Kvinna med rollator bestulen av väskryckare i Brandkärr


 

BROTTSLIGHET. En äldre kvinna med rollator gick utanför secondhandbutiken Öppen Hand på Brandkärrsvägen i Nyköping då två yngre män kom springande och ryckte till sig hennes handväska. I väskan fanns bland annat plånbok med bankomatkort och kontanter.

Förövarna ska ha haft huvtröjor på sig och det finns, förutom den bestulna kvinnan, ytterligare två vittnen som nu ska höras av polisen.

-Pettersson ser inget signalement i SN.se trots att kvinnan och ytterliggare två vittnen såg förövarna, det är väl mörkt i Brandkärr…

2015-09-01_1727 2015-09-01_1726


13 responses to “Kvinna med rollator bestulen av väskryckare i Brandkärr

 • Roland Karlsson

  Dom som gör sånt här skall kallas: KRÄK!

  Gilla

 • Lena

  Det här är suveränt skrivit , måste läsas !
  http://www.marikaformgren.se/#post81
  Klok kvinna som klokt nog har bytt yrke, hennes journalistiska erfarenheter kan hon använda när hon vill och hon gör det !

  Gilla

 • Lena

  Äldre, unga, blir rånade och misshandlade, sedan stjäls det bilar, båtmotorer. cyklar, trädgårdsmöbler, verktyg, kläder på tork osv, osv i all oändlighet.
  Dock det allra värsta är att tilliten och vår en gång underbara frihet att utan risk kunna röra sig dag som natt i princip överallt, den är som bortblåst.
  http://www.hd.se/lokalt/helsingborg/2015/09/01/batmotorer-stulna-pa-raa/
  Vi väljer bort det vi tidigare uppskattade, ytterst sorgligt.

  Gilla

 • Pica pica

  Jag tror att det kommer att bli mycket bättre i framtiden. Om politikerna försöker med sin utdragna ättestupa för de som byggde upp detta landet så slutar det med att de får ett ”godnattpiller” som present vid pensioneringen.

  Då får dessa skamliga rånargäng svårare att hitta lämpliga offer. Men snart inser de väl att dessa gamla inte har så mycket så det lönar sig att råna dem.

  Gilla

 • angelicaplacet

  80% av muslimerna i väst lever tydligen på bidrag som är i storlek som en arbetarkvinnas lön utan att behöva göra någonting vettigt.

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Ruskigt-äldre utsatta igen.

  Gilla

 • Synonymen

  Sannolikt negrer med den för negrer ”efterhängsna” diagnosen:

  negroid personlighetsstörning

  Gilla

 • ingetattförlora

  Ännu ett bevis på att Islam inte passar in bland civiliserat folk.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  MODIGA zoomalier som varit framme, en ny tid med en mentalitet utan respekt för Sverige och den frihet vi har i landet, bristande kontroll, så fort de ser sin chans så tar de den. Arbeta finns det inte något intresse att göra, förebilderna är från Zoomalia och lever på bidrag i Nyköping, skitfolk importerat av Socialdemokraterna.
  Socialdemokraterna vet INTE vad respekt är, de skiter i TRYGGHET för den egna befolkningen och vill bara satsa på att ta emot människor som ”flyr för sina liv…” som Stefan Löven påstår att de gör.
  DE har tamefan inte flytt från någonting, bara blivit hitlockade av löften om bidrag från Försäkringskassan,
  DET VET VI LÖVEN!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: