Pakistanskt par betalade 24 000 för att få svärsonen mördat i Pakistan

INVANDRARVÅLD. Ett pakistanskt par, boende i Oslo, förnekar all skuld för att ha planerat mordet på sin dotters make, hans far och hans bror. Polisen tror att familjen överfört nära 25 000 till Pakistan omedelbart efter trippelmordet, och att detta kan vara en betalning för utförandet av morden. – Det är ostridigt, men kommer att bli en del av vår bevisfrågor och processuella senare i fallet, säger advokat i Oslo åklagare, Guro Hansson Bull, till VG.

Rättegången börjar i Oslo idag och enligt åtalet, har paret försökte förgäves att få sin dotter till skilsmässa. Dotter träffade sin make vid ett familjebesök i Pakistan. De blev kära och gifte sig i hemlighet eftersom hennes dotter var medveten om att föräldrarna inte kunde acceptera äktenskapet. De gifte sig på nyårsafton 2011. De två var då 21 och 22 år gammal.

 

-Pettersson får ingen riktig ordning på alla turer men mångkulturen är spännande och beställd…

Ni får försöka reda ut det själva HÄR

TIDIGARE 2015-06-29.  Tre åtalade för trippelmord i Pakistan

Ett par i Oslo och mannens bror i Fredrikstad är åtalade för överlagt mord i Pakistan.

Advokat Guro Hansson Bull har väckt åtal mot mamman (53), fadern (67) och farbror (56) till en ung kvinna som bor i Oslo. Kvinnan blev enligt åtalet änka efter sin make som blev skjuten och mördad i Pakistan den 18 maj 2013. Enligt åtalet blev den unge 24-årige mannen dödad av sin egen farbror och bror, eftersom det unga paret hade gift sig mot föräldrarnas vilja. Ingen av de tilltalade erkänner skuld.

Det var det lilla och lätt att förstår, sedan blir det värre. Den unga änkan har en svåger i Norge som är gift med hennes syster. Mannen är alltså bror till hennes mördade äkta man men han är också bror till mannen som är efterlyst för att ha mördat den äkta mannen och för att göra det ännu värre så är änkans egen bror misstänkt, men inte åtalad, för att ha varit med om mordet på systerns man.

Icke nog med det, en tredje bror till den mördade äkta mannen är internationellt efterlyst för att ha deltagit i mordet, han är inte norsk medborgare och därför inte med i åtalet.

Och för att göra det ännu svårare…här någonstans gav Pettersson upp med det norska språket och det pakistanska klansamhället, ni får försöka själva på Aftenposten. Vi har tre mördade i Pakistan, tre pakistanier åtalade i Norge, ja en jävla röra av det som PK kallar spännande mångkultur…

drap-grafikk

2 thoughts on “Pakistanskt par betalade 24 000 för att få svärsonen mördat i Pakistan

  1. Som tur är har vi inte så många pakistanier här (ännu). Det finns betydligt fler i både Norge och England framför allt.

    Kommer ihåg dokumentären om inaveln bland pakistanier i England. En mycket sorglig sådan p g a så många barn föds svårt handikappade både fysiskt och psykiskt. Kusinäktenskap tycks legio i generationer och pakistanierna vägrar erkänna de tragiska effekterna.

    Jag såg ett program att norska barnmorskor gick ut och gav information till pakistanier i landet att inte gifta sig med släktingar.

  2. Hedern är viktigast, kosta vad det kosta vill! Även män mördas i hederns namn, så knip igen, tokvänstern , och försök förstå hur hederskulturen ser ut och vilka konsekvenser den får.

Kommentera