Pettersson har ett syfte

Bra idé från Andreas Ekström. Det var den mannen som kallade Sverigedemokrater för obildade lågpannade as.  

-Nu är Petterssons blogg ingen organisation, men den drivs ideellt och har ett syfte och det är att minska skadeverkningarna och inflytandet för sådana som Andreas Ekström och de missvisande och vinklade “nyheter” de sprider.

Så vill Ekström eller någon annan hjälpa till med de små kostnader som finns så är det välkommet. Uppgifter finns till höger.

https://twitter.com/andreasekstrom/status/639405081469812736

23 thoughts on “Pettersson har ett syfte

 1. SD2014.

  Här en rättegång där Pettersson friades men det hindrade inte lokaltidningen att skriva “”Rasistisk blogg frias” !!!??? Hur kan bloggen vara rasistisk när den frikänns?

  http://petterssonsblogg.se/2014/12/04/rasistisk-blogg-frias/

  Den är gick inte till rättegång för att åklagaren slängde anmälan i papperskorgen, Där påstod åklagaren att jag inte kunde spåras. Fast han, tidningen och många andra vet vem jag är, var jag bor, var jag arbetar och äter lunch. Lokaltidningen har även mitt telefonnummer och det är inte hemligt, söker man på Eniro kommer namn och adress upp.

  Sanningen var nog att åklagaren inte ville lägga tid på skiten.

  http://petterssonsblogg.se/2013/06/13/petterssonblogg-polisanmald-utredning-nedlagd/

  • Du har skapat en fantastisk blogg med viktig samhällsinformation, bra att man får kommentera fritt inom lagens råmärken, så ska det vara i en demokrati.
   Hoppas folk förstår hur viktig bloggen är och stödjer den men 100-500:-kr.
   Idag skänker svenskarna som galningar till “Radiohjälpen” – det förvånar mig eftersom det går till intressen som är för ett ökat flyktingmottagande av muslimer som ingen av oss har något gemensamt med.
   Vi är i början av en samhällsutveckling som kommer att bli mer och mer negativ, tyvärr!

  • Ja jävlar i hvete! Pettersson, tack för ett mindre skrattanfall, inte åt dig utan åt dyngmedia “Varför får man inte kommentera artiklarna om den rasistiska bloggen i din tidning?” (skrivet till SN) 😀

   Ni i skitmedia som snål läser här!
   Ta Petterssons blogg som ett föredöme och inse att ni är överlevande dinosaurier som lever på lånad tid i IT samhället, vi vanliga dödliga går inte på ert skitsnack längre och får SANNINGEN genom alternativa medier.

   Ett exempel på detta är, Jag har visat min 70 åriga mamma Julia Ceasar´s krönikor och även hänvisat henne till olika “hat” sidor, det resulterade i att hon la sin röst på SD 2010/2014, hon som varit sosse i hela sitt liv, jag har inte någonsin övertygat henne om att rösta på SD, utan endast lärt henne att se på ljugmedia med öppna ögon.

   Tyvärr kan jag inte få henne att säga upp sin prenumeration på smp, “den har hon alltid haft till morgonkaffet” heter det, men laptopen som jag och lillebror gav henne, används flitigt på “hat” sidor 🙂

 2. Tänk vad synd det är om stackars stackars lille
  Niklas Orrenius som bölar över att Julia Caesar
  ska ha lämnat ut hans tel. nr, detta nummer som han själv
  lämnat ut på Twitter vid 20 tillfällen??
  Tänk att alla Tidnings murvlar tycker så synd om Niklas,
  men lotsas inte om att han våldgästat Julia vid flera
  tillfällen, trots att hon gjort klart att hon inte ville ha med
  honom att göra?

 3. Instämmer med att Expressen är idioter, stora sådana,
  och ligger sida vid sida med Aftonsnaskan och den fege
  Wolodarskis DN. Hur fan kan tre så infantila blaskor
  samlas i en enda stad?

  Finns ett säkert sätt att bli av med dem genom att inte
  vid något tillfälle inhandla dessa undermåliga produkter,
  detta tar kanske lite tid, men det är värt att vänta på!

 4. Vem fan är Magnus Betner?? Är det den lille mannen med
  råttögon, som brukar försöka göra sig lustig i stå upp program?

 5. Jag föredrar att sätta in pengar på Bankgiro, men ska titta in på bankkort.
  Det kommer inom någon vecka en summa som en tidningsprenumeration kostar. Läser och skriver här ofta. Hälsningar Lena.

 6. Tummarna upp till dig Pettersson, trevligt ställe att hänga på, vad har du för kostnader i mån på bloggen? jag tycker vi alla som hänger här ska bidraga med det vi kan, iaf de som är kända alias/namn ( vi vet vilka vi är )

  • Kostnaderna för bloggen är små. C:a 1500 om året men det är det lilla. Jag är regelbunden gäst i landets tingsrätter. Hittills frikänd men det kostar resor och förlorad arbetstid. Sedan har jag åkt på 14000 i bildersättning och för en Youtubefilm.

   Så i runda slängar 30 000 på fem år.

   • @ Pettersson

    Shit pomfritt 🙂 fan 30lax var inte lite, jag swishar över några hundra strax, väntar bara på en kod som verkar att dröja.

    Vad är det för bilder? jag tycks missat något under den korta tid jag har varit här, samma vad är det för film?

    Jag minns att jag lovade att hjälpa dig ang den där sexdåren Takir/Tabir från Umeå, när du var åtalad för skitsnack, vad är det mer för rättegångar jag missat?

    Kanske är hemligt, bara lite nyfiken av mig 😉

   • Fallet med sexdåren Tahir pågår ännu. Det ligger i Hovrätten och de lovade att ta ett beslut innan sommaren men det blev inget. Jag tror de tycker jag har rätt men är skraja för rasistköret.

    Sedan har Tahir stämt mig privat vid Nyköpings Tingsrätt. Han vill ha 20000 om jag inte plockar bort honom från bloggen men jag vägrar. I det målet tror jag domaren väntar på Hovrätten.

    Det är rätt kul att Tahir som är dömd för sextrakasserier av flera kvinnor kallar mig som skrivit om det för förövaren Pettersson.

    Jag återkommer om rättegångarna så fort de är avgjorda.

    Här är lite om vännen Tahir Mujtaba

    http://petterssonsblogg.se/2015/02/11/tahir-tjatar/

   • En eloge för utmärkt samhällsinformation, tragiskt att man måste söka den på nätet och att media totalmörkar resultatet av det mångkriminella vansinnet.

  • OJ, flera tummar ner , Albin din stackare, du får vara med och ge Pettersson några kr med, var inte ledsen för att du inte får posta, var glad att du får läsa HAHAHA

 7. En arg Blatte har också ett syfte. EAB går från klarhet till klarhet, om man får använda sporttermer.

  • EAB – jag älskar DIG! Platoniskt förstås! Men redan första gången jag lyssnade till en video med dig märkte jag hur du klart, tydligt och intelligent sågade motståndarnas ideologi och argument!

 8. Förstår inte budskapet från Ekström men vill ändå ge mitt stöd och uttala min beundran för det jobb Pettersson gör för vårt gemensamma bästa.

Kommentera