrupler som kan tänka sig att att dra vinning av den moroten som slängts ut nu. 12-18 000 per månad och skäggeglytt för besväret.

  Gilla

 • Björn

  Detta är ju helt enkelt inte sant! Jag har inte hört en enda person som skulle kunna tänka sig att låta någon bo hemma hos sig och då pratar jag med många olika slags människor i min omgivning och även sådana som inte har samma inställning som jag i flyktingfrågan. Detta är propaganda som är väl i nivå med den i Nordkorea. Man lägger uppfattningar i munnen på folk. Man ställer frågorna för att få fram de svar man vill ha fram. Detta börjar nu blir riktigt riktigt obehagligt.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Kallas för not-in-my-backyard-syndrome. Att man är positiv. Bara det hamnar någon annan stans.

  Gilla

 • jockfall

  Detta är bara skitsnack. Har inte hört en journalist eller politiker som har en flykting boende i sin bostad. Inte med bra ersättning skulle jag öppna min dörr. Har erbjudit migrationsverket att hyra mitt hus för 75 tusen i månaden plus full försäkring. Fick svar att kontakta kommunen. Jag vet vad de kommer säga. ”Du får 5 tusen”.

  Gilla

 • Trodé

  Nej, de flesta svenskar vill inte ens att grannarna tar emot flyktingar.
  De tänker på sina döttrar, på sina ägodelar och på bostadens värde.

  Inställningen till flyktingboende är som inställningen till ny bebyggelse i folks närhet. Om man lägger en skjuttavla över plan- eller flyktingboendet så att det hamnar inom 10-poängcirkeln, kommer 90 % vara mot förslaget i 9-ringen, 50% i 5-ringen osv.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: