Svensk polis: vi har alla muslimska terrororganisationer i min stad

INVANDRING. Integrationspolisen Ulf Boström från Göteborg talade inför 35 000 muslimer i London i slutet av juli. Miljontals såg honom på tv. – Vi har alla de olika terrororganisationerna i min stad, al Qaida, IS och Al-Shabaab, säger Boström.

Den 22–23 augusti höll det muslimska ahmadiyya-samfundet sitt årliga konvent, Jalsa Salana, i London. Dit var integrationspolisen Ulf Boström från Göteborg inbjuden som talare inför 35 000 personer. Där taladade han bland annat om sin tillvaro som polis i Sverige.

– Jag står här som representant för hela den svenska poliskåren. Sverige är ett unikt land, vi har haft fred i 200 år. Många immigranter kommer hit, sa Boström och fortsatte: – Människor från alla länder, från alla kulturer, från alla religioner och representerade alla olika idéer finns i Sverige. Vi har alla grenar av islam. Vi har många av de olika terrororganisationerna, al Qaida, IS och Al-Shabaab.

-Pettersson undrar varför inte Ulf Boström talar inför riksdagen och talet sedan sänds i TV, Radio och återges i alla tidningar.

Talet kan göras kort: Vi har alla de olika terrororganisationerna i vårt land, al Qaida, IS och Al-Shabaab och måste sluta prata och göra något. Besluten är ert, kära politiker i Sveriges Riksdag!

8 thoughts on “Svensk polis: vi har alla muslimska terrororganisationer i min stad

  1. Koranens budskap, islams krav, är att sprida/ta över världen: ”… inte delar av den, utan hela”.
    Enligt koranen ska muslim döda (använda svärdet) icke-muslimer/”otrogna”.

    Vilka muslimer är muslimer?

    Jag är rädd!

  2. Ska jag vara ärlig låter det som han nästan är stolt och skryter med hur många olika former av islam som växer i Sverige. ”kom hit! Vi har alla sorter och är extremt hårda mot hatbrott så ni är säkra!”

Kommentera