1,4 miljarder av biståndet går till den socialdemokratiska rörelsen propaganda

SKATTER. När landet med ett av världens högsta skattetryck tar ett stort ansvar för flyktingkatastrofen finns stor anledning att titta extra på vad vi lägger pengar på. Framför allt vart våra biståndspengar går, vars syfte just är att hjälpa i katastrofer bland annat.

Varje svensk ger via skattsedeln ca 11 kronor per person och dag. Oavsett inkomst. Det är ca 4 000 kronor per person. Värt att ha i minne när vi nu pratar om att alla måste bidra menar jag. Sedan menar jag inte att folk inte ska ge själva utöver det, bara att retoriken att folk måste bidra haltar.

Alla bidrar redan med 4 000 kronor per år, från den ensamstående mamman i förorten till miljonären.

Hela 1,6 miljarder av Sveriges totala bistånd går till svenska organisationer “genom avtal om rambidrag“.

För att kanalisera Sidas stöd till såväl utveckling av det civila samhället i samarbetsländer som kommunikationsinsatser i Sverige.” 

Vad Sidas tolkning av just “utveckling av det civila samhället” betyder kommer jag visa senare. Vad kommunikationsinsatser i Sverige betyder är dock solklart – opinionsbildning – det vill säga propaganda.

Vilka 16 organisationer har då förmånen att blivit utvalda till dessa lukrativa ramavtal? Tittar man i Sidas verksamhetsberättelse hittar man den här listan.

Av 16 organisationer är hela 3 stycken del av Arbetarrörelsen: Olof Palme Internationella Center, LO/TCO biståndsnämnd och We Effect (tidigare Kooperation Utan Gränser = KF). De kammar varje år hem 358 miljoner kronor.

Hela 22 % av ramavtals-budgeten går alltså till Arbetarrörelsen (socialdemokraterna och LO). Varje år. 

På en mandatperiod har dessa tre organisationer alltså fått ca 1,4 miljarder kronor att spendera på propaganda och höga löner till sig själva.

Det är inte kattpiss precis…

-Pettersson undrar varför de svenska vänsterextrema hatmedierna inte tar upp detta uppenbara bedrägeri i sin rapportering?

Läs mer på Uvell.se

12 thoughts on “1,4 miljarder av biståndet går till den socialdemokratiska rörelsen propaganda

 1. Jag undrar varför inte SD tar chansen att informera sitt folk vid intervjuer i direktsändning vad S propaganda kostar ?????????? Hade varit perfekt tillfälle vid mötet med Sjöstedt. Går liksom inte att visa rädsla inför en elak o rädd människa som Jonas S. då jävlar i att……………………
  Vi måste våga se hela sanningen. Vår skuld också. Beteendet kan jämföras med att vara medberoende.

 2. Tips!
  Det finns många sätt att slösa med skattepengar. Läs Martin Borgs: 365 sätt att slösa med dina skattepengar. Förlaget heter HYDRA FÖRLAG AB

 3. Här kan ni ta framnäsduken!

  http://www.expressen.se/kvallsposten/familjen-vantar-pa-att-utvisas-fran-sverige/

  Det är väl det enda som saknas i Sverigeistan, att 33 miljoner marockaner som har gjort sitt fattiga land ännu fattigare genom att överbefolka det, skall välla in!

  Dom hittar inget fel på mamman och det är kanske inte så konstigt!
  Håll upp ett PUT med livslång försörjning på dom svenska skattebetalarnas bekostnad, hur du än behandlar dom och hon hade sprungit som Jessie Owens i Berlin 36!

 4. Här kan ni se hur Hallandsposten pixlar zigenare som inte ens drar sig för att plundra en kille med Downs syndrom! Fantastiskt att dom tror att inte alla redan har sett bilderna och vet vilka dom är! Måste vara härligt att leva i en politiskt korrekt bubbla!

  http://hallandsposten.se/nyheter/halland/1.4327371-misstankta-bedragare-anhallna

  Annat låter det när det passar deras propaganda!

  http://hallandsposten.se/nyheter/sverige/1.2288725-atal-for-diskriminering-av-romer

Kommentera