Pettersson hade glömt att det fanns yttrandefrihet

YTTRANDEFRIHET. Det var inte så många år sedan, jag hade startat bloggen 2010 för att det inte gick att kritisera invandring och islam i de etablerade medierna. 

2007 verkar debattklimatet ha varit helt annorlunda.

Vad hände på några få år? När blev det förbjudet att säga sanningen och kritisera? Nu är det fullständigt omöjligt, i varje fall för mig att få in denna typ av insändare och man kan undra varför?

10 thoughts on “Pettersson hade glömt att det fanns yttrandefrihet

  1. Man ser att mycket förändrats i Sverige. Om man säger ett enda negativt ord om invationsstyrkan blir man dömd direkt.
    Om man istälet talar om att man har så mycket pengar att man inte vet var man skall göra av dom blir man hyllad.
    Det tiggeri som nu pågår i Svensk massmedia har i alla fall visat att Svenskarna är otroligt rika. Flera miljoner kronor har dom stoppat i halsen på de miljonärer som betalat hundratusentals kronor för att resa genom hela Europa för att ta sig till sitt förutbestämda mål Sverige.

    • Jag såg också den reklamen. Nu är NEGER helt okej att säga. Neger, neger, neger, neger. Negerboll, negerboll, negerboll, negerboll.

  2. Jag brukade också skriva under ”Debatt” eller ”Ordet Fritt”i lokaltidningarna men när det handlade om invandrare blev jag struken. Jag trodde att jag gjort fel och skrev och frågade men fick inget svar av tidningen jag varit prenumerant på i årtionden. Jag skrev att det var OK för mig att invandrarungdomar fick gratis körkort om alla fick det och vårt land hade råd. Men där gick jag över gränsen. Man får tydligen inte begära att svenska ungdomar ska vara lika mycket värda.

Kommentera