Barngäng attackerar andra barn med sparkar

INVANDRING. Under en längre tid har barn som uppehållit sig kring Sirius lekplats i Vänersborg antastats av ett större ”gäng” med andra barn i åldern 8-15 år. I helgen eskalerade det hela när en grupp barn i åldern åtta till tolv år till och med fick ta emot sparkar av ”gänget”, som denna gång ska ha varit så många som 25 stycken.

– Redan under sommarlovet fick vi uppgifter om att ett stökigt ”gäng” med barn rört sig i Torpa-området och skrämt, skrikit och knuffat andra barn. Men först nu har vi fått in anmälningar, två stycken. Det ena är en anmälan om misstänkt ofredande och den andra gäller misstanke om misshandel och ofredande, säger Jörgen Nygren, presstalesman för polisen Östra Fyrbodal.

Antalet barn som varit med vid de olika tillfällena och uppträtt hotfullt har varierat men det har i alla fall rört sig upp mot 25-30 när det varit som värst.

Och i helgen utmynnande det hela alltså i att några barn fysiskt blev antastade av ett större ”gäng” i området kring lekplatsen. Sedan skolstarten ska också flera incidenter ha inträffat när barn har varit på väg till Mariedalsskolan, där de känt sig hotade och blivit antastade av samma ”gäng”.

Händelserna ledde till att rektorn på skolan kallade till ett möte på skolan i tisdags, där Jörgen Nygren deltog från polisen och kommunen och representanter från föräldragruppen deltog. Där diskuteras den allvarliga frågan och vilka åtgärder som har och ska vidtas. Bland annat har föräldrar på eget initiativ dragit igång en grupp med vuxenvandrare, som ska gå omkring och hålla uppsikt.

– Det är viktigt med vuxennärvaron, för att förhindra att det händer igen. Och vi är naturligtvis behjälpliga i detta och stöttar när det behövs. Vi är ganska säkra på att vi ska lyckas få fram vilka de här personerna är som bråkar. Eftersom de är så unga, 8-15 år, kommer vi också kalla in socialtjänsten, säger Jörgen Nygren.

-Pettersson säger att det är ”svenskar” som attackerar svenskar och nu får vi införa Dagvandrare för att skydda våra barn från etniska konflikter och statsministern är fortfarande tyst och vill ha hit fler berikare…

Ttela.se

13 thoughts on “Barngäng attackerar andra barn med sparkar

  1. ”Samhället” eller de så kallade ”vuxna” kan vandra hur mycket de vill men detta är en beställd utveckling, – den så kallade ”vuxenvärlden” saknar ryggrad, inte ens polisen har stake nog att hantera exempelvis stenkastning mot bussar och dem själva.
    Såg ett avsnitt från USA om några negerungar i 10 års åldern som kastade sten på bilar från en bro, en bil blev träffad. I bilen satt en man, en kvinna och två barn, ingen blev skadad. Bilisten ringde polisen och försökte hitta negergänget på 4 ungdomar.
    De lyckades lokalisera ungdomarna och flera polisbilar var på platsen, ungdomarnas föräldrar, mödrarna dök upp MEN DE VISADE POLISEN SITT STÖD….Negerungdomarna togs med till polisstationen och en anmälan upprättades, man tog det på stort allvar.
    I Sverige hade ingenting hänt och det får konsekvenser, man måste börja med bil- och skolbrännare, stenkastare mot polis och bussar osv. Sverige är tack vare massinvandringen ett samhälle i totalt upplösningstillstånd och resurserna finns inte att ta hand om de problem som kommer framöver. Vi får se hur det blir när Stefan Löven vill öka massinvandringen till historiskt höga nivåer….

  2. Mantrat ”Allas lika värde” går tydligen inte hem i vissa kulturer, men upprepas outtröttligt av PK-idioterna som köper vilka lögner som helst…

  3. Det är hemskt att vissa rasistiska barn med rasistiska föräldrar försöker skapa billiga rasistiska poäng i en rasistisk struktur genom att försöka få med både den rasistiske rektorn och den fascistiska polismilisen på sina smutsiga uppdrag. Det hela har naturligtvis inte hänt. Och om det mot förmodan finns någon rasist som filmat, så är det olagligt att filma, så den personen kommer att anmälas till JK. Och visst är det fruktansvärt att förtryckta invandrarungdomar känner sådan frustration inför att ständigt mötas av rasistiska hinder i det kapitalistiska samhället att de tvingas ta till stridsmetoder för att göra sin röst hörd i samhället.

Kommentera