Är de röda overallerna slut

Från de mer entusiastiska utövarna av den muhammedanska läran i Irak kommer dessa bilder och videon som visar hur man mördar tio män.

Man noterar att de klätt mordoffren i blå overall istället för den vanliga orange-röda! Är de orange slut? Eller är det ett nytt mode inför hösten man visar upp.

m1

m2

m3

m4

Av någon anledning får jag för mig att den muhammedanska läran har en något annorlunda värdegrund än vår.

15 thoughts on “Är de röda overallerna slut

 1. Inte långt ifrån mig här i Östersund har en familj fått nattligt besök av några medan de sov. De har tagit sig in via en balkongdörr och tagit med sig diverse prylar plus kontanter. Men det var nog andra migranter som jobbade natt.
  Vi hade för några år sedan ett par bröder från öster som ägnade sig åt fasadklättring. De spred skräck men åkte dit. Den yngre brodern var för ung och den äldre fick ett kortare fängelsestraff och några års utvisning. Men han var snart tillbaka och fick hjälp med bostad och jobb på värmestugan av en snäll präst. En del av kyrkans medlemmar protesterade då polisen kom och hittade stöldgods gömt i kyrkan. Men då sa prästen åt dem att de kunde går ur kyrkan om det inte passade.

 2. Det här är väl inget större problem. De skjuter ju sitt eget folkslag. Snart är dom i Sverige och då börjar riktigt stora problem. Men var bara lugn. Stefan Röfven gillar att ta sitt ansvar, det har han sagt i TV så det kommer nog dröja några månader innan dessa mördare är här och lever på våra skattepengar.

 3. Enligt SVT så återvände de unga muslimerna från Kemi i Finland efter trakasserier, – SANNINGEN ÄR ATT DE INTE GILLADE PLATSEN KEMI I FINLAND, – de bekväma unga muslimerna återvände till Sverige på grund av vårt slappa system som släpper in allt avskum….!
  En finne sa sanningen :” Bara unga män, var är kvinnor och barn ? Det är de som är kvar där det är synd om, de här unga männen, varav flera kommer utan ID och säkert kommer på uppdrag av Islamiska Staten, – de är landsförrädare, de borde stannat och stridit för sitt land.”
  Finnarna är klokare människor!!

 4. F. Reinfeldt menade ”öppna edra hjärtan” att vildingar ska komma hit och slakta oss!
  Vissa av dessa äter ”fiendens” hjärta!

 5. Jag undrar om de flygande drönarna som var så effektiva tagit slut, här står terroristerna på öppen mark utan att bekymra sig.

 6. När kommer vi att få se även detta i Sverige om massimporten av de mordiska folkslaget skall fortsätta………..

Kommentera