”Kristet” vapen fördöms som hatiskt

RELIGION. En vapentillverkare i Florida graverar automatvapen med kristna symboler. Men greppet rör upp känslor. Ett bibelcitat och tempelriddarnas kors är ingraverat på automatkarbinen ”Cruzado”.

– Vi ville försäkra oss om att vi byggde ett vapen som aldrig skulle kunna användas av muslimska terrorister för att döda oskyldiga människor eller för att gynna deras extremistiska mål, säger Ben Thomas, talesperson på vapentillverkaren Spike’s Tactical. Thomas säger att vapnet är en storsäljare men vill inte kommentera hur många som sålts.

-Pettersson tycker det är märkligt med att bibelcitat upprör bland annat SVT, när jag aldrig hört ett kritiskt ord om koranen och islam som här fulla med hat.

2015-09-16_1201

8 thoughts on “”Kristet” vapen fördöms som hatiskt

  1. Nu tycker jag SVT och hycklaränget runt dem ska ta hem några ”flyktingar” och hjälpa dem….De vill ju ta så mycket slödder det bara går till Sverige, MEN VISA ATT NI MENAR DET OCH TA HEM EN DRÖS FÖRFAN….

  2. Att det upprör SVT, är för att SVT mår illa av Kristendomen, men inte Islam. SVT mår illa av kortstågen för 1000 år sedan (faktiskt kristna försvarskrig mot de invaderande muslimska horderna), men inte vad Islam gör nu. Journalisterna på SVT är mycket, mycket obehagliga.

  3. Jättebra initiativ!! Är väl inget hatiskt med ett bibelcitat? Vad menar de upprärde kritikerna egentligen?!

Kommentera