SD håller på att bli en ny folkrörelse


Del ur debattartikel av Joakim Lamotte i GP.

”Jag har hört det mesta vid det här laget, men kanske är det dags att säga det som de flesta samhällsdebattörer verkar ha så svårt att röra vid. Att en stor del av svenska folket helt enkelt har bestämt sig för att de vill ha minskad invandring.


Jag har, som sagt, de senaste veckorna noggrant följ debatten bland ”Sverigevänner” på Internet och måste gå emot dem som slentrianmässigt framställer dessa som obildade och korkade bonnläppar som inte har förstånd att tänka längre än näsan räcker. Tvärtom är dessa människor numera representerade i alla samhällsklasser. De är ofta väl pålästa, har koll på fakta och siffror, och är svåra att beslå med lögner…

Läs hela debattartikeln på GP.se


13 responses to “SD håller på att bli en ny folkrörelse

 • ”Det här är till alla er som länkar till Avpixlat, Fria Tider osv” | Petterssons gör skillnad!

  […] -Pettersson tar sig friheten att berätta vad Joakim Lamotte också sagt. […]

  Gilla

 • ossie

  SD har snart övertaget alla LO medlemmar. Fackpamparna har snart inga de kan utesluta.

  Gilla

 • For a concerned Nysvensk

  I have followed pettersonblogg for many years and have to say, for the most part. I read from only intelligent and well informed discussion for gentry folk. From a people that work hard and care about their fellow countrymen and the direction of their nation!! Now, is that racist to say?? According to the PK mafia, I guess so…. For a concerned Nysvensk.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det är tydligen så att man bara behöver gå 6 led så är man bekant till bekant med någon som känner kungen eller annan kändis. Med tanke på närheten till Tyskland både geografiskt och tidsmässigt så finns det anledning att anta att de flesta i vårt land och närliggande länder har någon nära koppling till nazism. Med det inte sagt att man haft sex med kungen eller är aktiv nazist. Bara att det fanns i historien och det finns kopplingar till de flesta människor.
  SD nämns ofta ha kopplingar till nazism men de är i sällskap med Kamprad, Löfven och Silvia. Med tanke på ovanstående samband är det inget som i sig betyder att nazismen kommer att växa fram genom deras stöd – det är förmodligen precis tvärtom.
  Det är intressant att leva i en tid när många ändrar sitt beteende. Vi har lättare att få översikt, lättare att vara källkritiska och lättare att finna människor som har samma tankebanor. Media och politik och ffa makten förändras inom oss och av oss. Det retar en del som inte är beredda att ändra sig.

  Gilla

  • Göran Andersson

   Den nya gröna brutalismen saknar barmhärtighet. Detta skriver Göran Eriksson på SvD. -Det är aldrig bra för ett parti när fokus hamnar på interna konflikter, säger statsvetare Jonas Hinnfors. Isabella Lövin om MP´s brutna vallöften. MP´s nya ras-strax över spärren. Kraftig minskning för MP. Fridolin om petningen -” Det är inte jag som fattar besluten”
   Rubrikerna är oändliga och fler än man kan återge här. Aldrig har väl ett parti gått från extas till kvicksand på så kort tid?
   Miljöpartiet som utger sig för att vara ett demokratiskt parti utan partiledare utan ett par språkrör som bara för partiets talan. Ett parti fullt av visionärer och drömmare. Drömmare om ett grönare samhälle och en global värld. Om det någonsin varit så, då var det länge sedan.
   MP + S = GRÖN + RÖD = BRUNA PARTIER UTAN KONTAKT MED VERKLIGHETEN:
   Stefan Lövfven, Isabella Lövin och Gustav Fridolin är alla djupt odemokratiska personer utan något som helst omdöme.

   Gilla

 • farbror br

  Japp!! Vi är pålästa.dessutom ser vi lite längre fram än vänsterpacket,som inte ser längre än näsan räcker.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Man märker även här på Pettersson, att intresset blir större och större!

  Gilla

  • Grune

   Ja det tillkommer fler och fler kommentatörer som är negativt inställda till den s.k. flyktingpolitik som bedrivs i Sverige och som konverterat till SD.

   Gilla

 • jockfall

  Självklar vill inte äkta svenskar att vårt land skall förvandlas till ett muslimskt land. Hjälp ok men i deras hemländer.

  Gilla

 • Svensk lösen

  ”…..då skulle vi i alla fall slippa att Sveriges största parti blir ett parti med rötter i den nynazistiska rörelsen.”
  Han har uppenbarligen själv inga problem med att ljuga!!

  Gilla

  • Peter Skoglund

   Den slutklämmen var bara en s.k. ”journalistik räddningsfras”.

   Ett alibi. En täckmantel. En fasad.

   För att inte själv bli uthängd och förföljd av sina, i den svenska media-elitens journalist-kollegor, runt om i Sverige.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: