De har skrämmande rätt


Tyska Der Spiegel skrev redan 2005 en artikel om skäggmuslimernas vision och den är skrämmande lik verkligheten.

Det var den jordanske journalisten Fouad Hussein som fått kontakt med al-Qaidas dåvarande frontman Abu Musab al-Zarqawi och närstående personer till honom. Deras berättelser skrämmer och har visat sig ligga väldigt nära den verklighet vi nu ser.

Zarqawi beskriver i sitt möte med Fousad Hussein att al-Qaidas mål var att i sju enkla steg förvandla Europa till ett muslimskt kalifat.

 1. Fas 1: Genomfördes redan 2001-2003 när flera uppmärksammade terrorattentat fick världen att vakna. Attentatet mot World Trade Center var inledningen.
 2. Fas 2: Den fas som infann sig när intervjun med Zarqawi genomfördes och som gick ut på att Västvärlden skulle uppmärksamma den islamistiska och det var rekryteringen av unga människor inleddes på allvar.
 3. Fas 3: Denna fas var menad att genomföras mellan 2007 och 2010 där fokus skulle ligga på Syrien. Attackerna mot Syrien skulle komma från Irak och samtidigt skulle mål i Israel och Turkiet iscensättas för att destabilisera området.
 4. Fas 4: Målet var att krossa olika departement i arabvärlden och att utsätta den amerikanska ekonomin genom cyberattacker.
 5. Fas 5: Mellan 2013 och 2016 är det dags att utropa ett muslimskt kalifat, vilket kommer att leda till att västvärldens och Israels inflytande raseras.
 6. Fas 6: 2016 inleds en total konfrontation mot alla som inte tillber sig den rätta tron.
 7. Fas 7: Denna fas beskrivs som den slutliga segern och innebär att resten av världen kommer att ligga under 1,5 miljarder muslimers fötter. 2020 ska denna fas vara genomförd.

Detta sades redan 2005 när endast Fas 2 var under uppbyggnad. Fas 3 och framåt var alltså inte genomförda vid tillfället, men vi vet vad som hänt och fortfarande händer. Abu Musab al-Zarqawis berättelse har visat sig ha en kuslig pricksäkerhet. 2020 är alltså året när Islams mest strikta tolkningar tagit över världen.

Källa: Der Spiegel

Kanske det finns skäl till att miljoner muslimer nu riktar blickarna mot Europa, för just nu är vi mitt inne i Fas 5 och hittills har allt gått efter planerna. Skulle vara intressant att höra regeringens svar på detta och inte minst Säpos (hej förresten) och andra europeiska säkerhetstjänster. Allt går just nu muslimernas väg och med 4 000 terrorister redan insmugglade i Europa ser vägen ut att banas för världens minst toleranta religion att ta över.

Skärmklipp

Följande bilder är hämtade från den norska dokumentären Det muslimska brödraskapet som visades i svensk TV 2013. Se den för guds skull och detta är menat till alla som fortfarande vill se ett öppet och demokratiskt Europa. Snart kan det vara för sent, kanske redan 2020. Dokumentären finns på Youtube och ber ni SVT snällt kanske det visar den,

1

2

3

4

5

6

8

9

10

11

 


8 responses to “De har skrämmande rätt

 • Observator X

  Det riktigt otrevliga med det här är att makthavare/politiker inte begriper hur dessa personer tänker.
  Att smuggla med radikala anhängare av islam in i de vågor av ickeeurope’er vilka väller upp mot norr, är helt förbigått av de som formligen älskar det ickevästliga klientelet.

  Det är inget speciellt att beblanda våldsidkare bland kvinnor och barn, det är en smart infiltrationstaktik.
  Vi kommer sannerligen att få lära oss av den hårda vägen hur det går till när det extrema, hjärntvättade klientelet sätter igång med sin ”aktivitet”.

  Jag klarar mig men man har väl barn som man unnar en framtid…

  Gilla

 • Synonymen

  ”Hon har skallskador, det är därför man kommer till Lund, annars hade hon lika gärna kunnat behandlas i Malmö, säger presschefen Anna-Lena Boive till Fria Tider.”

  I Malmö har man alltså ingen kompetens på huvud/skallskador?

  Såklart det inte behövs när hela djävla stan är full av muslimer.

  Gilla

 • Jex

  Där ser man på alla filmklipp att dom flesta som är på väg hit är män som är möjliga terrorister, tickande bomber och är beredda på att begå jihad . Långsamt suga ut samhället med brott och kräva socialhjälp kanske starta inbördeskrig mm .

  Gilla

 • Trynbald

  En av islams största megafoner i Sverige har tråkigt nog blivit SvD. Vänsterpropagandan slår sin mera traditionella vänsterkonkurrenter, varje dag med nya och ännu mera agendasättande. Woloslarski får se upp, annars kanske hans sverigehatarblaska blir omsprungen.

  Gilla

 • Galten

  Världskalifatet hägrar och är under uppbyggnad, det är i antågande med stormsteg.

  Gilla

 • malmobon

  Tyvärr lever folk i tror att allt är frid och fröjd, och ser inte det uppenbara.
  Att islam skapar kaos skyller dem på islamism. Radikal sådan. Sluta ljug för er själv och försök förstå att islam är islam, precis som nazism, kommunism.
  Islam skall behandlas som en politisk ideologi. Allt annat är fel. Ingen religion.
  Saudiarabien är den som sprider islam mest men ingen vågar kritisera dessa kungar. Olja, pengar, makt och herravälde.
  Lär av historien.
  Den som drar in islam är Socialdemokraterna. Därför måste vi hjälpas åt få bort dem från makten, samt pk media. med SVT/SR i spetsen.

  Gilla

 • jgarn

  Släng ut muslimerna, 7-klövern och medlöparna i slaskmedia annars går Sverige under. Detta är den krassa sanningen. Det finns inte plats för trojaner, femtekolonnare, marxister och religiösa fanatiker i Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: