En fråga

Detta är en ren hypotetisk fråga, men…

…lek med den hemska tanken att IS (som redan har sympatisörer i Sverige) får för sig att jaga Sverigedemokrater för att tysta kritiken mot de allt fler som anländer vårt land från länder där IS härjar. Hur skulle svensken i gemen reagera? Skulle de ta varje Sverigedemokrat i sina armar eller skulle de glädjas i det tysta åt att de blir av med en besvärlig del av det svenska samhället?

17 thoughts on “En fråga

  1. Svensken bryr sig sällan om något, svensken är dessutom feg så svaret på frågan nej svensken kommer inte att engagera sig om Sdare blir attackerade! Å andra sidan tror jag inte IS bryr sig om Sdare specifikt utan man kommer att veva urskiljningslöst.

  2. Då jag studerat PK länge och lärt mig deras diskurs och narrativ så antar jag att man först kommer att skylla på Sverigedemokraterna i samma anda som när en Sverigedemokrat, som ironiskt nog var invandrare, blev knivhuggen för att han var även Sverigedemokrat och jättebabyn Fredde Reinfeldt började jiddra om att ”man ska inte vara förvånad….” över att SDaren blev nära på mördad. Det är ett sånt samhälle som han lämnat efter sig nämligen.

    Sen kommer man att lyfta fram de goda daeshmänniskorna (för inte alla daesh hugger huvuden av folk) och att de som gör det inte ”har någonting med daesh att göra”….

    Ja, jag antar ni vet fortsättningen 😉

  3. Kan det här möjligen ge en antydan till svar?
    Jag hämtade texten från deras hemsida innan den stängdes.

    Dessutom har jag en personlig fråga:
    Har jag någon skyldighet, juridisk eller moralisk, att göra något för en människa (muslim), som har i sin livsuppgift (islam, koranen, t.ex 47:4)
    att döda mig (icke muslim = otrogen)?????????????

    Detta är texten jag hämtade från hemsidan, http://www.muslim.se:

    ”Om svenska kommuner ska sträva så hårt för att ”integrera” sin nya muslimska befolkning i det gamla svenska samhället, vänligen förklara hur detta ska gå till när muslimerna själva har följande regler för varje troende muslims ”integration” i det svenska samhället
    Om vänskap
    ——————
    Du får inte bli vän med icketroende
    Du får inte tycka om dem
    Om delaktighet i samhället
    ————————————–
    Du får inte bli medlem i icketroendes samhällen
    Du får inte gå med i deras partier
    Du får inte göra deras antal större
    Du får inte ta deras nationaliteter
    Om att välja sida i orostider
    ————————————–
    Du får inte tjänstgöra i deras arméer
    Du får inte hjälpa dem att utveckla deras vapen
    Om att smälta in
    ————————
    Du får inte imitera dem i klädsel
    Du får inte imitera dem i utseende
    Du får inte imitera dem i tal,
    (eftersom imitation indikerar kärlek för det du imiterar)
    Källa: http://www.muslim.se/

    Den ställda frågan känns inte hypotetisk.
    Den känns verklig.
    Den speglar ett verkligt hot.
    Den enda hypotes som finns i saken är tiden!

  4. Vill minnas för ca ett halvår så var det en på youtube en liten grabb ca 8-9 år som låg med bakbundna händer på sidan av en grop som sköts av en muslim från is som sedan sparkade ner den lille pojken i gropen. Vad var massmedia då. När det gäller muslimer finns ingen gräns på grymheter….

    • Enligt koranen är det inte grymhet. Det är en skyldighet och ett steg mot målet för islam…………….!

  5. skriv om Zlatans mobbning på antimobbningarenan Friends istället 🙂 Omvänd rasism, lögner & dramatik 😉 Den första PK häxan som rycker in för bistå Zlatan & anvenda rasistkortet mot Olof Lundh e Pascalidou som har 0 kunskap om fotboll! Läs vad Alexandra skriver på Instagram å Pettersson kommer få magont! Hon räknar bosniern till ”minorotet” men var tyst ner han kicka ner en svart kille på treningen! http://www.svt.se/sport/fotboll/tycker-inte-det-ar-ok

    • PK Pascalidou fösrvarar Zlatan med att hans far är muslim!! Läs & häpna! Jag e chockad!! Journalister är tuffa mot Zlatan för hans far är muslim 🙁 🙁 Alexandra Pascalidou måste sparkas!! Zlatan e definitivt INTE muslim!!!!

  6. Svensken i gemen är hjärntvättad intill medvetslöshetens gräns. De reagerar inte förrän media vill att de ska reagera. Därför är frågan om hur makt och media skulle reagera mer relevant. Där skulle vi få se de tre faserna förnekelse-bortförklaringar-meningslösa utspel och symbolhandlingar! Det skulle ta flera år innan man under stor vånda tvingades ta till krafttag. Då under bedyranden om att detta inte alls har med islam att göra utan att det handlar om politisk terror!

  7. Det här lilla drunknade barnet som media frossat i sista dagarna, på avdelningen hypotetiska frågor undrar jag varför just det barnet väckt så mycket känslor när det varje dag visats både barn och vuxna som dödats på de mest grymma och uppfinningsrika sätt. Varför syns det ingen mediestorm, känsloömmande artiklar, insamlingar mm kring dessa dödsfall?

    Men ett litet barn som drunknar för att ( om det stämmer ) föräldrarna flytt från ett säkert land där de redan fått en säker fristad i Turkiet, avslag i kanada där släktingar finns, genom att betala pengar som samlats in för tandvård till fadern till smugglare. Det skapar en mediestorm och massor av känslor världen över.

    Om historien med Turkiet och tandvården stämmer så tycker jag det visar upp en mycket grym bild där Sverige med sina lockelser driver folk som befinner sig i relativ säkerhet, in i döden, Ett Sverige där Annie Lööf har ett väldigt stort ansvar och Jimmie Åkesson ett mycket litet om något alls.

    • De som verkligen bär ansvaret kommer förmodligen inte att behöva stå till svars.

      Knivmord på IKEA – personalen rensar ut knivar från hyllorna.
      Drunkningar Medelhavet – Moses torrlägger havet så att alla som vill kan passera?

      Maria Ferm och Fredrik Reinfeldt agnade lockbetet? Nu ser vi följderna och det är fula fiskar som fastnar i garnen. Inte blev det så vackert och romantiskt och enkelt och lätt som de hade trott.

      Fy fan

    • Är det möjligen en förflugen tanke (en konspiratorisk tanke?)
      att assosiera till koranens budskap, att islam ska ta över världen, ”inte delar av den utan hela” och tänka sig att de ”ekonomiska (muslimska) flyktingarna” kalkylerar med att de ska ta över Sverige.
      Tanken borde inte vara långsökt; Vissa länder är redan ”klara”!
      Jag känner det som att vi (som byggt upp Sverige) står på det ruttna locket till brunnen………..?

      Jag hoppas innerligt att koranen inte har någon betydelse eller påverkan på muslimerna?!?!?!
      I så fall är min rädsla för muslimer obefogad!!!

  8. Ja, jag tror ingen bryr sig, redan idag reagerar knappt någon. Islam har sänkt sitt onda täcke över väst, som redan är gjort i öst. Folk är som drogade i sitt islamvurmande.

  9. Bland vänsterslöddret kommer man att le i mjugg,
    för dom begriper inte att deras tid kommer, dom
    är nämligen bara kufar och nyttiga idioter för I S
    så länge dom har nytta av dem, sen ryker halsen!

  10. Jag tror att IS har större fiskar att steka än Sverigedemokraterna. Dessutom hatar de svenskarna oavsett parti. Deras taktik att tvinga i Sverige boende muslimer att välja sida gynnas inte av ett attentat mot enbart SD.

  11. DN, Ex pressen och Aftonhoran har redan IS vid sin ömma barm, där finns även nyttiga idioter som Afa.

Kommentera