Är bostadsminister Mehmet Kaplan en spåkärring?

BOSTADSBRISTEN. Regeringen och västerpartiet skryter om att de tänker satsa 1 (1 miljard) om året på att renovera fastigheter i miljonprogrammet. Med tanke på att det kostar minst en halv miljon och troligen över en miljon för att  renovera en lägenhet så är det som en piss i Mississippi.

De privata och ofta kommunal fastighetsägare i miljonprogrammet belönas nu alltså med skattepengar i stöd för att de misskött underhållet av sina fastigheter.

Dessutom är summan löjligt liten i förhållande till det totala renoverngsbehoven, summor mellan 100 och 275 miljarder har nämts, den högre siffran kommer från SABO – allmännyttans organisation. Dessutom ska fastighetsägarna som tar del av bidraget inte få höja hyrorna, sanningen är att hyrorna i många områden redan är alldeles för låka i förhållande till det slitage som uppstår i lägenheter där de nya svenskarna bor. Många av dem begriper helt enkelt inte vem som betalar och verkar tro att allt är gratis.

Islamisten och bostadsminister Mehmet Kaplan säger också att bidraget bara ska gå till ”renoveringar som annars inte skulle ha blivit av” och då kan man undra om han är en spåkärring? Hur ska han kunna veta vilka renoveringar som aldrig ska bli av?

– Pettersson menar att vi inte bara har en akut bostadsbrist i Sverige. Vi har också en brist på bostadspolitik värd namnet och en bostadsminister som inte vet vad han pratar om och när han dessutom får hjälp av Vänsterpartiet blir det riktigt illa. 

Bekymmer med nya bosättare

Sveriges framtid lär sig om Sverige och elektrisk spis, inomhus…

15 thoughts on “Är bostadsminister Mehmet Kaplan en spåkärring?

  1. Statsministern bjöd på lunch och brer på med lite skryt……

    ”Vilket gäng! Hela svenska folket är så stolta över era insatser, jag tackar för det!

    Med de orden välkomnade Statsminister Stefan Lövfen samtliga 29 deltagare i den svenska truppen som deltog i Yrkes-VM i Brasilien till lunch
    i Rosenbad i dag.

    Efter att ha tackat samtliga tävlande en och en berättade Löfven om sin egen yrkesstolthet varje gång han gjorde ett bra jobb under sina år som svetsare.

    Statsministern pratade om sin egen, regeringens och svenska folkets stolthet som vore den en effektiv arbetsmarknadsåtgärd.”

    http://arbetet.se/2015/08/28/lofven-hyllar-vm-ganget/

  2. Hur kan du tro att svenska folket ska ta dig på allvar när du omger dig med sådana nollor och extremister i din regering och som rådgivare. Med rådgivare menar jag t ex Arnstad, Rockström och Sahlin.

  3. Det är otroligt att vi har en muslim som bostadsminister måtte fan ta 7klövern………………

  4. muslimen mehmet kaplan är en oduglig muslimsk orm som skall utvisas ur riket per omgående. Han är en en säkerhetsrisk. Det är sådana som muslimen kaplan som gör att Frankrike nu förbereder sig för kommande inbördeskrig.

    Frankrike förbereder sig för inbördeskrig

    ”Frankrike förbereder sin arme på hur de ska kunna ta tillbaka nationellt territorium vid väpnade interna konflikter.

    Radikaliserade invandrare har redan tagit över bostadsområden och hela städer. Enligt underrättelseuppgifter har islamistiska nätverk smugglat in automatvapen och missiler i landet.

    Det ökande antalet terrorattentat i landet har nog varit en varningssignal och nu börjar även myndigheter inse vad som är på väg att hända.”

    http://www.infowars.com/france-prepares-for-mass-unrest-radicalized-immigrants-taking-over-cities/

  5. Jag undrar bara hur dessa miljarder kommer att användas?
    På Rinkeby torg ex vis skrek som bekant en IS-fitta rakt ut i SVTs Aktuellts inslag om den tilltagande radikaliseringen:
    -Det här är inte Sverige!
    Antar att det finns hundratals sådana enklaver inom Svea och att det är i dessa islamska getton miljarderna skall pumpas in.
    Med andra ord: stålarna kommer inte att satsas i ”Sverige”!!!

    • Om det inte är Sverige så behöver vi inte skicka in socialbidrag, sjukkassa, ambulans, brandkår mm. Tänk så mkt pengar vi sparar. Jag undrar bara hur parasiterna då skall överleva vilket iofs inte bekymrar mig.

Kommentera