Svensk riksdagsledamot ägnar sig åt flyktingsmuggling

-Pettersson undrar varför chilenskan och riksdagsledamoten för vänsterpartiet Rossana Dinamarca inte tar steget fullt ut och låter partiet betala bussarna och Jonas Sjöstedt köra…förlåt, jag tänkte inte på att det inte är vänsterns politik, den går ju ut på att andra ska betala givmildheten…

Den sketna vänstern

V=mördare

18 thoughts on “Svensk riksdagsledamot ägnar sig åt flyktingsmuggling

  1. De tror att de har stöd av Karl Marx, där han sitter i sin himmel, dessa ”godhetsidioter”, men de har inte ens läst de tankar han hade, – tvärtom kallade han islam för ”ett opium för folket”….Karl Marx menade att det var ett sätt att härska över ”arbetarklassen” genom att stödja sig på koranen och sharialagarna….
    Därvidlag hade Marx rätt, befolkningen hålls nere med hjälp av ideologin islam och någon utveckling är inte möjlig inom samhället, vetenskapen, musik och konst. Det finns ingen musiker som Mozart eller Beethoven inom den muslimska världen därför att det anses vara ”haram”. Ideologin islam har inneburit noll utveckling inom alla områden på grund av att koranen och sharialagarna stoppar det, exempelvis i Saudi Arabia där det är lag och grundlag har kvinnor få rättigheter, det är en skam att inte omvärlden protesterar mer när de exempelvis piskar bloggare.
    VÄNSTERPARTIET tror att det är ”vänster” att öppna gränserna på vid gavel för en massinvandring av moskeer! Jag betvivlar att det finns stöd för att bygga moskeer och islamisera Sverige inom den så kallade ”kommunismen!?!
    VÄNSTERPARTIET och massmedia som går vänsternazisterna sjuka ärenden borde SKÄMMAS, FYRFALT SKÄMMAS för att de vill förstöra Sverige och göra livet till ett HELVETE för Sveriges befolkning.
    Se följande inslag om en tyska, Heidi Mund, en hjältinna bland allt elände, hon stod upp för Bibeln och Jesus Kristus i en kyrka i Tyskland där en imam tilläts yla ut sitt ”allahua akbar”….
    http://www.cbu.com/tv/4138548698001

    • Det ska vara….” Vänsterpartiet tror det är ”vänster” att öppna upp gränserna på vid gavel för muslimer med åtföljande krav på moskeer…- SINNESSJUKT TÄNKT…!”
      Inslaget om Heidi Mund börjar c:a 3 minuter in i videon…

    • Ser att länken inte fungerar till den kristna tv-kanalen….MEN man kan söka den på internet och söka på reportage om man vill ha information om islam.
      TYVÄRR FINNS INGEN INFO ATT FÅ GENOM SVT ELLER ÖVRIG MEDIA SOM INTE ÄR POLITISKT KORREKT!

  2. Nä, inga bussar, men vi kan ställa up med några kylbilar, tyvärr endast ståplats, och ingen ventilation!

  3. Till Rossana…………

    Filosofen och sociologen Ernest Gellner påpekade en gång att solidaritet står i omvänd proportion till rationalitet. Ju mer vi vill visa oss solidariska med en idé, desto mindre utrymme har vi för ett kritiskt förhållningssätt till samma idé.

  4. Varför sköter hon inte detta parlamentariskt?
    Varför ägnar hon sig åt aktivism istället?
    Tror inte kommunister på parlamentarism?

  5. Jag brukar inte säga att jag avskyr någon men tyvärr – Dinamarca utgör ett undantag. Maken till rabiat och obehaglig människa får man faktiskt leta länge efter. Det var f.ö. hon som tog flyget hem till Trollhättan för att hinna se Bolibompa med sina barn. Snacka om att INTE leva som man lär (andra).

  6. Rossana har ju ingenting med dessa flyktingar att göra? Hon ska bara sköta sitt jobb i riksdagen, privata saker kan hon ägna sig åt utanför politiken!.

  7. Ur Utlänningslagen:

    ”Den som uppsåtligen hjälper en utlänning att olovligen komma in i eller passera genom Sverige, en annan EU-stat eller Island, Norge eller Liechtenstein döms för människosmuggling i högst två år”

    Som lagtexten ser ut riskerar en hjälpinsats att sluta med ett fängelsestraff. Har smugglaren tagit betalt, om det handlar om många personer eller har skett under ”hänsynslösa former” anses brottet vara grovt och då ligger maxstraffet på sex års fängelse.

    • Lagen gäller inte för Dinamarca. Se bara hur hon burit sig åt i Riksdagen vid flera tillfällen. Klent av Sjöstedt att inte sätta ner foten men han vågar ju inte gå emot en ultrafeminist som Dinamarca.

  8. Undrar i mitt stilla sinne vad hon gör i Sveriges riksdag, vem fasen kan känna sig representerad av hennes mycket märkliga beteende?

  9. Kan hon inte använda riksdagskortet.
    Hon har väl inga skrupler när det gäller gigantiska reseräkningar. Kommunister älskar att slösa med skattepengar.

Kommentera