Tänkvärt

Media kör på med sin propaganda och är idag mer av opinionsbildare än sakliga nyhetsrapportörer.

Politiker från 7-klövern kör sina manifestationer tillsammans med proffstyckare, artister och alla säger de i kör; ”Det finns en folklig uppslutning i flyktingfrågan”.

Hmmm…Samtidigt tänker regeringen Löfven lagstifta om att varje kommun ska tvingas ta emot flyktingar.

15 thoughts on “Tänkvärt

  1. Angelicaplacet…..spelar ingen roll. DETTA ÄR EN DIKTATUR.” Dessa personer” representerar Diktaturen alltså den enda rösten som ska nå ut. DET ÄR DIKTATURENS VERKTYG.

  2. Mail till finansministern. Hur skulle det vara om ni satans politiker halverade era alltför höga löner och skänker tillbaka till Sverige. Vi är många skattebetalare som inte vill vara med och bidra till att landets försämras med tusentals analfabeter. Ni bara ljuger för oss. Skitstövlar! En svensk pensionär har runt 10 tusen varje månad (än så länge) och en invandrare får dubbelt. Du som är en djävla sosse tycker det är rättvist.

    Kjell Hedlund

  3. Kalla fulmedia för opinionsbildare är en grov underdrift. Sjukliga mytomaner och hjärntvättare är nog än mera korrekt beskrivning. Som tur är går ju alla vänsterextrema partier bakåt i opinionen så folket har partiellt vaknat.

  4. Låt mig citera aftonbladet: ”Det massiva folkliga stödet för ökad invandring avspeglas inte i opinionen”. Hahaha! Idioter.

  5. Ja du ,Stefan K.

    Tänk så ”enögt” det har blivit bland våra media, politiker och s.k. kändisar.

    Alla vill de överglänsa varandra i att vara med i ”de goda”. För att vara god är ju bra PR. Det är ju deras uppfattning. För att vara otroligt god, med ett öppet hjärta, gör ju att man inte ser ”problemen”. De försvinner och löser sig själva, tycks de tro.

    Vi kan ta förmögne sossen Henrik som ett exempel.

    Henrik Schyffert svarade på en fråga om vad han gör åt flyktingkrisen: ”Jag är inte insatt eller beläst i det här, jag är bara känslostyrd.” (SvD 7/9)

    Så att sätta sig in samhällsproblemen behövs tydligen inte, bara man är god. Tänk vad enkelt de gör det för sig, dessa ”godhetsapostlar”.

    Även goda avsikter kan få dåliga konsekvenser.

    Det värsta med detta beteende är att de hela tiden påstår, att det även är ”folkligt”, utan att ha belägg för det.

    Folket kan nog prata för sig själva och även förmedla folklig uppslutning, när de tycker det är lämpligt.

    Inte bara för att ”godhetsapostlarna” påstår det.

  6. Enligt många undersökningar visar ”uppslutningen” på ca 30-45 %!
    Trots den sista tiden vulgärpropaganda vill tydligen 55-70 & någonting annat och borde väl enligt PK/87an/7K kallas rasister!

  7. Propagandan har blivit så tydlig nu att man inte kan ta del av Public Service utan att må illa. Ser de inte det själva?

Kommentera