Stäng

5 reaktioner på “Mer Muhammedansk Barbarism

 1. Detta är människor som flyr för sina liv till Sverige och vägrar kliva av bussen….! Skäms Stefan, fyrfalt skäms din skit för att du importerar denna värdelösa människor-ras till Sverige, dvs araber och muslimer, mänsklighetens värsta avskum/ogräs!!!
  En kvinna hörs också med detta vidriga muslimska mördargäng….-samtidigt som de ömsom skrattar upprepar de svenska kyrkans ärkebiskops valspråk ”allah akbar”. Skäms Antje Jackelen, fyrfalt skäms du spottar på Jesus Krisus och på Bibeln!
  Adolf Hitler och nazismen var vansinne MEN ISLAM ÄR VÄRRE BARBARI, DET ÄR SATAN SOM VIA DENNA IDEOLOGI TALAR GENOM GRYMMA MORD!!
  Araber ska leva i länder där de pratar arabiska och där de känner kulturell samhörighet, exempelvis Saudi Arabia som har koranen och sharialagarna som grundlag och lag.
  Att ta dessa människo-monster till Sverige och utsätta Sveriges befolkning för dessa rovdjur och mördare är LANDSFÖRRÄDERI!!
  AVGÅ SVETSARN!!!

  1. Information om den totalitära mördar-ideologin islam ges av ANN BARNHARDT PÅ YOUTUBE….-”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”
   Se denna viktiga information om arabernas efterblivna sexualitet med könsstympning et cetera.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: