Handgranat exploderade på Hässleholmen

INVANDRARVÅLD. Flera rutor krossades av en explosion på Hässleholmen i Borås under natten mot fredagen. Polisen fick flera samtal av boende vid tvåtiden på natten som berättade att de hört en kraftig smäll.

På plats hittade polisen, förutom flera krossade rutor, en krater i en gräsmatta som antas vara detonationsplatsen. Polisens teori är att det rörde sig om en handgranat.

-Pettersson konstaterar att Hässleholmen är ett av de mångkulturella paradis som 87:an älskar…

12 thoughts on “Handgranat exploderade på Hässleholmen

  1. En förskola i stadsdelen Hässleholmen i Borås har flyttat med omedelbar verkan efter den kraftiga explosionen natten till fredagen, som misstänks ha varit en handgranat. 24 barn berörs.

    ”Vi kan inte ha kvar verksamhet i det huset, eftersom det även tidigare har varit oro i området som har drabbat vår verksamhet”, säger förskolans områdeschef Malin Molid Svenningsson i ett pressmeddelande.

    Många fönsterrutor krossades och en krater bildades av explosionen på en gräsmatta vid ett hyreshus. Ingen person skadades fysiskt.

    Kommunen beslöt snabbt att evakuera förskolan och flytta för gott. Verksamheten ryms nu tillfälligt på en förskola i närheten, i väntan på att lokaler ställs i ordning.

    -Det här är oerhört tragiskt, säger Lena Palmén (S), kommunalråd med ansvar för skola och barnomsorg, till Borås Tidning.

    http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2829358-forskola-flyttar-efter-explosion#sthash.uQWy4aQx.dpuf

    • ”Tragiskt”, säger såssen nej du det är för djävligt vad ni och DÖ har ställt till med, gå och skäms med dig ta de andra med och sitt i skamvrån tills ni har tänkt över vad ni har gjort för ont i Sverige !
      Sedan kan ni emigrera till ett valfritt MENA-land för ni önskar fler av dess befolkning, dock utsätt INTE oss andra för era lustar !

  2. Det började med mördarsniglar, så kom rävens dvärgbandmask, konstiga krabbor och ostron vid Sveriges kuster, TBC, konstiga tropiska sjukdomar, löss, loppor, kackerlackor, osv i all oändlighet. För att inte tala om alla konstiga människor med konstiga språk och konstigt
    beteende,
    Överheten sjunger mångkulturens lov men vart skall jag fly?

  3. Malmö, Göteborg, Tumba, Borås… handgranatattacker. HANDGRANATER!!! I bostadsområden. Detta är fullständigt oacceptabelt och riktigt otäckt!

    Sverige är säkrare än någonsin, var det inte så det lät för nån vecka sen?

    • Säkerhetsmätaren är inlåst på ett dragfritt, hermetiskt tillslutet utrymme på regeringskansliet. Avläses endast om den ger utslag i dess omedelbara närhet. Vilket den sällan gör eftersom någon kopplat bort energikällan.

  4. Nytt husdjur i sverige. Vägglöss som sprider sig till offentliga utrymmen som kollektivtrafik. Våffå då?

    • Ja, och hur många kackerlackor, skorpioner och spindlar finns inte i deras bagage? OM – !!! – de nu har levt i de flyktingläger som de påstår, på marken… och här varnas folk för att de kan komma in i resväskan på en charter-resa till sydligare länder.

  5. Betr rubtiken: bara en handgranat med tillverkningsfel ”exploderar”. De andra utlöses. För hand, avsiktligt av en människa (kan iofs också utlösas via boobie-trap också)

Kommentera