FN vädjar om SD-politik

INVANDRINGEN. Den akuta bristen på mat i flyktinglägren i och vid Syriens grannländer är en avgörande anledning till att så många människor ger sig i väg mot Europa enligt FN.

FN vädjar nu, som Sverigedemokraterna vill, om pengar till mat i lägren. Över 360 000 människor får nu ingen mat alls och över en 1,3 miljoner har fått de redan snåla matransonerna neddragna till hälften. Sambandet mellan matbristen och flykten är glasklar, människor får välja på att svälta eller fly och valet är enkelt för de som kan.

-Pettersson menar att regeringen och alliansen är medansvariga till att människor drunknar på Medelhavet och tvingas ge sig iväg mot Europa.

Sverige gör till och med tvärtom mot vad FN vill och tar närmare tio miljarder från biståndet för att lägga på Migrationsverket och Bert Karlssons asylimperium.

Sverige kan ensamt ta hand om alla Syriens flyktingar. Sveriges totala kostnader för asylmottagning samt långsiktig försörjning av flyktingar är minst 80 miljarder kr för några tiotusental flyktingar per år.

FN har som mål att för tolv miljoner syriska flyktingar få in 70 miljarder kronor vilket de inte lyckats med utan får dra ned på matransoner, sjukvård och skolutbildning för barnen.

Sverige väljer trots att detta är känt att satsa på några få i Sverige mot många miljoner i Syrien och närområdet. Detta är en skandal och det är svårt för en rationell humanist att försvara.

Sveriges 80 miljarder kan alltså hjälpa tolv miljoner syriska flyktingar men vi väljer att inte göra det, bara för att då skulle Sverigedemokraterna få rätt.

Skäms inte 87:an som röstat fram svält och drunkningsdöd?

2015-09-22_0801

SR

13 thoughts on “FN vädjar om SD-politik

 1. Vad krävs för att alla zombies ska vakna? Det som nu sker i den f.d. kristna Västvärlden är en SKYMF!

  • Det som händer är att “kristna USA och Ryssland”: Har skapat så många krig och katastrofer att dessa kriser nu blir oundvikliga. Nästan alla flyktingar har flytt hit pga att Ryssland o USA krigar och jagar sina intressen i mellanöstern. Det går inte att förneka det.

 2. Många kloka kommentarer från Kattsand, Joy, Two Differnts Shoes On och Grune. Vem, om du är humanist, hjälper du bäst och var gör hjälpen bäst nytta?. Nu senast igår på Syd Nytt, I Hässleholm handlar socialkontoret upp platser för ensamkommande till ett pris av 62.000 (sextiotvå tusen) kronor per månad. Socialtjänstens representant säger; “Dessa boende är inte bättre trots att de är fem gånger dyrare.”
  Vågar ingen protestera? Är alla passiviserade av det öppna hjärtat som blöder? Sxtiotvåtusen kan mätta ca fem tusen, en dag, de som lever på mindre än två dollar om dagen.

  Den som blir “mätt” och rik är det bolag som tar hand om dessa “barn”. Observera att vinsten av deras “humanism” beskattas bara med 30 %. Varför beskattas inte deras girighet som inkomst av tjänst. Riskskapitalister har fått nobben av skatteverket,för deras vinster. Varför skall Bert Karlsson med flera ner till det lilla bolaget som tar hand om ett barn slippa undan med lägre skatt när de “stjäl” pengar från staten och kommunerna.

  Men å andra sidan, med två olika skor eller med två olika synsätt. Ju dyrare det blir att ta hand om “barnen” och “flyktingarna” ju snabbare brakar systemet samman. Kvoten av nya svenskar blir då lägre och därmed billigare för de svenskar som betalar skatt.

 3. Varför hyckla? SD kan ju skicka pengar ändå. Varför ser vi inga SDioter i flyktinglägren där nere? Att bara snacka skit om ideer som man inte klarar av att omsätta i praktiken är löjligt. som sagt ingen hindrar er från att åka ner och hjälpa till.

  • Vore det inte lämpligare,att ni araber återvände hem och hjälpte till ?
   Ni kan ju göra er förstående med era läten…..

   • MRQ. Araber betalar redan massa miljarder till flyktingorganen UNHCR och UNRWA. Det är inte så som ni på hatsajter får höra av era fuhrers

  • Hyckla? Det pratas om statlig politik om du inte begriper. Vilka pengar ska SD skicka? Och hur vet du att vi inte skickar?
   Har SD någon makt att behålla biståndet på samma nivå när DÖmokraterna minskar det för att bekosta flyktingmottagande här?
   Snart kommer ditt ekonomiska bistånd ( sk socialbidrag eller försörjningsstöd – förklaring för de andra hårt arbetande som vet ej vad det är) minska också när man drar resurser ifrån de andra utgiftsdelar där finns fortfarande lite att dra…
   Så snacka inte skit själv…
   Bor några illegaler/flyktingar hemma hos dig förresten ( räkna inte med dina asylsökande släktingar)…
   Helt gratis, självklart?
   Om inte så hycklar du…
   Det är lätt att vara snäll och generös med de andras ( skattebetalarnas) pengar…

   • Maja. Du svarar fortfarande inte på varför SD inte öppet skickar ner sina anhängare för att hjälpa till på plats? Om ni förespråkar det så är frågan varför ni inte gör det i verkligheten.

    Ditt övriga skitsnack är för barnsligt.

 4. Om man hellre lägger pengar på flyktingar som flytt än att hjälpa på plats och förebygga behovet av att fly, börjar man ju undra om man gör så medvetet för att nästan tvinga hit flyktingarna?

 5. Hur får de fram pengar till en resa? Alt verkar vara lögner och mygel i detta. Visst tror jag folk lider, men det känns knepigt det här.

 6. Hade också föredragit att hjälpa 2.000.000 flyktingar i närområdet med svält som verkligt nödbehov, än att för samma kostnad hjälpa 100.000 unga friska (mestadels) men fattiga som vill få del av EU’s bidragssamhälle.

  Mer bistånd, mindre asylindustri, (Inte som nu, tvärt om)
  Mer nödhjälp, mindre Bert Karlsson.

  Världens befolkningen som tjänar under två dollar per dag, ökar med 80.000.000 per år, vem tror att vi har någon som helst chans att hjälpa alla? Vilka ska vi gynna och vilka ska vi missunna?

  Nu börjar till och med Tyskland höja röster om gränskontroll medans Sverige är landet som till och med utlovar “flickvänner” (enl.. smugglarna)
  Hur ska vi göra när 500.000 vill till Sverige nästa år? eller de 1.000.000 som fått information om Sverige året där efter.
  Ska vi blunda, välkomna och hoppas att någon annan betalar?

  Migrant vågen är i första hand uppkommen av att världens fattiga befolkning nu har tillgång till internet och ser hur “vi” lever. Självklart vill de ha det samma, men inte vänta och bygga upp hemma, de vill ha välstånd NU. Det har inget med flyktingar att göra.

 7. Sverige är ett land som valt att INTE ta hand om flyktingar, utan prioriterar iställlet att föda hundratusentals rika invandrare med allt gratis.
  Detta har medfört att den en gång blomstrande välfärden nu är ett minne blott och flyktingar världen över svälter ihjäl.
  Den Svenska regeringen mördar många på t.ex. medelhavet.

Kommentera