Stäng

Apropå den ”Arabiska Våren”

Kommer ni ihåg den så kallade arabiska våren? Allt skulle bli så fint o bra, Sverige hjälpte till att ”vårstäda” i Libyen genom att skicka ned spaningsplan som hjälpte till att hitta platser som behövde ”vårstädas”. Diktatorn Kadaffi mördades under brutala former och sedan skulle den arabiska våren infinna sig. Verkligheten blev dock något annorlunda, idag är Libyen i ungefär samma ”islamiska höst” skick som Syrien och Irak. Stora delar av landet behärskas av de mer entusiastiska muslimerna i  ISIS och liknande mordiska grupper.

I denna video från Libyen visar de lokala muslimerna upp hur ”humana och fredliga” dom är.

Kommer dessa mördare till Sverige kan dom räkna med en kram av Mona S o lägenhet i Rosengård.

9 reaktioner på “Apropå den ”Arabiska Våren”

 1. Nu skall det bli en förnyad ”arabisk vår”…FN och de andra USA-lakejerna har beslutat,att häva embargot mot Libyen.Landet skall på nytt rustas upp med västliga vapen.Detta förklarade Kerry idag vid en större presskonferens.Nu skall åter all IS-terrorism utrotas för femtioelfte gången ! Dags för svenska flygvapnet att tanka upp sina Jas-plan ?

 2. Frågan är nog inte om utan när våra stackars ”ensamkommande flyktingbarn” klär om och drar på sig den svarta huvan och går till förrådet och hämtar sitt vapen!

  Muslim måste följa koranen.
  Koranen kräver att muslim agerar så att islam tar över världen.
  Kommer muslim att försvara det kristna, otrogna landet Sverige mot islam?
  Vilka muslimer är muslimer?
  Jag är rädd!

 3. Det var bara flummiga politiker och journalister och möjligen några korkade förståsigpåare som trodde det gick att få lugn därnere. Har de inte fattat hur islam fungerar. Klasskillnader, ojämställt och ojämlikt, det är klanstyrt och lagen är sharialag. Tjusig demokrati! 🙁

 4. Allt snack på den tiden om Arabiska Våren var just skitsnack!
  Vissa länder har helt enkelt inte kunskapen/folkliga kompetensen att leva med demokrati i västerländsk mening,
  De har det troligen bättre under en tuff styresman ( ”diktator”) som håller ordning i landet.med vapenmakt om så krävs.
  Enl vissa källor krävs det även en viss minimi-IQ i landet för att demokrati skall fungera..
  Tja, resultatet har vi ju sett, öch ett blåögt USA begrep inget..
  Bättre en stabil diktatur än svag demokrati

 5. VIDRIGT!

  Varning svenskar!
  De oskuldsfulla gulliga stackars flyyyktiiiiiingarna (i MSM) kan vara ISIS-krigare sända för att ta över Europa och i så fall får vi i Sverige det värst av alla!!!

 6. Om Kadaffi, Hussein, Assad fått vara ifred skulle Sverige sluppit den stora importen av all dessa muslimer. USA satte igång allt redan 1993, nu får vi städa upp skiten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: