Varifrån kommer flyktingarna – och varför?


ISLAM. Från Nigeria i Sydväst till Pakistan i öst pågår nio inbördeskrig just nu. Det är därför så många människor är på flykt, skriver The Independents mellanösternkorrespondent Patrick Cockburn.

En av de faktorer som förenar dessa krig är att de inte visar några tecken på att ta slut. De flesta syrier som flydde till grannländerna under Syrienkrigets inledande år, till exempel, trodde att kriget snart skulle vara över och de skulle kunna återvända hem, skriver Cockburn. Det faktum att krigen pågår så länge gör att flyktingar som först bara sökte säkerhet nu också drivs iväg av ekonomisk nödvändighet, skriver han.

-Pettersson hittar en sak till som förenar dessa krig som aldrig verkar ta slut och det är islam, överallt där islam finns är det bråk, från Gibraltar till Filippinerna, muslimer bråkar med alla, med buddister, hinduer, kristna, judar, ateister men mest av allt bråkar muslimerna med andra sorters muslimer och aldrig någonsin är det deras eget fel trots att det pågått i 1 400 år, de bara försvarar sig…

Islam och dess självförsvarskrig


11 responses to “Varifrån kommer flyktingarna – och varför?

 • Pica pica

  Jag tittade mycket på hur det gick i Ungern och vad Orban sade. Hittade på en utländsk sajt en ungrare som varit ute och kollat vilka som kom. Först kom det enbart välklädda män mellan 15 – 45 som verkade ha mycket pengar men lite bagage. De betalade taxichaufförer för resor på 30 – 40 mil utan problem. Sen kom den stora vågen med barnfamiljer och gamla.
  Poseidon har anlöpt Göteborgs hamn och vi har fått skakande rapporter om alla små barn de räddat. Poseidon har räddat nästan 400 barn, vilka åldrar barnen har vet jag inte. Men totalt räddade Poseidon 5300 människor. På bilder visades (i Sverige) mest barn och kvinnor.

  Gilla

  • Stenbock

   Då var det väl atomfysiker,rymdforskare och andra akademiker som fått förtur,och utgjorde förtrupp ? För det var väl inte IS generalstab som anlände ? Sen kom tydligen de som inte får nämnas,”vi och de” !

   Gilla

 • Nisse

  Ja naturligtvis är vetnameserna här för att jobba. Dom är här på riktiga arbets tillstånd. I ca 2 månader. Sådana människor skulle jag gärna se som invandrare i Sverige……………

  Gilla

 • Nisse

  I norra Wermland ser jag ett antal Asiater tror att dom är från veitnamn dom åker till skogen kl 4.30 på morgonen kommer sen på kvällen ca20.00 dom plockar blåbär o lingon. Vilka fantastiga människor. Till skillnad från dessa jävla muslimer som kommer och bara kräver att få allt stucket i halsen samt att man bara ställer till jävulskap. Det är verkligen skillnad på folk………..

  Gilla

  • Stenbock

   Tror inte dessa plockare är några ”flyktingar”.Troligen endast arbetsamma vietnameser eller andra från samma del av klotet !
   Dessa åker hem efter bärsäsongen,och lär inte vara några som ligger landet till last.

   Gilla

   • age

    OJ! ….. Förlåt … jag kom åt fel knapp!
    Det ska naturligtvis vara tummen UPP!

    Vi är ju verkligen tacksamma för den riktiga hjälp vi får.

    Gilla

  • age

   De flesta Asiater är nog inte muslimer.

   Gilla

 • Mats

  Vilka står bakom dessa muslimer? Vilka finansierar och beväpnar dem? Gräv vidare, kontrajihadismen har inga svar på något.

  Gilla

  • Stenbock

   Ja om jag kunde hjälpa dig skulle jag göra det.
   Tittar själv på olika TV-kanaler från i stort hela klotet.Av de man ser kan jag urskilja snedögda asiater,smalögda mongoler,fattiga bangladescher/,afghaner,och andra för mig okända folkslag från hela mellersta/östra Asien.Alla de olika stammarna av araber är svårare att spåra,eftersom de bär sina klaners medeltida mode.
   De som kallas ”syrier” tycks vara ett blandfolk av mulatter,mesteser och helsvarta niggrar.Afrikas alla invånare som befinner sig på resa får du själv söka att katalogisera,Det enda jag vet är,att Zulu och Bantu är småväxta och magra !
   Så det enda gemensamma bland alla dessa raser/sorter är vad jag förstått,att alla vet var Sverige ligger !

   Gilla

 • jgarn

  Jag skiter fullständigt i att dessa idioter, dvs muslimer, slår ihjäl varandra. Det som retar mig ärt att de kommer hit och att de tar sitt vansinne med sig.
  Sverige skall vara muslimfritt, detta kämpar jag för dagligen.

  Gilla

  • Grune

   Det var ju något afrikansk land som totalförfbjudit islam. Det var ett MYCKET bra initiativ tycker jag, det borde resten av den civilserade världen ta efter. Utrota dom så blir det fred på jorden.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: